Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 http://content.hurriyet.com.tr/?path=/gundem/6479467.asp&y=41 Başkası açar diye bekledim,açılmadı açayım dedim.(yoksa açıldı da ben mi göremiyorum ? ) En sonunda gerçekleştirebiliyoruz operasyonu ne diyeyim yorum sizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 o haberlerden sana iki yuz tane bulayimmi simdi? aylardir var o asker sinirda hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bu operasyonlar hep vardı, sadece şiddeti arttırılmış. Irak sınırı geçilirse olay olur, asıl operasyon o zaman başlar ki bunun gerçekleşebilmesi için TBMM kararı gereklidir. Ordu tarafından gündeme getirilen operasyon aise hükümet olumlu bakmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Tartışmaları biliyordum takip ediyordum ama MSN.com'da haber olarak bu gün koyuldu. Ne bileyim yani gaza geldim okuyunca en sonunda başladı dedim.Açıldıysa özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Yok benim kastım ayar vermek değildi, konuya dair görüşlerimi belirttim. Ayrıca olan bir başlığı açmak da özür nedeni değildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oh be dedirtecek bir durum degil bence.. Tamam bazi kisilere haddini bildirmek lazim ama acaba kac asker sehit olucak bu gosteri icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bende aptal oldum yabanci forumlarda operasyonu savun burda savunma kafam karisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kaç asker şehit olucak yanlış bir düşünce çünkü hali hazırda hergün şehit veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bu haberler hergün çıkıo geçenlerde kürt köyünü bombaladı diye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Absolut dogru demissin ama ben pkk sorununun Kuzey Irak a girerek cozulecegini dusunmuyorum.. Bunu bir sov olarak goruyorum acikcasi.. Cunku pkk sorunu gorundugunden buyuk gibi.. Arkadasindan aldigi destek sen once ulkende bu destegi bitirmen lazim. Kuzey iraka girerek millete govde gosterisi yapmak biraz luks bence once o leyla zanayi kuzey iraka yapilan saldiri diyarbakira yapilmistir diyen belediye baskanini alicaksin bi koyacaksin cezaevine orda bir hesabini kesiceksin.. O herifler at kostururken sen istersen iraka gir pakistandan cik bir sonuc elde edemezsin.. Olan gencecik askerlere olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya operasyonda olen pkk linin cenazesi yapildi bu ulkede ya.. O guantanamo mudur nedir onun gibi birsey yapicaksin o cenazeye katilan herkesi aticaksin iceri.. Belediye baskaninin oglu terorist olarak olu ele gecirildi.. Adam devletin belediye baskani oglu devlete karsi teror orgutune uye... once bunlari cozelim diyorum Kuzey Iraktakilere zaten hot dendiginde al sana got diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 nesi show onu anlamadım ben. adamlar büyük bir askeri güçle minimum kayıp için uğraşıyorlar. 10 kişi girip hepsi ölsün mü yani? asıl kayıp o zaman olacak. dediğin şeyi hükümet yapar tsk değil. tsk şu an elinden gelenin en iyisini yapıyor zaten pkkya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Hergün en az 1 - 2 şehit veriliyor. Bu operasyonda kaç askerimiz hayatını kaybeder orası bizim bileceğimiz iş değil fakat sınırlarımız dahilindeki teröristin üzerine gitmeyip sağa sola mayın döşemesine izin verecek değiliz elbet. Dediklerinin hiçbiri hukuka dayanmıyor malesef. Bu milletin nedense çok sevdiği tayyip amcaları AB onları desteklesin demokrasi hede hödö diye diye herkesin yetkisini elinden aldı. Kim ne derse desin 4.5 yıllık AKP döneminde PKK hortlamış, kürt sorunu diye birşey ayyuka çıkmış hertürlü suçta artış yaşanmıştır. İstikrarına koyim onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar