Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Babam yönetimdeki bir arkadaşından duymuş. Julio Baptista Fenerbahçedeymiş.. Inanamadım bende=) Teminat mektupları filan gönderilmiş =) Gerçekten flaş transfer helal olsun yönetime. gelsin çıplak giderim istanbula görmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 HULYO BAPTİSTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Umarım doğrudur,geç.en hafta bu haber vardı vatan'da,inanmamıştım,işallah doğrudur yaa,Baptista Türkiye'de kral olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kim gidiyomuş ? Deivid. Baptista forvet mi ? Hayır.Hayatta olmaz. Eee ? Yalan. David Villa geliyo bize.. he gerçi Martins gibi bi yamyamdan forvet yapıyolarsa Baptista'dan hayli hayli forver olur Bu ligde. O yüzden evet gelsin. kendi kendimi çürüttüm. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 23:04 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Baptista salak mı para için Fener'e gitsin. Avrupa'da o kadar takım var oynayabileceği. Kezman gibi bitmiş bir adam da değil ki. Yani hakkaten salak olmalı insan, ben bir Galatasaray'lıyım ve Baptista'nın yerinde olsam GS dahil hiçbir Türk takımına gitmem. Para da önemli ama kariyer de önemli. Avrupa'da göz önünde olacak, iyi de oynarsa reklamdan Aziz Yıldırım'ın verdiğinin kaç katı para kazanır.. Ayrıca yönetimden her sene Carlos'u aldık haberleri duyuluyor çok "sağlam" kaynaklardan. Balondur diyorum, değilse zaten Baptista balondur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: Kim gidiyomuş ? Deivid. Olamaz, bu takimin Semih tek forvet, Alex'in yerinde Deivid, orta sahada SelcukDeniz seklinde sahaya ciktigi gunleri goremeyecek miyiz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Carlos'un geldigini Carlos bizzat kendisi soyluyor, Aziz Yildirim yalanliyor. Yani muhtemelen gercekten gelicek bu sene ama sezon bitmeden futbolcularin moralini bozmamak icin sakliyorlar, gorucez bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 boyle bi soylenti vardi harbiden ama bilemiyorum yani dogruysa super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yok ben tahmin ettim gideni baggio..Haberi falan okumadım. Yani Baptista geliyosan Deivid gider. Digerlerinden kimsenin gidicek hali yok.. Baptista falan yalan arkadaşlar bizim ileriye alınıcak tek bir adam var. Fred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Lugano ve Alexle kanka kendisi. Sevilladayken Ispanya Gol Kralı oldu. Sonra R.Madride 28 milyon euro ya transfer oldu. Ertesi sene yeni transferler gelince forvete kurban edilen olup Arsenale geldi. Şuan 11 golu var Arsenalde. Ayrıca Liverpoola bir maçta 4 taktı kendisi=) Led gelince görürsün kaynağım sağlam=) Fenerbahçe yaptığı transferlerle prestij sağladı gerçekten. Artık Fenerbahçe dediğin zaman hala En üst yabancıları alamasakta tercih edilebilen bir klup olmuş durumdayız. Bu yorumu gerçekten objektif olarak yapıyorum. Şimdi kimse gelip uefa kupasını aldınız mı biz üstüne oturduk filan demesin rica ediyorum. Topic şaşmasın amacından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Hayır FB prestijli de ne kadar. Bir Man City bile daha prestijli bence. Türkiye'deki bütün kulüplerden. Yani sadece para veya takımın kadrosu değil olay. PES'i en kolay modda oynamak bayar beni, zor modda zevk alırım. Aynı mantık, Türkiye'de futbol mu oynanıyor da o kalitede bir futbolcu buraya gelsin?? Cidden salak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Man. City Fenerbahceden daha prestijli bir takım diyosan sen bidaha yazma be kardeş bu forumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bence öylei ki United taraftarıyım yine de bunu söylerim. Premier ligde düşme potasının üzerindeki her takım FB'den GS'den BJK'den falan üstündür. Düşme potasındaki takımların maçı bile bizim en baba derbilerimizden çok daha kaliteli oluyor. Bizim üç büyükler Premier ligde üç fasulyeler olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Türkiye liginde şampiyonluğa oynayacağıma Premier ligde düşmemeye oynamayı bin kere tercih ederim. Orda iyi performans gösterirsem, Chelsea, Man utd vs gibi kulüplere gitme şansım olur çünkü, Türk takımları ise futbolcular için son durak gibidir, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olma ihtimali olmadığı için hiçbi kulübün, o futbolcunun kendini göstereceği pek bi yer yok gibi. Bu açıdan bakınca Carlos'un gelmesigayet muhtemel, ama ben Batista olsam gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Man City prestij olarak Fenerbahçeden iyi değil. Ingiltere ligi prestij olarak Türkiye liginden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Prestij anlayışına göre değişir. Benim için tek tek futbolcu kalitesi değil takımın toplam kalitesi ve oynadığı futbolun kalitesi önemlidir. FB bu kadroyla Premier ligde düşmemeye oynar. GS ve BJK direk düşer. Bu açılardan Man City Fener'den 5-10 kat daha kaliteli oynadığından bence çok daha prestijlidir. Ki zengin başkan gelse Man City fenerden daha iyi yıldızlar alır. Sanki FB tamamen bilet reklam ve ürün satışıyla geldi buralara. Zengin başkan gelince prestijli olunmaz. Hala aynı kalitesizlik. Eşeğe altın semer taksan eşek yine eşektir. Aziz cüzdanı açmasaydı şu anda FB ve Baptista adları yan yana geldiğinde kahkaha atardık. Ha ben hala gülüyorum o ayrı. PS: Eşek benzetmesini hakaret olarak kullanmadım, aynı şey benim takımım olan GS için falan da geçerli. Yıllar süren bir çalışma ile ancak kaliteli olunur. İki sönük yıldız transferle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bence biraz abartiyorsun gibime geliyor :) fb bjk gs hic biri dusmezler premier ligde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ya iki ligde de maç izleyince biliyor insan. Hakikaten düşmemeye oynayan takımları bizim büyükleren daha kaliteli top oynuyorlar. Belki düşmezler ama ucuz kurtulurlar işte düşmemeye oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hayır ilk 10 a girerler en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 işte bu lig prestijine girer takım prestijine değil. sonuçta FB ingiltere liginde olsa daha yüksek reklam gelirleri daha yüksek forma geliri daha yüksek havuz geliri vs vs transferler çok daha kolay şimdi 8 e alıyorsan orda 1 m euroya almak gibi. bunlar ligle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Alakası yok FB orada son derece küçük bir takım olacağından en fazla buradaki kadar reklam geliri alır. Forma geliri falan zaten değişmez küçük takımların taraftar kitlesi de bellidir. Ki lig prestiji, farklı demiyorum ama kaliteleri arasında dağlar kadar fark var diyorum. Çok kalitesiz oynuyoruz biz, adamların sonuncusu daha kaliteli oynuyor. Her haftasonu TV8 seyrediyorum yani izlemeden de konuşmuyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kendi aralarında oynadıkları maçlara bakıp bizim kendi aramızda oynadığımız maçlara bakarak değerlendiremezsin italya da ingiltereye göre çok kötü futbol oynanıyor ama milanın yaptığı ortada çünkü liglerdeki futbol tarzları değişik ingiltere uzun toplarla açık futbol oynuyor bize iyi görünüyor ki gerçekten iyi zevk veriyor italya da iğrenç oluo maçlar hiç izleyesim gelmiyor ama bi italyanla bi ingiliz oynadığında buna bakıp ingiliz ezer diyemezsin [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:10 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Tamam FB'nin İngiliz takımlarıyla oynadığı maçlara bak. Ayrıca değerlendirirsin o düşme potasındakitakımlar ManchesteR'a karşı manyak kaliteli oynayabiliyorken FB düşme potasındaki takıma karşı oynayamıyor. O açıdan değerlendirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Sen şimdi West Ham Sunderland Bolton ve digerleri .. (4lü hariç) falan fenerbahceden cok daha prestijli ve kalite takımlarmı diyosun ? Anlaladım yani. Beşiktaştan diyebilirsin ama Fenerbahceden bari deme biraz realist ve objektif ol allah askına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yanlış düşünosun ayrıca fb newcastle unitedla başa baş oynadı bi kaç sene önce manchester 4-5 önemli adamını getirmedi diye ki ronaldo falan oynamıstı fb yendi ondan önce de öyle ayrıca gs nin yaptıkları ortada bjk gitti chelsea yi 2-0 yendi vs. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:13 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar