KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Böyle Fiti Fiti Bir Oyun Var Boş Vakitlere Bire Bir www.talesofpirates.com [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:19 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ragnarok gibi hoş olmuş ama benim öss falan var günde 2-3 saat girip çıkacağım, level kasmakta zorlanmayacağım bir oyun mu ? [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 18:30 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hakkaten fiti fitiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Fly ragnarok gibi hoş olmuş ama benim öss falan var günde 2-3 saat girip çıkacağım, level kasmakta zorlanmayacağım bir oyun mu ? Şahsen ben öle yapıorum.. Tresure serverındayım ben yeni server Pluton sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben oynamıyom ya mmorpg.com'dan koydum arkadaşlar fikir edinsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 (new) olana girdim direk ragnaroku da sevmiştim bunu da sevdim ama şu noktadan sonra biraz saçmaladı ve buglar dolu var (beta tabi normaldir diyip geçiyorum). mesela voyager olmak için 100 km yol almam gerek ama daha 10. metrede ?? levellı moblar çıkıyor 200 200 götürüyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bende lvl 13 Den Sonra Şaşırttım..Swordsman Oldum Öle Kaldı Kafasız Tavuk Gibi Dolanıorum Nere Gitsem Diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben de bugün başladım aksam 8den su an saat sabahın 5 bucugu =) level 25 hunter oldum (saat 2 civarı) sonra forumlara fln baktım bayaa bi, güzel bir oyun, ben rose online oynamıştım ona cok benziyor, o da "fiti fiti" bir oyundu. diger classları da deniycem, yanliz sasirdim, mapin nerdeyse en ucuna kadar gittim orada bile player vardı, çok kalabalık nüfuslu bi oyun (ki new servera girmiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben de 14 hunter yaptım çıktım şimdilik. hunter olunca baya bi damage gördüm mutlu oldum :P ama voyagerlar nasıl iş yapıyor onu anlamadım hala. kılıç mılıç taşıyor büyü atıyor bir de coral moral var falan kavrayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kota dostu bir oyun mu acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 habav, sevdim yahu. güzel oyunmuş. du bakalım açılalım da bi denizlere hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 masakari 296 mb oyunun boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben oyunun boyutunu sormamıstım mmolarda sureklı bir veri alısverisi oldugundan oyuna baglı kaldıgımızda sureklı kotadan gidiyor ya bu oyun kota dostumu diye sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 mmolar kota dostudur ya azar azar şeyeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bende 20-30 mb yemiş netlimitera göre, 2 günde az da oynamadım. bu arada çöl olan adaya (shitrath city gibi bişeydi şehir ismi) gittiğinizde diğer mobları bilmiyorum ama kaktüsler 14-18 level arasında rahat kesiliyor (en azından hunterımla 10 tanesini 15 sn de alabiliyordum 17. levelda) . ve de questler 200 veriyorsa bunlar tane başına en az 250 veriyor bu level aralığında. rahat kesiyorsanız (zaten questin biri yönlendiriyor bunlardan bolca olan bir yere) grind yapın çabucak atlamak için. bir de tip vereyim : inventory'de chest gibi altın rengi bir nesne var. her 5 ve katı levelda kullanılıyor ve bir sonraki level için yeni bir chest bırakıyor (en azından 20 ye kadar), yanında silah eşya ve rehber kitapçıklarla. shirt ve silah ihtiyacınızı bu nesneden de karşılayabilirsiniz. bana saçma gelen bu oldu. tüm questler için geçerli bu olay. questin kendisi 10 birim exp veriyorsa ilgilendirdiği moblar veya yakın civardaki moblardan neredeyse hiç uğraştırmadan 9 birim veren çıkıyor mütemadiyen. hikayeyi devam ettiren questlerin dışındakilerden soğutuyor bence bu sistem. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:14 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya şimdi be bu oyunu indirdim, ve de yükledim. mmorpg ler konusunda pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum. ben okulun interneti üzerinden oynamak istiyorum, fekat bizim okul p2p programlarına fln izin vermiyo. oyun da bizim net üzerinden girmeyince heralde bu tarz bişeylerdendir diye düşündüm (yani yine bi yasaklamadan) doğru mu düşünmüşüm?.. not: aslında ragnarok fln da soruşturmuştum oynayamıyor idik, fakat yine de bi sorayım. hatta bi çaresi varsa da alayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 fly ztn ben oyunda ilk 10 level disinda quest yapmadim (profession questi haric) sadece grind.. level 26 oldum ama bayaa zorlasti xp almak, level 27 boksör kanguruları öldürüyordum dün en son. sonra dedim ben ne yapiyorum elime ok almis boksör kanguru öldürüyorum. bi anda soğudum, kapadım oyunu^^ aynı sey voyage century'de de basima gelmisti, 2 gün oynadiktan sonra sıkılmıştım bu ne ya urasilmaz demiştim (bunu dedigim sırada 80 tane tohum ekmis, mahsülleri toplayabilmek icin filizlenmelerini bekliyordum) simdi yine sanirim aynı firmanın mythwar online diye bi oyunu var, onu indiriyorum ama ne oldugunu bilmeden sadece beles diye indiriyorum, maksat zmn gecsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 indirme bence hiç :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 oha cok begendim oyunu turn lü oyun seven varsa mutlaka oynamali, saatlerdir başından kalkamadım muhteşem cok begendim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 mythwaru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar