Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ali Koc'un 2 yillik cezasi 1 yila indirilmis. Aziz Yildirim, Mahmut Uslu, Murat Ozaydinli, Ibrahim Toraman ve Selcuk Sahin'in cezalarinda indirim/iptal olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ee zaten daha önce tahkime başvurulmadımı Aziz Yıldırım mahmut uslu ali koç için? Mahmut Uslu Beşiktaş kupa maçı öncesi 45gün ceza almıştı.Sonra kendisini sahada gördük. O iptal edilmedimi. birde birde şey.. Bu Ali Koç ceza alıyor.Ceza neyi kapsıyor? Maçı locasından izleyebilme hakkı var.Tribüne giremiyorum.Federasyon bu süre içersinde Ali Koç u tanımıyor.Peki aldığı kararlar attığı imzalar federasyon tarafından tanınıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ya ben fenerliyim sevindim de bu tahkim ne saçma sey ya verilen cezaları indirip iptal edip duruo hep tahkime gidiyor takımlar ve çoğunlukla sonuç alıyorlar çok saçma bişey bence eğer 1 maça inekse demek ki 1 maçlıktır o zaman 1 maç versin federasyon ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hayir attigi imzalar da taninmiyor, Aziz icin de gecerli ayni sey mesela, federasyonla yapilan yazismalarda Aziz atamiyor imzayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 azizin attığı imzalar geçerli değilse transfer olayı nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 başkan vekilleri ve asbaşkanlar atıcak imzayı siteyi kontrol etmeye üşeniom o yüzden tahmini bi rakam sölücem , fb yönetiminde 10 tane asbaşkan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hak mahrumiyeti cezası pek mühim bir ceza değil yani, sadece ceza vermiş olmak için verilen bir ceza gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar