Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ne oldu lobby server'a, inek aldı da dağa mı kaçtı? anlamadım, iki gündür sunucu listesi çıkmıyo request diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bendede cıkıyo ama en son pati sunucusuna baglanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 pati soldat sunucusu kapalıymış sticky'de yazmışlar. ama bende normal lobby server de yok kafayı yiyecem. açılsın da ben de patininkine girim hiç aklıma gelmemişti. bakalım ne alemdeyiz patiler arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 lobby 1.4 çıktığından beri bende de çıkmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 nod32 virüs falan buldu 1.4'ün .exe'sinde ne iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 aynen benim nod32 de yükletmedi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ben yükledim ama ne bir servera girebiliyorum ne bişe. Nasıl oyun lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Bende kurulum sonrası Soldat klasöründe soldat.exe dosyası yok gözüküyordu bunun sebebini çözdüm. Nedeni; Nod-32 kullanıyorsanız soldat.exe yi virüs olarak algılıyor. Nasıl düzelteceğiz? -Nod 32 kontrol merkezine girin. -AMON'u seçin.Ayarlar'a basın. -Tarama dışı dosyalar'ı seçin. -Ekle'ye basıp soldat'ı kurduğunuz dizini seçin. Tamam'a tıklayın. -Daha sonra aynı klasöüre soldat'ı tekrar kurun. Sorun ortadan kalkıyor şuanda sorunsuz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar