Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Rahatsız olduğum bir durumu bildireyim. Nerden olduklarını bilmiyorum ama serverda 2-3 adam var oyunların içine eden. Bugün zaten kim olduklarını biraz belli ettiler. Adminler falan kimse bunları takip etsin banlasın vs. Yani bir değil iki değil.. Nick falan vermeyeyimde yani. Örnek vereyim: -oyuncudan "geri verecem abi. sen ver benim itemi vereyim." diyip item çalmak. -devamlı küfür, spam. -gereksiz istekler. ("ya gelin bitirin. 50 dakka oldu hala bitirmediniz ne biçim adamsınız. (bunu söyleyen adamın takımı oyunu bitirmek üzere.)) lütfen ilgi.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hammer iste 500 tane alayım ben sana, boş yere gerildi ortam akşam akşam.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bab bu mesajı ben yazmadım yalnız chastise yazdı da direk attım buraya istedi diye. yoksa ben unuturum gider o olayı sana karşı açılmış bişey değil bu yani. bireysel alma
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kendimiz izole edebiliriz. Bi yanlış yapılmışsa herkes duysun oyunlara alınmasın budur yani. Her şeyi yönetimden beklememek lazım.. Olayın iç yüzünü de bilmiyorum gerçi de..
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 su an test sunucusu oldugunu unutmayin, yeni sistemden sonra testten cikarmaya calisicaz, user auth. ve yoneticiler falan olacak ondan sonra bunlar minimum a iner..
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Olayı ben de bilmiyorum fakat benim de rahatsız olduğum insanlar olmadı değil. Değişik yollarla rencide etmeler filan. Ama sonuçta şurada biz bizeyiz ve bu tür problemleri "şundan bundan rahatsız oldum" diyerek açık konuşabiliriz gibime geldi. Yani o an bişeyden rahatsızsanız söyleyin bence. Ha ben söylemedim o ayrı : )
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ne oldu bilmiyorum ama kesin Dela yapmıştır.
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Dela gay değilim demiş, olay ondan çıkmış.
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben sana yönetim alamazsın demedim, ben sana adam olamazsın dedim
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 alim konularinda delaya danisabilirsiniz.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şuraya ağzımın tadıyla girip "dela seni çağırıyorlar" yazdırtmadınız . Bütün hevesim içimde kaldı .
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Yaw paticik serverındada bunlar basladıysa yuh bişi demiyorum bence bi firends list yap listede olmayanları almayın oyuna herkes tanıdık olduktan sonra sorun olmaz bence tanımadıgınızı almayın olsun bitsin küfür vs isteyenler waxxide neden kalmazki :d
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 banlıst kullanın sızde.benım bnet banlıstım 1000 kısıyı gectı
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Delaya yetki verenin de , delaya verilen yetkiyi destekleyenin de...(ne yetkisi verildiyse artık, tehdit yetkisi mi yoksa oyunu mikme yetkisi falan mı) Ayrıca delanın da... Dela .ktir Partisine karşı çıkıyordum abi kardeş kardeş oynayalım diye ama harbi oyun zevkimizin içine ediyor yani. Yönetim bir an önce gelsin istiyorum. İsim vermek istemiyordum ama bugünkü oyundan sonra iyice sinirlendim.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 dela s. partisisnin başkanıyım ama delasız dota göte benzer asdfsg
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 aman oynasın da ignorelu oynasın. zaten şu yönetimin üzerine düşüp temizleticem kendim dahil bikaç kişiyi ( kendimi de batırırım ne olacak onlar temizlenecekse )
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yok abi denetim şart cidden. bugün gene sinir harbi yaşadım demin.
kek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Deminki olay: Devochi oyuna girer. Observer slotlar açıktır, üstüne konar. Herkes yerini aldıktan sonra devochi'ye seslenilir. Devochi'den ses gelmez, observer slotu closed hale getirilir. Devochi bi aradan sonra gene gelir, oyun başlar. Loading ekranında devochi oyundan çıkar. :D
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 işte böle yapcaklar waxxi ye gitse en azından daha fazla secenek bulurlar
Öne çıkan mesajlar