turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Evet.. işin kötüsü o da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Izninizle; AYILAR. sağol allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 haha vaniLLe the LaLe kıskandı.arkada$ edasıyla yakla$tıgına bakma turunch.o da erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Izninizle; AYILAR. eyw. bacım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 amma coluk cocuk olmus forum ya hayr ince ayari bilmiyosunuz izlemeyide mi orenemediniz yok popeye yi bulmak lazim olmuyo onsuz bazen susmak izlemek iyidir endin komik olamiyosan surda bi seviyeli muhabb etcektim hatun kisiyle izin vermediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 buralar eskiden yeşillikti bone, olurdu o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 adam haklı ne diyebilirizki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: itin gözüne yaw o itin gözü değildi sanki. not: Bu da ayrı bi ayılık oldu tabi kabul etmek lazım. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 16:46 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Benim de bu baslikta mesajim olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Çevrimdışı ileti yollasana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kardeş caps yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 cocugun neti kesiktir faturayı ödememişlerdir.elektriklerde kesik olabilir gene sölüyorum sen niye aramıosunj be kadın hep karşı taraftan mı bekliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu zamana kadar bekledim simdi arayıp ne dicem yaa!! Çevrimdışı ileti demişsiniz.. HA aramışım HA çevrim dışı ileti yapmışım adama... :( Beklicem gelsin MSNe.. Yazılı olarak kapışmak istiyorum.. Biliyorum gelme saatini.. 1 saat beklicem.. Gelmezse aricam artık.. O da dicek ki 'Bi sn askım MSNe geliyorum orada konuşalım' Bak aha yazıyorum buraya.. YAZDIM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yazili kapismak nedi rya edebiyat hocasi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Niye ders mi alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Açıkçası 17 sayfalık içeriğin çoğu mizahi açıdan yetersiz. Böyle bir potansiyeli boşa harcayanları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Beklicem gelsin MSNe.. Yazılı olarak kapışmak istiyorum.. Biliyorum gelme saatini.. 1 saat beklicem.. Gelmezse aricam artık.. Peki laflar hazırladın mı? Açıkçası direk ön yargılı davranma belki bir mmorpgye dalmıştır :p. Şaka bir yana git ara bence. Yoksa 2-3 gün daha beklersin ve bu topic 100 sayfaya ulaşır. Ayrıca; [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 arkeyn ya gul ya terket arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sensible üye [şikayet et] § 10 Mayıs 2007, Perşembe - 19:04 [ özel msj ] Niye ders mi alacaksın? http://sensible.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------------------- senle konustugmu hatirlamiyorum yetersizsin karismayacaksin susacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kasma o Gargamel burnu varken sende gelmez kızlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İsteyene ilgi gösterebilirim seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 gargamel burunlu olan berk bende roma burnu war kizar hasta kemikli atmaca seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 pehh ben de ciddi ciddi yorum yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bence turunch erkek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar