Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Evet bugün açıyorum ben klimayı, açtım. Amma sıcak yaptı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 klima küresel ısınma dostu daha şimdiden açma bence ayrıca hasta olur üşütürsün dur erken hava esiyoken cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mayısın başında hava kısa kollu bu derece boğucu olursa ağustosta ne olur bilemiyorum. Allah belasını versin böyle dünyanın, gel eylül hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 esmiyor abi hava falan burada, sabit bi hava kütlesi var, sabah oda güneş yiyor bir de, felaket sıcak oluyor geceleri. Araba kullanmıyorum, araba slotuma klimamı koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Şaka mı yapıyon ya, aylardır yazın gelmesini bekliyorum, kıçımız dondu yeter artık, mis gibi sıcak sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 izmir daha da fena bende yarından tezi yok açıcam gayrı(klimayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 boludayım su anda klıma ya gerek yok ama ıskenderunda vardır hatta acmıslardır bızımkıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Antalya yanıyo.. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Antalya yanmaz mı yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 acmayın klimalaı siz serinliyceksiniz diye dünya pişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 havalar inanılmaz derecede ısınmaya başladı, yazın ne yapıcaz hiç bilmiyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 2-3 klima daha almak lazım... 1 tane yetmiycek bu hızla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 valla amerikadaki adam SUV kullanıyor klima açıyor kilometrede litre yakıyor ve her hangi bir şey yapmayı kabul etmiyor, ben araba kullanmıyorum. emeriganı yapıyo diye ben araba kullansam daha mı iyi olur?:b bu tarz sorumlulukları gereğinden fazla üstünüze almanız yararlı olmuyacağı gibi basit olan bir şeyi etrafınıza zor gösterip olayı daha da çekilmez getirir. Mesela istanbulda araba kullanmadan yaşamak zor değil. Ama klimasız yaşamak zor. Ben birisini sırf çevreye zarar vermiycem diye sıcakta pişerken görürsem, bu sorumlulu üstüme almak istemem di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 isteyene klima satabilirim babam klimacı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 antalya cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 antalya bu sene en az 45 görür temmuzda ben 50 bekliyom.böle güneşte 5 dakika durunca filan gebericeksin gölgede bile duramican hatta.daha geçen gün 34 dereceydi evet günlerden mayıs 7 idi.allahtan 19 mayıs çalısmaları baslamamıstı stadyumda gebericektik xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Valla şu İzmir sıcağında kusura bakmayın ama beni dünya ilgilendirmiyor,açıyorum efil efil takılıyorum...Al gore'a da selam söylüyorum buradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Odama bende klima istiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 İzmirde açılmışı var, klimasiz yasamak sanattır heralde burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 dershanede bozuldu klima 1 dersi zor bitirdik.. yer:izmir.. [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 22:57 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Destur biz soba yakıyoruz daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oha nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 klimadan hasta oldm. cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Tişörtle çıkıyoruz zaten artık dışarı. Evde klima yok da, kapı pencere açıyoruz sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 abi o konuda çok şikayet var çok souk üfletmeyin abi klimaları kalkıp 18 derecede çalıştırırsanız dışarı çıkınca ağazınız yamulur felç geçirirsiniz mazallah. siz onu kabu ledilebilir bir ısıya getirin misal 26 27 o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar