Patos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 gereksiz msg. birine bişi yazıosan isim ver toggie [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:52 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben yazıyı okumadım valla direk mevkisinin karsılıgında ne yazıyosa ona baktım, oturup da hepsini okuayacak halim yok gözüme ilk carpan o oldu. ayrıca bu adam ön libeo oynadıgı dönemde sao paolo'daymış [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:05 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ee madrıdte kac golu var ben madrıdte on lıbero oynadıgına emınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 off passanger , yanlış biliomuşum demek bu kadar mı zor. bak ben bi hata yaptım direk msgımı editledim karşımdaki insan boş bile olsa saygım var. real madrid maçlarını izlediğine bile emin değilsin sen. 300 maçta 0 gol atsa önlibero mu oynamış sayıcaz? adam basbaya forvet, hatta kaka alex ronaldinho gibi de değil santrafor bile diyesim gelio. real madridde de öblibero felan oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAlio_Baptista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya benım tek ıddıam madrıdte bu adam on lıbero oynadı gerısı hakkında ıddıa etmıyorum bırsey verdıgım lınkte zaten acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 verdiğin link wiki'den alıntı zaten, ve orda da madrid'de atağa yönelik sol kanat oynadığı yazıyor. yani tuncay gibi falan diyim sana daha rahat anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 togıe herseye atlamasan sınır bozucu bir adamsın cunku. ben ızledıgım maclardan konusuyorum ıspanya lıgını cok severım takıp ederım. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:16 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya ne atlaması gayet düzgün bir dille anlatmaya calısıyorum. ben de severim madrid'i özellikle zidane nedeniyle izlerdim hep hiç görmedim ön libero oynadıgını. ayrıca farkındaysan bunu iddia eden tek kişi de sensin. o yüzden fazla sivrilik yapma bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 passanger doğru hatırlıyor önceden ön libero oynuyordu zaten Futbolada sao paola da ön libero olarak başlamış ben sevilla da ve arsenalde ön libero oynadığını hatırlıyorum sonra madrite şimdiki mevkiisinde orta sahanın ortasında oynamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 toggie cok konusan ama bos konusan bır adamsın sence sol acık oyandı bu adm madrıdte dımı hmm acaba madrıdte sol acık oynayan kım vardı boyle buyuk bır yıldız hanı?Ee ben o buyuk yıldızla baptıstanın aynı anda 11de oldugunuda gordum aaa ozaman buldum 2 sol acık evet evet ıste bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 black kafan güzel. passanger evet tuncay gibi bir sol kanat oynadıgını gördüm, izledim, biliyorum. ileriye dönük orta saha işte. hiç ön libero oynadıgını gormedim madridde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: SAO Paulo’da futbolculuk kariyerine ön libero olarak başlayan, buradan Sevilla’ya transfer olan ve bu kulüpte gol krallığına ulaşan Baptista, daha sonra R.Madrid’e gitmişti. Madrid ekibinin kötü geçen sezon sonrası yaptığı yeni transferlere kurban edilen ve İngiltere’nin Arsenal takımına kiralık olarak giden Baptista, aynı zamanda F.Bahçe’de forma giyen Lugano ve Alex’in de çok yakın arkadaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 heh değişik yerlede oynaya bılır gızlı forvet olabılır ama forvet değil bu adam bırkere bu kesın.2.forvet olabılır oda zorlarsan.MAdrıdtede on lıbero oyandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Kariyerine on libero olarak baslamis, sonra gol krali olmus, Madrid'de transferlere kurban olmasi da forvet fazlasi oldugunu dogruluyor sanirsam. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:29 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Sevilla da ön libero oynayıp 20 gol attığı için transfer oldu zaten. Madride geldiğinde aynı yerindeydi arsenale gitti. ya arsenalda şu andaki yerinde oynamaya başladı ya madride dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=2005/round=2201/match=1100277/report=tl.html http://www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=2005/round=2201/match=1100292/report=tl.html başka maçlara da bakabilirsiniz aşagıdan madrid seçili değilse seçin ve görün ön liberonuzun nerden oynadıgını. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 00:06 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hay baptista dussun kafaniza, fenerde kaleye gecicekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya toggie bu son post bundan bır oncekı postumu oku bırde uzerıne lınklerıne bak.Benım ıcın kanıt mı verıyorsun.Lig maçlarında ön liberoda oynadı çünkü aynı anda oynayan adamları düşün tasarla kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 neyse cok uzadı konu senin dedigin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sol açık sağ açık ön libero falan ne farkeder. fenere gelirse oynayacağı yer önemli. tuncaydan sol açık serdardan ön libero burak sağ açık toramandan sağ bek ertuğrul sağlamdan libero vsvsvs ..... gelsin ondan sonra konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arkadaşlar olay şudur; Sevillada ön libero başladı sonra forvet arkasına aldılar ve 20 gol atıp Ispanya Gol Kralı oldu. Sonra Real Madride gitti 28m Euro ya. Real Madridde forvet ve forvet arkası oynadı fakat forvete bin tane transfer yapılınca Arsenale kiralik gönderildi. Arsenalde de şuan pek çok hayranı olsa da bazılarıda Sheva gibi Ingiltere ligine ve ingiltereye alışamadığını söylüyorlar... Ama kimsenin yeteneğinden şüphesi yok. Sheva vakası olarak düşünüyorlar kısaca. Yaklaşık 13 golü var bu sene Arsenalde 4ü Liverpoola=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Baptista hangi maç önlibera oynadı allah aşkına,söledik kafanızda almıyo sevilla'da 38 gol atan adamı kim ön libero'da oynatır?real geçen yıl 4-4-2 düzeni ile oynadı orta saha da beckham-zidane-gravesen-guti(baptista) ile oynuyordu,ön libero'da gravesen oynuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 toshack'ın yönettiği takıma ver, kaleci bile oynatır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sevilla da ön libero oynadı baptista.Bundan çok çok eminim.Hatta ya Beşiktaşın ya da Fenerin gündemine girmişti fotomaçtamı ne yazıyordu.Fenerin yeni liberosu diye mi ne. Gerçi avrupada ön libero diye bir pozisyon yok.Zaten libero pozisyon değil.Libero topu oyuna sokan kişidir.Günümüzde defansın önünde durana libero diyorlar. Türkiye de de 2 kalemşör çıktı ön libero kavramını soktu memlekete.O da defansif ortsahaya denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar