eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İspanya Kupası'nda ilk maçta Barcelona Getafe'yi 5-2 yemişti hatırlarsınız Messi'nin müthiş golü vardı Maradona gibi rövanş maçında getafe TAM KADRO BARCELONA'yı 4-0 mağlup ederek eledi. http://www.ntvspor.net/Pages/10660.ASP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 helal olsun adamlara pendik olsa 5 atardı ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bastım kupona Hetafemi biliyorum inançları vardı çocukların gördüm onu ben. Lakin tottenham (adını bile yazmak istemediğim şerefsiz klup) blackburn u yenemedi :( yine gitti yeteleler yine huzursuzu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ehuhe şerefsiz dediğin kulüp ingilterenin, londranın en köklü kulüplerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ondan mütevellit şerefsiz zaten. Blackburn u nasıl yenemez yahu! defoe var berbatov var aaaaa :S Tottenham , boktan futbol boktan grup.. (The Green Street Holigans , Pete in Matt e Premierdeki takım ve grupları açıklarken... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: oha +1.bi de höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar