Eno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Merhabalar http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43946 adresli topicde konuştugumuz üzere, 28 Eylül 2003 saat 13.30 da Alsancak Sevinç Pastahanesinin önünde buluşuyoruz arkadaşlar.. Buradan da sayımıza göre Hisar yada Leman kafeye gidip eğlenicez, şenlenicez... Şimdi gelecekler buraya yazarlarsa sevinirim. Bana telefonlarını özel mesajdan ulaştırırlarsa daha bir mutlu olurum. Orada birbirimizi tanımak kolay. Onu buluşmadan bir-iki gün önce konuşuruz problem değil...[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bnm teli biliyorsun. Gelcek olanlar buraya yazsınlar[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Hade Bea gelirdim burda olsaydım 22sinde kacıom okula malesef gelemicem tuh bea Herkese selamlar gonlum sizinle olcak[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bi aksilik çıkmassa ben de gelirim. masa tenisini atlamayalım ama :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Gelebılırsem ordayım Yanlız sevıncın onunde haylı kalabalık beklıcez ve sonra polıs eylem yapıyor sanmasın bızı ?[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben de gelirim ama lixad söz versin dövmiceine;call of ctulthu yu hala vermedim adama ehehe=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben gelcem büyük ihtimalle ama dersane o saatte bitçek galiba 1 saat ileri almışlar ben yine sölerim ya yalvarcam artık icq ya gelsin izmirli arkadaşlar die :) # 96775822 # 111113339[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 tam olarak naapılacak bi onu söyleseniz.daha kimseden tam olarak bişey çıkmadı.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Hisar yada leman kafede oturulacak, sohbet edilecek.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 eno eker sizi inanmnayın[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ya benim dersanem 13.30 da bitiomuş lol ya. benim için 30 dakka ertelermisiniz bilmiom. ertelemezseniz ben geç gelirim farketmez siz yine bi telefonunuzu fln verebilirseniz sevinirim gelcek arkadaşlar.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Şimdi.. Yarın ben de gelmeye çalışacağım. Fakat Saat 15.00 de Topçu da, Fenerbahçe - Galatasaray maçını izleyeceğiz şirket olarak :) O yüzden o zamana kadar sizinle beraber olup, sonradan ekmem gerekecek. Şimdiden kusura bakmayın.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 sharky iyi de buluşma bi dahaki pazara :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Oha cidden. E süper o zaman. Ben de geliyorum :) Günün özlü sözü : Cumartesi günleri çalışmak, beyni kulaklardan bal kıvamında akıtır.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 orhan kitabıda getir :) yani getir istersen sen bilirsin yinede :)[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bir aksilik çıkmazsa oradayım, eno ekemez berk takma kafana, ekerse mümkün olan her yerden bulup çıkartırım onu :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Lixad, 20 September 2003 21:06 tarihinde demiş ki: orhan kitabıda getir :) yani getir istersen sen bilirsin yinede :)[hline]Alma? Mater? yok olm gitti o kitap. adama bi film verdim hala getirmedi ya.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Berk, 20 September 2003 17:42 tarihinde demiş ki: eno eker sizi inanmnayın[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Umarım yapmaz :)[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eheh Ev adresimi, hatta odamda ne var ne yok biliyor dantes. Kaçma şansım yok. Ekme şansım da yok haliyle. :) 13.30 da dershaneden çıkan arkadaşlar, son ders kaçabilirler. Biz kaçardık, çok zevkli oluyor hem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ya orhan akıllı biridir yani işi çıkmassa mutlaka gelir gelirkende eli boş olmaz heralde dimi orhan? Yoksa kendide gelmez zaten utancından:)[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ohoo paticik kötü yola teşvik edio :-p ekerim belki bilmiom en kötü gelirim ben o leman cafeye fln hisar ı bilmiom ama tarif edersiniz. zaten lixad ı ararım o süler bana :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ya uymayın siz eno ya, o hep böle ekerdi dersleri boşverin siz onu :), geldiğiniz zaman sevincin önüne kimin cep nosu varsa sizde çaldırın onu gelip alalım sizi...[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 13.30 dan 13.45 e kadar gelen gelir gelmeyen gelmez...ok?[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ay koşsam belki yetişirm 13.45 e :) yani sabahta koşuom zaten vapura yetişçem die alışıım ben ehehueh :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Sharky beraber mi giderik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar