Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda klima mevsimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
esmiyor abi hava falan burada, sabit bi hava kütlesi var, sabah oda güneş yiyor bir de, felaket sıcak oluyor geceleri.
Araba kullanmıyorum, araba slotuma klimamı koydum.
Mesaj tarihi:
valla amerikadaki adam SUV kullanıyor klima açıyor kilometrede litre yakıyor ve her hangi bir şey yapmayı kabul etmiyor, ben araba kullanmıyorum. emeriganı yapıyo diye ben araba kullansam daha mı iyi olur?:b bu tarz sorumlulukları gereğinden fazla üstünüze almanız yararlı olmuyacağı gibi basit olan bir şeyi etrafınıza zor gösterip olayı daha da çekilmez getirir. Mesela istanbulda araba kullanmadan yaşamak zor değil. Ama klimasız yaşamak zor. Ben birisini sırf çevreye zarar vermiycem diye sıcakta pişerken görürsem, bu sorumlulu üstüme almak istemem di mi?
Mesaj tarihi:
antalya bu sene en az 45 görür temmuzda ben 50 bekliyom.böle güneşte 5 dakika durunca filan gebericeksin gölgede bile duramican hatta.daha geçen gün 34 dereceydi evet günlerden mayıs 7 idi.allahtan 19 mayıs çalısmaları baslamamıstı stadyumda gebericektik xD
Mesaj tarihi:
abi o konuda çok şikayet var
çok souk üfletmeyin abi klimaları
kalkıp 18 derecede çalıştırırsanız dışarı çıkınca ağazınız yamulur felç geçirirsiniz mazallah.
siz onu kabu ledilebilir bir ısıya getirin misal 26 27 o yeter
  • Yeni Oluştur...