Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petrol Ofisi maliye ile anlaşmış. Borcu 1.2 Milyar dolardan 270 milyona indirilmiş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haydi bakalım. Seçim öncesi Türkiye'nin hakkı olan parayla AKP bir iş daha bağlamış oldu.

1.2 Milyar dolardan 270 milyon dolara indirilen borç için Doğan grubu medyası vefada kusur etmeyecektir
Mesaj tarihi:
1.2 milyar dolarlık borç da saçma sapan uygulamalarla çıktı
tüm petrol firmalarına deli gibi ceza kesti devlet, ama en yaygın PO olunca en çok cezay da onlar yedi

ps: soyadım doğan değil, POda da çalışmıyorum :P
Mesaj tarihi:
Sabah yazdı POAŞ ın borçlarını lakin ne kadar doğrudur bilinmez.Ama belgelerle falan göstermişti.Şimdi Sabah tan da ses soluk yok TMSF ye geçtiğinden beri.

Zaten Doğan POAŞ ı 500milyon dolar gibi komik bi rakama almış.Yaklaşık 200 ünü falan ödemişti.

POAŞ ın borcu + cezadan kaynaklanıyor.EPDK Poaş dahil birçok dağıtım şirketine usulsüzlükten dolayı toplam 1.5 milyar dolar ceza kesti.POaş a da 490 milyon ytl ceza geldi.

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 15:18 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Daha bide Aydın Doğan nın POAŞ ı almadan önce
Doğan Petrol yatırımdan olan borcu var. O direk Poaş a devredildi.

Yalnız POAŞ tam bir peşkeş oldu Doğan a. POAŞ ı İş bankasından aldı %34 ünü 600 milyon dolara
6 ay sonra %34ü 1milyar 54 milyon dolara Avusturalyalı OMV ye sattı.Sonrada POAŞ ın tümünü aldı.
Mesaj tarihi:
POAŞ'ı alması da zaten cebinden hiç para çıkmadan POAŞ'ın kendi karıyla kendi bedelini ödemesi şeklinde olmuştu.

Kaynak bilmiyorum ben TV de duymuştum sabah. Eve yeni geldim neyseki bi arkadaş kaynak göstermiş.

Bu sadece Sabah medyasının yaptığı haber olarak değerlendirilmemeli. Doğan grubu önce bu borcu reddetmiş, daha sonra tahakkuk etmesi sebebiyle kabullenmek zorunda kalmış ve kendi medyalarında benim bildiğim kadarıyla HİÇ yer vermemiştir.
  • Yeni Oluştur...