Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 favori gruplarınız kimlerdir, en sevdiğiniz şarkıları/albümleri nedir, nedendir? ne özellikleri vardır? (bkz: anket tadında topic)
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yok mu dinleyen :o puu size. jankis nerdesin canım benim hehe
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Dinleyen varda, öyle bi soru sormuşsun ki yaz yaz roman olur.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben soruyu anlamadım ki=) British derken? ingiliz grupları arasından mı yazıcaz? yoksa öyle bi müzik tarzı mı var? yoksa british alakasız da kafamıza göre favori gruplarımızı filan mı yazıcaz? Bi de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyomu?
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 manic street preachers, the smiths, starsailor, radiohead, oasis, coldplay, massive attack, travis, placebo (gerci sonradan oraya gitti ama orali sayilir artik), blur, the verve, eh pink floyd (eh'sizi daha guzel), the cure, new order (joy division, ayni terane), franz ferdinand, depeche mode..
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ama hangi grupları biliosunuz gibi bi soru değil böyle, yani hangi grupları "daha" bi sewiosunuz ve neden. british ingiltere çıkışlı gruplara verilen genel isim anlaşıldığı üzere. özellikle son dönemlerde yıldızı parlamış grupları kastediyorum son 5 sene diyim. edit= teşekkürler nedanko işte böyle ruh bu :p [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:37 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 simdi neden sorun biraz yanitlanmasi guc ama genellikle en sevdigim gruplari yazdim daha bi eleme yaparsam.. manic street preachers, starsailor, radiohead, oasis, coldplay, massive attack, placebo (gerci sonradan oraya gitti ama orali sayilir artik), the cure, new order (joy division, ayni terane), franz ferdinand, depeche mode.. dahada eleyemiyorum elim elvermiyo.. zaten butun dunyada en sevdigim gruplari bu sekilde siralasam en fazla bi bu kadar daha cikar.. genelde ingiliz muzigi daha bi cekiyo belli bi sebebi olmamasina ragmen.. edit: son 5 senedir yildizi parlamislardan aralarinda sadece franz ferdinand var.. birde starsailor i ekleyebiliriz.. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:42 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:43 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tüm new wave of british heavy metal(NWOBHM) akımı grupları ve tabiki [spo][/spo] [spo][/spo] yemişim yeni grupları
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hımms, uzun, karışık cevaplanması falan. Brit akımından gideyim özellikle, aksi takdirde işin içinden hiç çıkılmaz. Yakın dönemden Arctic Monkeys ciddi anlamda çok çok iyi iş yapan gruplardan. Charlatans UK, Franz Ferdinand, Manic Street Preachers falan süperdir. Tabi babalar vardır, Smiths, sonrasında Morrissey tabi ki bir de. Yine Brit Pop-Rock türünün önem kazanmasında Smiths kadar önemli olan gruplardan James (2006'da birleştiler, bu sene Türkiye'ye geliyorlar), dağılmış olan Suede tartışmasız en iyilerdir. The Verve, sonrasında tek başına Richard Ashcroft da iyidir elbette. Oasis tabi bir de. gözden kaçırdıklarım olabilir, çok fazla grup var.
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Electric Light Orchestra,The Who ve tabiki Beatles efsane british gruplarıdır. simdilerden richard ashcrof güzeldir.Keys to the World sarkısı özellikle tavsiye ederim.coldplay eh işte,eski şarkıları daha güzel.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Black Def Leppard nerede hığ? Terazine tıklıyorum en eksisinden.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Heavy dediin adadan çıkar, gerisi yalan. Sırf şu beşi yeter alayına: Judas Priest, Iron Maiden, Black Sabbath, Rainbow (çoğu yer heavy metal kabul ediyo diye aldım, ben hard rocka daa yakın buluyorum mesela), Motörhead. Ha mesela Def Leppard dinleme şerefine henüz nail olamadım. En kısa zamanda olcam sdffs
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ayıpsın [spo][/spo] Ps: bu arada rainbow'un deep purple'ın heavy metal ile alakası yoktur, bildiginiz saf classic rockdır hard rocktır efenim. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 00:15 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kasabian. sonra bir british band olarak the killers ve the strokes düşünüyorum gayet ben amerikan orijinli olsalar da.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 direkt brit gittiğin için belirtmedim ben de; ama ikisi de allahına kadar brit rock yaparlar. killers strokes tan biraz daha güzel yapar şahsi fikrimce. Pete Doherty'nin grupları Libertines, Babyshambles ve kendi çalışmaları da fena değildir. Arıza adam zaten biraz.
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 i r o n m a i d e n En sevdigim sarkisi C. Estais Amigos En sevdigim albumu hepsi. secemiyorum aralarindan hakkaten. Ozellikleri, hep ayni muzigi uzun senelerdir hic bozmadan, ritim ve melodileri ile, albumdeki sarki siralinisindan tutun da sarkilardaki solo girislerine kadar hep hep hep ayni olmalari. hosuma gidiyo [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 08:02 tarihinde, Mendoza tarafından güncellenmiştir ]
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Genel olarak bütün ingiliz gruplarına karşı bir sempatim var.Sebebi soundları, tavırları , tarzları vs.. Bu aralar en çok dinlediğim grup "immune" , ve albumlerinin adı "1/f" Leeds çıkışlı bir grup , soundları tool/massive attack/nin karışımı ve çok başarılı.
enema Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bloc Party hoş baya, Zutons var bide onlarda iyidir.
medusa748 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Jethro Tull- aqualung, locomotive breath, too old to rock 'n' roll too young to die vs. (bi de ian anderson'ın muhteşem yan flüt soloları bile yeter daha ne olsun) Emerson Lake and Palmer- trilogy albümü pek güzeldir mesela. son 5 sene diil ama napalım artık :P [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 19:13 tarihinde, medusa748 tarafından güncellenmiştir ]
medusa748 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ama bi yandan da bu grupların yıldızı benim için son 5 yılda parlamış da olabilir :P
Öne çıkan mesajlar