Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 KAdikoy Eftelyada nanaeli icmeyi hicbvirseye degismem,en azindan en son Subatta turkiyeye dondugumde hala iyiydi nargilesi ve umarim hala da guzeldir,ama eftelyanin bir problemi eski ambiyans kalmadi,gothic olacagim diye kasaqn tipler basti mekani tum kadikoyu oldugu gibi. Subat ayinda gittigimde maalesef HIM falan calmaya baslamislardi mekanda.Yilardir ozgun muzik calindigini dusunursek orada Zeki abim para icin ruhunu satmis diyebilirim. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:35 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 kavun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 benden başka kavunlu içince midesi bulanan var mı ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 onun kavunla bi alakası yok ben bazen tek başıma köküne kadar içtiğim zaman halsizleşiyorum, keşke içmeseydim diyorum ama kusma levelına ulaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya sanırım bahsettiğin sebeptendi ama kavun bana bir mayhoş tad veriyor,sanırım midemi bulandıran ilk nargileden sonra da kavuna karşı böyle bir antipati doğdu,içemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Sarap + Visne, yaninda da Lipton Ice Tea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ankarada şaraplı nargile yapan neresi var adam akıllı ? Deniyim bi baya bi kitlesi var belli ki güzel bişi :) Eksik kalmıyım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 şaraplı yapacaklarını hiç sanmıorum ama ankarada nargile = nezih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ankara'da mısıra gidiyoduk biz arkadaslarla zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 şaraplı yaptım ben evde bi kaç kere ama beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tunalı mısırda beceremıolar artık nargileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 nanee. bi sardıktan sonra simdi kavun fln cok sade gelio, o yuzden hep nane icer oldm. bahreyn nedir? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bahreyn'in tutunu az, tadi fazladir.. Burda aldigim arap tutunu kullanilmis diye geciyo. Bilmiyorum artik ondan midir yoksa bahreyn oldugundan midir, tadi baya guzel. Sarap konusundaysa, disarda sarapli almak mantiksiz; kopek olduren getirip koyar adamlar ucuz olsun diye; duzgun sarabi nargileye mi koyacaz lan iceriz derler, sonuc olarak begenmezsiniz her halukarda... Benim buldugun en guzel Khvanchkara ile oluyo. Ayriyetten evde yapmanizi tavsiye ederim; disarda ne yaptigini bilmeden nargile satan cok yer var; aluminyum folyoyu delik desik edip milleti zehirliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bahreyn ve nane. favori mekanim tophanede keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bence nane her derde deva :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bahreyn elma süt, vodka(kendi fantezimdi bilmiyorum konur mu),sarap vs.. lerde bi fark göremedim belki kafamın iyi olmasındandır bilemiyorum sağlam kafayla bidaha denemek lazım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 riglous eskiden aluminyum folyo mu varmış :) ben folyosuz seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: aluminyum folyoyu delik desik edip milleti zehirliyolar. Konu nargile olunca bu cümle çok ironik olmuş yaf. :) 14 ay evel bilimum tütüngile hadi naş dediğimden konuyla ilgili cevabım boş küme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Esmer Kraliçe : Capi+vişne+hindistancevizi+nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 elma capuc :p sarap vodka falan siz iice fanteziye kacmıssınız walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ankaraya geldiğimde içmiştim mısırda ben,berbattı. 4-5 ay oluyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 cappucino favorim. soft istersemde karamelli. kuzen'im bi yer keşfetmiş adam apartmanı nargileciye çevirmiş odalara müşteri alıyo(ilk duydugumda bende garipsemiştim).gayet guzel bi mekan Karşıyaka'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Momo, alsancakta nargile konagı var. böyle bildigin koskoca konak odaları falan var dedigin şekilde. bi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar