Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Şimdi Kerry King Wartribe siparişi vericektim ama 90 gün içinde gelir dediler getirecek akrabalarımda yur tışında o kadar kalamayacağı için yeni gitar arayışlarına girdim ve bunu buldum http://www.music123.com/Dean-DimeBag-Razorback-Electric-Guitar-i156818.music yalnız bu dimebucker treble pickups nasıldır veya 1000 dolar civarı tavsiye gitarlarınız neler olacak ? Floyd rose ve tremolo kolu kesin olmalı. edit : çok iyi gürlüyor demişler yorumlarda ama bunu dinleyebileceğim bir site varmı acaba [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 16:45 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Daha önce de söylemiştim tavsiyem budur . Bu 'da iyidir derim ( Ben bir türlü sevemedim İbanez'leri , belki sen seversin). Ama sert ses istiyorsan EMG'den şaşma.
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya o esp çok güzel de tipi pek hoşuma gitmedi bende kararsız kaldım
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Seymour Duncan SH-13 Dimebucker sanırım bunun üstündeki pickup. Rahmetli Dime amca eskiden Bill Lawrence kullanıyormuş, sonradan Seymour bu modeli üretince bir süre bunu kullanmış. E dimebag kullandığına göre korkulacak pek bir şey yok. Gitar süper. Çalmadım ama param olsa kesinlikle almak istediğim gitar modellerinden biri razorback. İyi tercih bence.
Öne çıkan mesajlar