demorah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hiç değiştiremezsin karar verildi avrupa tarafında buluşma=) (dimi arkadaşlar:P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 taksim cicek gibi yer işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 taksim evet! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kalp sagligina zarar bir event olarak kayitlara gecilmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 dota sucks.. pizza rulz..pizza dotadan önce yazıldığı için pizza buluşması olur bu ondan geliyorum..siz adekse ben eve kaçarım artık.. dominostan alıp yolda yemek de güzel fikir...maltepede kartalda çok yapmış bi insanım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yan dotaya +1 lazım:/ nese olmadı adeksten buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 mümkünse patiarası olsun, allahın tiplemeleriyle uğrasamam orada , elinden çok ağzıyla oynayan insan modelleri. tutamazsınız walla sonra beni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 oo kavga potansiyeli +5 popcornumla geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 asıl beni tutamazsınız ya Valla girişirim Sinir oldum o gün zaten Hadi bi patili daha yokmu dotaya gelen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende pizzaya gelirimde ee kimseyi tanımıyorum nasıl bulucam birini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Niri yakasına gül falan takar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 çok feci kararsız kaldım gelip gelmemek arasında = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ee yalan mı oldu? :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ne alaka yalan oldu be. Hemen yalan et =P Oluyo bal gibide buluşma. Tarih ve Saat: 12 Mayıs 2007 Cumartesi - 15:00 Yer: Taksim - Burger King önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben telefonumu vereyim , kimsenin teli yok birbirinde: [spo]5553878203[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben gelseydim beni boydan tanıyorlardı en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kalan sağlar bizimdir kaçmaca yok ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ok geliyorum. [spo]telefon: 05362181844[/spo] [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 07:55 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben cüceyi tanıyorum. Cüce işte, bildiğin cüce... asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ben biraz geçikicem sanırım. Ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Adeks'ten bildiriyorum şu an..Oturduk adekse sabahlayanlar olacakmış..Güzel güzel gidiyor da w3 yapcakmışız ben yalan olcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 verdiler elimize =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 her zamanki gibi bi pati eventten en erken ben ayrıldım, 7 civarı (ktulu mesajı atarken). 2 buçuk saat sorra anca vardım eve. güzeldi burger + pizza bi saat oynadım kaçtım resim yok. olsada ben olmayacağım içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 benim gibi bi nuubiee'den tıribıl kil yiyen takım arkadaşlarına mucklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 güzel bi buluşmaydı, gayet güldüm eğlendim şahsen }=) jedi knight oynayak dedik dotadan sonra biraz, iyi de ettik. arkada "grip ATAMIYORUM! plz help!" sesleri eşliğinde bol uçmalı düşmeli boğaz sıkmalı kapışmalar oldu. cüceyle ve pyromancerla(sdfsdf karşılıklı grip neydi öyle:D) kapışmalarımız süperdi :) rmkini yapmak lazım bu buluşmanın bha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar