Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

favori nargileniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KAdikoy Eftelyada nanaeli icmeyi hicbvirseye degismem,en azindan en son Subatta turkiyeye dondugumde hala iyiydi nargilesi ve umarim hala da guzeldir,ama eftelyanin bir problemi eski ambiyans kalmadi,gothic olacagim diye kasaqn tipler basti mekani tum kadikoyu oldugu gibi.

Subat ayinda gittigimde maalesef HIM falan calmaya baslamislardi mekanda.Yilardir ozgun muzik calindigini dusunursek orada Zeki abim para icin ruhunu satmis diyebilirim.

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:35 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
onun kavunla bi alakası yok ben bazen tek başıma köküne kadar içtiğim zaman halsizleşiyorum, keşke içmeseydim diyorum ama kusma levelına ulaşamadım henüz.
Mesaj tarihi:
ya sanırım bahsettiğin sebeptendi ama kavun bana bir mayhoş tad veriyor,sanırım midemi bulandıran ilk nargileden sonra da kavuna karşı böyle bir antipati doğdu,içemiyorum.
Mesaj tarihi:
bahreyn'in tutunu az, tadi fazladir.. Burda aldigim arap tutunu kullanilmis diye geciyo. Bilmiyorum artik ondan midir yoksa bahreyn oldugundan midir, tadi baya guzel.

Sarap konusundaysa, disarda sarapli almak mantiksiz; kopek olduren getirip koyar adamlar ucuz olsun diye; duzgun sarabi nargileye mi koyacaz lan iceriz derler, sonuc olarak begenmezsiniz her halukarda... Benim buldugun en guzel Khvanchkara ile oluyo. Ayriyetten evde yapmanizi tavsiye ederim; disarda ne yaptigini bilmeden nargile satan cok yer var; aluminyum folyoyu delik desik edip milleti zehirliyolar.
Mesaj tarihi:
bahreyn elma

süt, vodka(kendi fantezimdi bilmiyorum konur mu),sarap vs.. lerde bi fark göremedim belki kafamın iyi olmasındandır bilemiyorum sağlam kafayla bidaha denemek lazım tabi :)
Mesaj tarihi:
said:
aluminyum folyoyu delik desik edip milleti zehirliyolar.

Konu nargile olunca bu cümle çok ironik olmuş yaf. :)

14 ay evel bilimum tütüngile hadi naş dediğimden konuyla ilgili cevabım boş küme.
Mesaj tarihi:
cappucino favorim. soft istersemde karamelli.
kuzen'im bi yer keşfetmiş adam apartmanı nargileciye çevirmiş odalara müşteri alıyo(ilk duydugumda bende garipsemiştim).gayet guzel bi mekan Karşıyaka'da.
  • Yeni Oluştur...