Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarkozy'nin Seçilmesinin Ardından Banliyöler

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

estel senin durumunu çok etkileyeceğini sanmıyorum. seçim kampanyası adı üstünde kampanya öncelikle, çoğu laf zaten. üstelik çok köklü değişiklikleri üç ayda yapacak değil adam

zaten temel derdi de sen ben değiliz aslında, bize de gıcık tabii de açıktan karşı olduğu ve engellemeye kasmayı vaadettikleri kaçak göçek gelenler

direk girişi engellemeye de kasmıyor zaten, ama çalışmak isteyen işini bulup, okumak isteyen kaydını yaptırıp gelsin, bir de gelmeden fransızca öğrensin diyor genel olarak =]

hmm şimdi böyle yazınca hala iş bulamamış ve fransızca öğrenememiş bir insan olduğumdan bana çok gıcık olduğunu farkettim nicolasın; ama karım sağolsun bana dokunamaz =P

temel korkum benim sarkonun bundan sonra izleyeceği politikadan çok onun gazıyla yükselen ırkçılığın, buradaki küçük memura, sokaktaki adama yansıması

edik; viktor uçarım çok kötü, bilesin

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 01:37 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

editleyemedim nedense;

ikinci edik; topicle ilgili kelam etmemişim onu farkettim ehe. yok öyle ciddi sorun falan ya, nasıl yansıdı bizim basına bakmadım hiç ama seçim kutlamaları sırasındaki ilk tepkiler, ufak gerginliklerdi. şu anda hiçbirşey yok, zaten öyle büyüyen bir olay da olmamıştı
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ikiside fransa da universitede ogretim gorevlisi olan aile dostlarimiz sarkozy secilirse fransa dan ayrilmaya karar vermislerdi cocuklarini okulda rahatsiz ediyorlarmis sarkozy gelince hepinizi yok edicez falan diyorlarmis. dusun ogretim gorevlisi konumuna gelmis yabancilarin durumu bu fransa da banliyolardaki yabanci gocmenler ne yapsin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...