Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 arada bir lazım olur o alet ya.sabah erken kalkmak zorunda olursun,gece geç yatarsın vesaire.. kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Fizyolojik min. uyku ihtiyacının 3-4 saat olduğu gibi bir hikaye vardı sanırım. Bu 3 saat lafı oradan çıkmıştır muhtemelen. Takılan aletin de yaptığı heralde REM fazının arttırmak gibi bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 3 saat uzun ama bununla yetineceğiz mecbur.. :p uykunun iki ayrı evresi var dendiği gibi, birisinde beyin dinleniyor öbüründe vücut. bu aletin ne yaptığını tam olarak bilene kadar karar veremeyiz elbette ki işe yarar mı yaramaz mı. ama yine de son derece ilgimi çekti, 50 yıl ömrüm kaldıysa neredeyse 12 yıl uzatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 3 saatle ben zaten hoplaya zıplaya rahat ve sorunsuz yaşıyorum dicem buluş işe yaramicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 3-4 saat bana da yetiyor cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bana şimdi 3 saat yetiyo alınca 1 saat yetecek mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Gerçekten mükemmel buluş olur fakat bence negatif etkileri kesin mi kesin vardır. Normalde uykunun kalitesi geçirdiğiniz tam başarılı rem seanslarıdır. Bu alet sanırım insanın algılarını sıfıra indirip iyice rem e odaklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 3 saat yetmez eğer 3 saat yetiyor diyorsan piskolojik bir sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 günde ortalama 5 saat uyuyorum. Her sabah uykusuz olmaktan bıktım. bi kere de sabah kalktıgımda uykumun tamamen olmadığını görsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ben artik uyuyamıyorum, 7 saatten sonra hop aciliyo gozlerim. kasarsam uyuyorum o da bas agrısı yapiyor 4 saat yeterli diye duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ürün çıktıktan 1 ay sonra beyine yollanan dalgaların beyin hücrelerine olumsuz etki yapacağına dair haber çıkar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Offf cuma gecesi bi uyumuşum 13 saat. 1'den öğlen 2'ye kadar mis. Ama hafta başladı ve 2 günde sadece 11 saat uyudum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bizim hoca derste 3 saat metabolizmanın yenilenmesi için yeterli demişti biz adama uzaylı gibi baktıydık püh.. Adam çözmüş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 metabolizma için yeterli de beynin REM olayını hakkıyla yerine getirebilmesi için temiz bi 7-8 saate ihtiyacı war. ( meditasyon ve bazı trans teknikleriyle bu saat çok çok düşük seviyelere çekilebiliyormuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 valla kız arkadaşım gayet gunde 3 saat uykuyla 4 gundur takılıyor.şaşmıyor değilim.bi unutkanlık var gerçi :) [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:52 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 inanmayın böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 taşlayalım mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ben zaten günde 3 saatlik uyku ile yaşıyorum.. Yaklaşık olarak 3 yıl oldu.. :) 4 te yatıp 7 de işyerine gidiyorum.. Yıllardır boyle.. Böyle bi alet çıkarsa almam şahsen(çok ucuz olsa bile).. Gerek yok.. :D Düşündümde bütün dengeleri altüst edebilir.. Gece - gündüz karışcak.. Insan vucudu her gün daha çok yorulcak.. Daha kısa sürede yaşlancak.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bugün uyumadım.. uyumayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 böyle böyle yok ediyoruz kendimizi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Düşünün: Makine çıkmış, dünyanın yarısı bu makineden almış... Sonra bir bakmışız insanın iqsunu kalıcı olarak 10-20lere falan çekiyormuş, oh mis... Cahillik kutsaldır dersek: kutsal bir makine olacak yani... 2012de çıksın bari.. Mayanlar da haklı çıkmış olsın böylece. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:59 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 3 saat benle yatarakta ya$anabilir. Yanli$ anla$ilmasin bende 3 saat uyuyorum gunde. Tabii ilk ders yalan oluyor orasi ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: gunde 15 saat uyuyorum uykusuz kalmamak icin. o aletle 10 saate indirebilirim demek ki bu sureyi. geriye kalıyo 9 saat yaşamak mı bu yahu :) ben 8 saatin üstünde uyuyunca üzülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yav gidin herkez kullanırsa memurların mesai yi 5 saat daha uzatırlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 clymor is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar