Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NS] NS 2.0 Yarın Çıkıyor (31 Temmuz)

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Bugün 30 temmuz. Yarın NS 2.0'ın çıktığını hatırlatmak isterim. Çok heycanlıyım. ÖSS nedeniyle bırakmıştım NS'yi. Yeni versiyonuyla tekrar başlamak nasip olacak. Hadi bakalım..

Umarım sizler de canlanırsınız biraz da beni yanlız bırakmazsınız paticik ailesinin bir ferdi olarak.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

yukledim.giridm kendi basıma ama tabi tek kişi bişi yapamdıgım için yenilikleri pek anlamadım.gordugum tek deişiklik harita var ve crosshair deişmiş
server olsada oynasak ya canım bocuq oldurmek istedi[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki:
babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin

Elenaor the Wizard
Sosyal ağlarda paylaş

Niye NS 2.0 onu anlamadım ben?

Grafikler mi değişti, oyun çok mu değişti?
Sadece bir iki eklenti koymuşlar anladığım kadarıyla. NS 1.5 felan diyebilirlerdi bence. O kadar şamataya gerek yokmuş...

Hatta NS 2.0'ı HL2 ile çıkarsalar daha iyi olurdu... Peh..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

"
This is an alert message to all travelers aboard NatSel. This is an alert message to all travelers aboard NatSel.

The Kharaa presence has been detected. Repeat: the Kharaa presence has been detected. Somewhere onboard the aliens have already begun to breed. We have just received notice that a Frontiersmen response craft will be docking in moments. They represent the height of small squad technology, and the peak of modern military training -- but even so, the outcome cannot be predicted. We expect the fighting to be intense, and the casualties high.

Luck and victory to us all.
"

heh güzelde..
nerde oynucaz hakkaten
lan filan yapacak olsak adam yokki nsden anlayan cs deilki iki gram aklı olan oynayabilsin
off off[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...