eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hemen gecesinde çatışmışlar polisle durum iyi görünmüyor devamı daha şiddetli bekleniyor patlamaya hazır olarak nitelendiriliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 adamların kanında var. "Ne sarkozoy mi.. yürüyün devrim yapıyorum" royal de olsa aynı şey olacaktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 açıkçası asabım gerildi sarko ya ... zira kabul falan bekliyorduk üni için fransadan... gerginlik gerginlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Gebertsinler anasini satayim makamini basip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 fransizdan cacik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Karışıklığı vs. seven bir adam olmasam da, ülkelerin yüzleştikleri tehlike anlarında halkın sokaklara dökülüp bir şeyler için canla başla savaşması bence ordunun tanklarla sokaklara çıkmasından çok daha değerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Herkezi bir arada memnun etmek imkansiz, geregi yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 estel senin durumunu çok etkileyeceğini sanmıyorum. seçim kampanyası adı üstünde kampanya öncelikle, çoğu laf zaten. üstelik çok köklü değişiklikleri üç ayda yapacak değil adam zaten temel derdi de sen ben değiliz aslında, bize de gıcık tabii de açıktan karşı olduğu ve engellemeye kasmayı vaadettikleri kaçak göçek gelenler direk girişi engellemeye de kasmıyor zaten, ama çalışmak isteyen işini bulup, okumak isteyen kaydını yaptırıp gelsin, bir de gelmeden fransızca öğrensin diyor genel olarak =] hmm şimdi böyle yazınca hala iş bulamamış ve fransızca öğrenememiş bir insan olduğumdan bana çok gıcık olduğunu farkettim nicolasın; ama karım sağolsun bana dokunamaz =P temel korkum benim sarkonun bundan sonra izleyeceği politikadan çok onun gazıyla yükselen ırkçılığın, buradaki küçük memura, sokaktaki adama yansıması edik; viktor uçarım çok kötü, bilesin [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 01:37 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 editleyemedim nedense; ikinci edik; topicle ilgili kelam etmemişim onu farkettim ehe. yok öyle ciddi sorun falan ya, nasıl yansıdı bizim basına bakmadım hiç ama seçim kutlamaları sırasındaki ilk tepkiler, ufak gerginliklerdi. şu anda hiçbirşey yok, zaten öyle büyüyen bir olay da olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Okuldaki fransızca hocalarımdan biri feci kıl olmuştu yalnız, kafayı yiyordu adamla tartışırken korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 olabilicek tek olay nefr nde dedigi gibi adamin kaninda olan irkciligin sokaga yansamasi.. ki tehlikeli olanda o tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ufak tefek olaylar olmuş yine dün akşam, ama büyüyecek gibi görünmüyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 740 tane falabn araç yakılmış büyük bişi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 nasıl yav? haberlerde burada 300 kişi pariste, bir o kadar da lyonda gösteri yaptı diyor, camları falan indirip kargaşa yaratmışlar pariste de birkaç araç yakılmış. ama 740 ne abi? daha önceki olaylarla karışıyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hükümet yanlısı medya olmasın sakın ordaki de nefr burda cok war onlardan :) milyonları , onbin yaptılar 300-500 ü 3-5 mi yapamazlar =p [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:19 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bizim ikiside fransa da universitede ogretim gorevlisi olan aile dostlarimiz sarkozy secilirse fransa dan ayrilmaya karar vermislerdi cocuklarini okulda rahatsiz ediyorlarmis sarkozy gelince hepinizi yok edicez falan diyorlarmis. dusun ogretim gorevlisi konumuna gelmis yabancilarin durumu bu fransa da banliyolardaki yabanci gocmenler ne yapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar