RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kesinlikle ve kesinlikle kavun! Hatta tüm nargilecilerde çalışanlara falan sorun çoğu kavun dicektir size. Bahreyn de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 buranın nargile experimi kendim ilan ediyorum, her konudada rakip varsa kapışırız. aklınıza gelecek her nargileyi denedim. 1. nane 2. sakız 3. bal-kavun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 muz süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 vanilya , kapuçino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 duruma göre değişir ya ben canım sıkkınken sert bi seler icerim kahvelı falan keyıflıykende daha soft bı seler muzlu falan gıbın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 elma, kavun, şeftali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bal ve karışımları vanilya şeftali vs. yalnız kavunla denemedim burda duyunca mutlaka denemem lazım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 damla sakızı + nane muz + nane limon + nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 * şeftali bahreyn * muz + kavun * çilek + bahreyn çilek + şeftali + kavun * hindistancevizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 güzelliğine göre değişiyo o yüzden tanımadığım yerlerde direk cappuchino falan içiyorum da güzel olduğunu bildiğim yerlerde kavun'dur favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 nargile yeniden moda mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ne zaman demode oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Elmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bahreyn nane.. kendinizden götüren bi uyum, bi tat ,bi zevk, ve daha ötesi( öneri; bence ist en iyi nargilecisi moda da reçel cafe var yolu düşen bi kere yaşasın bu keyfi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 beşiktaşta süper bir karışım yapmışlar üzüm-nane (daha önce vardıysa bile duymadım) hafif bir nargile ve ağızda hoş bi tat bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hindistan cevizi + kapuçino (isteğe göre süt de koydurabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: Chasten üye § 08 Mayıs 2007, Salı - 16:26 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ballı bahreyn -------------------------------------------------------------------------------- dup tıs.. Tek geçerim +3464584532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya istanbulda taksim beşiktaş ortaköy civarlarında böle teras katı boğaz manzaralı bi nargileci arıyorum ben bilen var mı biraz konudan sapıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bahreyn ama sisede kirmizi sarap.. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:37 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bahreyn iyidir hoştur en şahanesi yarım kavun içine kavunlu, şişede de süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 elma nane bahreyn elma bahreyn nane bazı mekana göre degişio tabi içicegim şey.sütlü muzlu da tercihlerimdendir bide evdede nargile var.aşırı nargile sevenlerdenim.sigara kullanmıyorum belki ondan [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:57 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 güllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 güllü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 üzüm ya da muz+nane ya da elma+nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tophanede yeni trend, portakallı,altınada su yerine fanta koyuluyo. o zmn o kadar yoğun ve iyi oluyoki tad. ben çok sevmesemde bi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar