sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bu buluşma kaça kadar sürer? Akşamüzeri döneceğim izmire, bakarsın katılırım aranıza... Gerçi hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz... Belli olmaz ama gelmek istedim birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 @GEMINIHacked.. Evet evet. Motor rules :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben tanımıom valla kimseyi direk gircem öle aralarına :p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 benim de othranxdan başka tanıdığım yok zati.tanışmış olucaz bu vesileyle.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ben craven ı tanıom iyide, şimdi öss fln davasına girmio nete bilmio buluşmayı arar sölerim ben ona gelir belki[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Yanımda 1 arkadaşımı daha getirmem sorun olurmu ki?[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Sorun olmaz Lixad.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aman unutulmasın :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hmm ben bu tarihte İzmir'deyim, bu akşam yola çıkıyorum. Nerededir bu mekanlar? Karşıyakadan çabuk gelip çabuk dönebileceğim bir yerde midir en azından? Aile ziyareti olacak çünkü ve önemli biraz, dolayısıyla fazla takılamam, bir iki saat ancak.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ya olmadı Karşıyaka kafilesi hep beraber buluşuruz. Ordan Sevinç 'e gideriz. Böylece Nefr'e de yardımcı olmuş oluruz :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bende gelirim belki ama zannetmiyorum gelebiliceğimi.Gelirsemde çok takılmam zaten, tanıdıkta yok çok fazla.Bi Llama bi metboy.Neyse..[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 iyi siz k.yakadan alın nefr i gelin işte. ben k.yaka lıyım aslında ama dersanem olcak o gün işte pasaportta olcak ordan koşçam yetişmeye çalışçam vs :) saeros gel abi işte takılırz ne güzel.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ne saeros'u shocker the bzikit lan ben, körk lii hammed seni sdf.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bilioz lan şimdi şakır dı bizkit diceğime saeros daha kolay gelio hehe :) ya gel işte bende tanımıom kimseyi bi lixad ı tanıom o kadar craven ı tanıom tabi ama o gelcekmi bilmiom aramadım daha :p gel işte nolcak. bi de levie ylede konuştuğumuz gibi biz biribirimizi nasıl tanıcaz biri sölesin ya ? daha önce tanıştım bi 10 kere fln netten arkadaşlarımla ama yani bu sefer bu farklı tek kişi değiliz ki böle bi 10 kişiden fazlayz :P işte bak paticik t-shirt u olsaydı giyerdik ne güzel :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Yakamıza kırmızı gül takçak mıyız peki?Ehaha :D[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Nefr i alın karşıyakadakiler gelin :)[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Karşıyakadan nefr i almadan gelmek ayıptır. :) Sevincin tam girşinin önünde buluşalım arkadaşlar. Bana telefonlarınızı özel mesajdan yollayın. Sonra kalmayın orada :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ben verdim yazdın değil mi ? Bu arada Nefr 'i nasıl tanıyacağız o da ayrı bir tartışma konusu. Nefr abi sen de bana özel mesajdan telefonunu falan at. Bir de saat kaçta nerde olacağını söyle. Ben Kemal'i kapıp gelirim. Gerçi fazla duramayacağım ben de.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Kimse gelmeyecek sanırım ya... Bu akşama kadar telefonlarını ulaştırsın gelecekler. Eğer kimse gelmiyorsa iptal edelim. Sharky - gemini - dantes telefonunu bildiğim kişiler.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ben ve Sharky geleceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 4 kişimiyiz yani? hmmm iptal mi etsek?[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 metboy ben bir arkadaşım daha gelcek 7 olduk.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Nefr de gelcek. 8 olduk... ok ok buluşalım bakalım. Ben 1.85 boyunda, 55 kilo olan bir gencim. :) Rahat tanırsınız. Altımda siyah pantalon, üstümde, krem rengi kareli bi gömlek olacak. Yanımda esmer, 1.70 boylarında, 55-60 kilo ağırlığında bir arkadaşım olacak. (dantes) Bu şekilde tanırsınız bizi, gelirsiniz yanımıza... 13.30-13.45 arası gelmeyip sonra telefon etmek suretiyle "nerdesiniz lan siz" diyen adam ayıp etmiş demektir.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bu arada fotoğraf makinesi olan getirsin arkadaşlar. Dijital olması tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 beni de sayın yanımda bi arkadaşım daha gelecek. bi de othranx da var.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar