Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patron-Çalışan ilişkisi : Büyük Küfür Edecem bu adama

scorch

Öne çıkan mesajlar

bi iş yaparsın beenmez - hadi bu na ok

ama üstüne böle hakaret sınırlarında dolaşan aşağılamaya waran türden kritisize yaparsa , alıp alıp eski olayları pişirip önüne sunarsa dellenmeyecek kim war merak ediorum

madem beenmion git başka birini bul durumu

bi afra tafra ztn

yani sorun misal gördügü yanlis/sorun degil , olabilir problem sacma bisi yapmısımdır ok ama kalkıpta söleme tavrı yani 1 deil 2 deil ona kızıorm ben =p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
scorch nerede çalışıyorsun ki?

Bir de tam olarak işin ne grafiker olarak ne yapıyorsun?

ya normalde okul cantaları / kırtasiye ürünleri fln imal eden bi firma. her boku üstüme kalıo , dergi reklamı , katalogu , ürün tasarımları fln , bi kısım malı da ithal getiriolar. hep aynı muhabbet

bak alem neler yapmış , hep gavurun yaptıgını beenmektedirler kendileri.
ama su war mesela ben tamami ile bağımsız bişey yapiim kafamdan , direk yok olmamış h bizim milletimiz salak anlamaz bunu fln diolar
işte ne bilim yok bu çok avrupai olmus burda satmaz vs vs hic bi bok beenmezler sonra da way gavur yapıo..

işin ilginici bi fikir veriorm yapmıolar senesi dolmadan dier xx firması yapıo bunnar göt gibi kalıolar , 2. senede direk taklitci damgası ile yapıolar.. rezillik yani :)

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 09:05 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Firmanin buyuklugunu bilmiyorum, ama kurumsal hiyerarsi icersinde kendi fikirlerini kabul ettirmek, uygulatmak cok zordur. Eger ben kendi yeteneklerime fikirlerime guveniyorum diyorsan kucuk bir sirkete girecen ama buyume potansiyeli olan bi sirket, sende sirketle buyucen zaten bir nevi kagit ustunde olmasanda ortagi gibi bisi olursun zamanla.. Ama ozveri gerekiyor bu durum icin, ciddi bir ozveri..

Ya da kendi isinin patronu olacaksin..

Hakaret konusunda da haklisin cok var tip oyle.. Ama Turkiye'de benim gozlemim bunu dengede tutmak cok zor. Yani adama arkadas gibi yaklasirsan, hayatinda gormedigi firsatlari verirsen hem ikili iliski babinda hem is babinda farketmez, adam ne oldum diyor genelde, isleri salliyor falan filan.. Yok sert isveren mizaci cizecem dersende boyle dengeyi tutturamayanlar oluyor tabii..

Ben her zaman arkadascil, dostane olmasi taraftariyim isveren, calisan iliskisinde, ama iste bunun degerini bilen az kisi cikiyo. Ama degerini bilen oluncada sanki kendi isi/projesi gibi sariliyor projeye, bu cok onemli bir sey. Hatta benim gozumde cikan isten bile onemli bi dereceye kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...