Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bugün 30 temmuz. Yarın NS 2.0'ın çıktığını hatırlatmak isterim. Çok heycanlıyım. ÖSS nedeniyle bırakmıştım NS'yi. Yeni versiyonuyla tekrar başlamak nasip olacak. Hadi bakalım.. Umarım sizler de canlanırsınız biraz da beni yanlız bırakmazsınız paticik ailesinin bir ferdi olarak.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 oynayamiyoz ki :([hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 çıkcak da nerde oynicaz[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ula 1.1 çıkcaktı noldukine ne zmn 2.0 a başlandı :D yarın hemen indirek sitesinden[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 NS 2'y, keşke HL2 motoru ile yapsalardı[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ftp://downloads.khabal.com/movies/ns-lores.zip traileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 çıktımı nerdne indircez?[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 http://www.natural-selection.org çıkmış... alla alla alla[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yukledim.giridm kendi basıma ama tabi tek kişi bişi yapamdıgım için yenilikleri pek anlamadım.gordugum tek deişiklik harita var ve crosshair deişmiş server olsada oynasak ya canım bocuq oldurmek istedi[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Niye NS 2.0 onu anlamadım ben? Grafikler mi değişti, oyun çok mu değişti? Sadece bir iki eklenti koymuşlar anladığım kadarıyla. NS 1.5 felan diyebilirlerdi bence. O kadar şamataya gerek yokmuş... Hatta NS 2.0'ı HL2 ile çıkarsalar daha iyi olurdu... Peh..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 2 tabanca kullanabiliyoruz. vay be ayrıca yaratıklar tavanda daha güzel yürüyor.. ama keşke hl 2 ile çıkarsalardı diyorum hala.. [hline]Crush=Ezen, Kıran değil. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 August 2003 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 uhh adamlar 2.0 ı ındırıp oynamılar bıle ama esas soru su nerede oynayacaz artıkın !! neyse bende ındırıyımdde ondan sona dusunuruz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 orjinal half-life al yabancı serverlarda oyna. ya da bot çek onla oyna..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yabancı serverda zaten orjınal cd key olmadanda oynayabılıom botlarda cok aptaldı en son oynadıgımda + ben turk serverında turk oyuncularla oynamak ıstıoyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 adres verin plz netten nerde oynicam[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 " This is an alert message to all travelers aboard NatSel. This is an alert message to all travelers aboard NatSel. The Kharaa presence has been detected. Repeat: the Kharaa presence has been detected. Somewhere onboard the aliens have already begun to breed. We have just received notice that a Frontiersmen response craft will be docking in moments. They represent the height of small squad technology, and the peak of modern military training -- but even so, the outcome cannot be predicted. We expect the fighting to be intense, and the casualties high. Luck and victory to us all. " heh güzelde.. nerde oynucaz hakkaten lan filan yapacak olsak adam yokki nsden anlayan cs deilki iki gram aklı olan oynayabilsin off off[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 off ya ben bocuq oldurmek istiyorum[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 feci ns oynamak istiyorum ya ole bole diil :)[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Oturduk download ettik kurduk ettik. Oyuna girdik, sandwaves'ın ns1 sunucusu çöktü. Hayatım şans ya.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 şunu cdye çekin bana verin ya gerçi dial ağlarım yani[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 cok kotu olmus yahu hic gusel diil[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ulen sanane halt etti kapandı . ne güzelde sarmıştı biz -X-klanı idik . twp ler felan . geyikti be. yananı görür allah işallah yeni server açılır..[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar