Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker Sınırda

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Absolut dogru demissin ama ben pkk sorununun Kuzey Irak a girerek cozulecegini dusunmuyorum.. Bunu bir sov olarak goruyorum acikcasi.. Cunku pkk sorunu gorundugunden buyuk gibi..

Arkadasindan aldigi destek sen once ulkende bu destegi bitirmen lazim. Kuzey iraka girerek millete govde gosterisi yapmak biraz luks bence once o leyla zanayi kuzey iraka yapilan saldiri diyarbakira yapilmistir diyen belediye baskanini alicaksin bi koyacaksin cezaevine orda bir hesabini kesiceksin.. O herifler at kostururken sen istersen iraka gir pakistandan cik bir sonuc elde edemezsin..

Olan gencecik askerlere olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

ya operasyonda olen pkk linin cenazesi yapildi bu ulkede ya..

O guantanamo mudur nedir onun gibi birsey yapicaksin o cenazeye katilan herkesi aticaksin iceri..

Belediye baskaninin oglu terorist olarak olu ele gecirildi.. Adam devletin belediye baskani oglu devlete karsi teror orgutune uye...

once bunlari cozelim diyorum Kuzey Iraktakilere zaten hot dendiginde al sana got diyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Hergün en az 1 - 2 şehit veriliyor. Bu operasyonda kaç askerimiz hayatını kaybeder orası bizim bileceğimiz iş değil fakat sınırlarımız dahilindeki teröristin üzerine gitmeyip sağa sola mayın döşemesine izin verecek değiliz elbet.

Dediklerinin hiçbiri hukuka dayanmıyor malesef. Bu milletin nedense çok sevdiği tayyip amcaları AB onları desteklesin demokrasi hede hödö diye diye herkesin yetkisini elinden aldı. Kim ne derse desin 4.5 yıllık AKP döneminde PKK hortlamış, kürt sorunu diye birşey ayyuka çıkmış hertürlü suçta artış yaşanmıştır. İstikrarına koyim onların.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...