Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tikkyler goticler sınıflandırmasını kim yapıo ben hala çözemedim.neye göre tikky neye göre gotic.gotic olmak çokmu güzel.ben anlamam o tür şeylerden ama.heryeri piercingli deişik makyaj deişik kıyafetler bunlar iyi hoşta tikkyler aptal salak kaka. bu tikky meselesi her zaman kedi ciğer olayıdır zenginsin paran var.araban var.özel universitedesin.güzel giyiniosun güzel yerlere gidiosun.bi kendini begenmişlik de var biraz.aha tikkysin. tamam bazı kızlar bu tikky meselesini çok abartıolar.senin pantalonun tommy degil git yanımdan tarzı insan yok.rivayet yani bi efsane o.konuşma tarzları napıyosaaan tarzı tipler var onları es geçmemem ama onlar ufak bi kesim.1-2 sene içinde düzeliolar yani ama yok pantalonum dizel şuyum şu buyum şu seninki nasıl bakiyim diyen insna modeli espri yapıodur yada piyangodan para cıkmış soradan görme bi tip olabilir. yonjaya gelince.ilk zamanlar iiydi hoştu.sora fikirtepe şugga boyz tarzı tipler gelince olmadı tabi.çok çeşit oldugu için yonjayı kötülüolar.her çeşit insan var.xuqada öyle şuan.ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Abi gayet var giydiği markalara göre insanları sınıflandıran yaratıklar bizzat gördüm konuştum yani. Ayrıca kedi - ciğer olayı yalan. Ben de marka giyinirim, hemen hemen her kıyafetim markadır ama takıntı yapmam. Annem öyle alıri kaliteli giyineyim ister. Bana fark etmez, ne havasını atarım, ne marka giymeyeni yargılarım. Olay karakterde bitiyor sahip olduklarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tamam istisnalar var öyle.ama genel bi karşılık var tikky olayına.evet kedi ciger olayı.insan olmak istedigi yerdekilere bk atar her zaman lisedeyken 2 kız arkadaşım var.2 side bi okadar çirkin.bi okadar kendini begemişlerdi.ibo dinlerdik ııy yapardı.sana 2 sene veriyorum dedim şimdi ibo eşliğinde rakı içio.hala giyinişi aynı ama davranışlar o zamankiyle alakası yok.yani o tipler 13-16 yaş arası oluoloar genelde marka ayrımı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Valla ben de iboya ıyy yapıyorum ama ben pop müziğe de ıyy yapıyorum, teknoya da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 o zaman 2 senede sana :) ibo sevmeye bilirsin.dinlemeye bilirsin.ibo nun hayat tarzını yaşam biçimi sevmeyebilirsin.ama şarkılarına ıyy yapan adam yaşamasın benim gözümde.her şarkısınada sevmek zorunda degilsin.ama bazı şarkılarına ıyy diyemezsin kabul etmiyorum.pop techno falan onlar tamam onları geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Kendi bestelerini beğenmiyorum, başkalarının bestelerini yorumlayışını da sevmiyorum. Ama muhteşem sesi var ona saygı duyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Az kaldı bu dertten kurtulcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Hayırdır Brigand :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ibo ıyy mış hakkaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 technonun nesi iyy be gidin bi tiesto - in my memory dinleyinde gelin pls yada paul oakenfold - ready steady go. gerci artik technoda denmiyo bunlara trance house falan deniyo techno daha cok zamaninda neredeyse taksim siraselvilerdeki donercielrde bile calan blade in soundtrackine deniyo genelde eheh [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 01:54 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hehe çok komik bir konu oldu bu. "ya bak aslında şu boktan, biz gralız" gizli her mesajda =) negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 aynen mümün yaptığı gibi..mesela onun mesajında da ben dururken size noluyo heheyt var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 zaman ilerledikçe insanların ihtiyaçları artıyor hem şimdi patii nireee yonja nireee bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 en gıral benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 siz abazanlık durumunu düşünüyorsunuz. asıl ne oluyor bu turkiye ye? Suç tavana vurdu millet birbirini kesiyor vuruyor bölmeye çalışıyor. Oğlu annesiyle yatıyor. Baba kızına tecavüz ediyor. Berideki ötekinin ilaç parasını çalıyor alem yapıyor öteki ölüm döşeğinde ... eskiden böyle değildik. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar