Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara] Mekan Tavsiyesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok sevdiğim bir kardeşim lisenin bitimi münasebetiyle 50-100 kişilik bi parti vermek istiyor .
Mekan mümkünse kendilerine has olsunolsun istiyor. Veya bir mekanın iki farlı bölümünden bir tarafını falan kapatmak istiyor. Rahatsız edilmek istemiyor yani anladınız sanırım.
Kızılayda olmasın istiyor.
Club gibi bir yer olsun millet dans etsin. Çoşsun, çoştursun istiyor.
Yaş sorunu yok diyor.
Gidenlerin hepsinin sap olmayacağını düşünüyorum (umud ediyorum) dolayısıyla öyle dam falan sorunuda olmaz kanımca.
Akşam 6-7 , 9-10 veya 9-10 , 12-1 arası falan düşünülüyor saat olarakta.

Var mıdır eşinizin dostunuzun böyle bir yeri? Veya tavsiye edebileceğiniz bir başka yer ? Fiyatlar ne alemdedir. Neler tavsiye edebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bu Konuda Zegna Daha Iyı Tavsıyelerde Bulunucaktır Ama Bende 1-2 Yer Onerıyım

Oncelıkle Salata Dıyebılırım Tabı Hala Duruyorsa ve Eskısı Kadar Guzelse Bılkentteydi Yerı Muzık Olarak Guzel Ama Yanlız Olmak Istedıklerınden Newcastle Onerebılırım Ankara'da En Cok Sevdıgım Mekan Dıyebılırım. Newcastle Pub Ortamı Daha Cok Ama Guzel Muzık Calıyor ve Alkol Fıyatlarıda Tavanda Degıl Öle Ucuk Kacık Degıl En Azından. Servısını Sevıyorum ve Rahat Hıssedıyorum Kendımı Orda. Ben Tunus'ta Olan Newcastlelı Daha Cok Sevıyorum Onuda Belırtıyım Onunda Dısında Çevre ve Oranda + Bır Yerde Daha Vardı Sanırım Yanlış Hatırlıyor Olabılırım.

Ama Onerım Söle Olur Newcastle a Gıdılır Eglenılır 11-12 Cıvarına Kadar Kadro Ufalır (Alkolden Dolayı) Ondan Sonrada Kalan Sağlarla Salata , Murphy`s e Gıdılebılır. Tabı Hala Varsa Buralar :P

Dedıgım Gıbı Zegna'ya Yap Harası O Yardımcı Olucaktır
Salata'da Yer Ayarlama Sorunu Olursa Ondada Yardımcı Olmaya Calısırım. Kısı Sayısı Gun Tarıh Olarak Ozel Msg Atarsan :)
Mesaj tarihi:
lemanın alt katını kapatın eğer kapatılıyorsa =)
sel midir nedir öyle bi katında oyun havaları diğer katında cımtıs taktıs tarzı yerler var oraları kapatın ya da
ya da yerse gelin mesa salatayı kapatın
  • Yeni Oluştur...