Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik İzmir Buluşması v0.9 28 Eylül'de buluşuyoruz.

Eno

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43946 adresli topicde konuştugumuz üzere, 28 Eylül 2003 saat 13.30 da Alsancak Sevinç Pastahanesinin önünde buluşuyoruz arkadaşlar.. Buradan da sayımıza göre Hisar yada Leman kafeye gidip eğlenicez, şenlenicez...

Şimdi gelecekler buraya yazarlarsa sevinirim. Bana telefonlarını özel mesajdan ulaştırırlarsa daha bir mutlu olurum.

Orada birbirimizi tanımak kolay. Onu buluşmadan bir-iki gün önce konuşuruz problem değil...[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ben gelcem büyük ihtimalle ama dersane o saatte bitçek galiba 1 saat ileri almışlar ben yine sölerim ya yalvarcam artık icq ya gelsin izmirli arkadaşlar die :)
# 96775822
# 111113339[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim dersanem 13.30 da bitiomuş lol ya. benim için 30 dakka ertelermisiniz bilmiom. ertelemezseniz ben geç gelirim farketmez siz yine bi telefonunuzu fln verebilirseniz sevinirim gelcek arkadaşlar.[hline]Feel so good, I feel so fine
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi.. Yarın ben de gelmeye çalışacağım. Fakat Saat 15.00 de Topçu da, Fenerbahçe - Galatasaray maçını izleyeceğiz şirket olarak :) O yüzden o zamana kadar sizinle beraber olup, sonradan ekmem gerekecek.

Şimdiden kusura bakmayın.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Oha cidden. E süper o zaman. Ben de geliyorum :)

Günün özlü sözü : Cumartesi günleri çalışmak, beyni kulaklardan bal kıvamında akıtır.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 20 September 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
orhan kitabıda getir :) yani getir istersen sen bilirsin yinede :)[hline]Alma?
Mater?

yok olm gitti o kitap. adama bi film verdim hala getirmedi ya.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Her şey daha güzel forumlar için...
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo paticik kötü yola teşvik edio :-p
ekerim belki bilmiom en kötü gelirim ben o leman cafeye fln hisar ı bilmiom ama tarif edersiniz. zaten lixad ı ararım o süler bana :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Sosyal ağlarda paylaş

ya uymayın siz eno ya, o hep böle ekerdi dersleri boşverin siz onu :), geldiğiniz zaman sevincin önüne kimin cep nosu varsa sizde çaldırın onu gelip alalım sizi...[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...