Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben özel birine kullanıyorsun demedim ki... Genelleme yaptım ben. Ayrıca ingilizce isim deyince Michael, john gibi isim değil dil olarak ingilizce olan isim dedim.[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 o dediklerin benim de hoşuma gidiyor. Yani Caranlothwen gibi... Bu bi web sitesinde elf ismi diye geçiyorrdu ve okunuşu çok hoşuma gidiyor. ayrıca lütfen boşverin konu sapacak[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 03 Şubat 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ozaman genelle yapma burda bende varım başkalarıda var yani zaten Ardeth ingilizcede değil arapça ona niye laf yok :)[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 çünkü türk toplumunun genelinde ingilizceye yönelme var arapçaya değil. Bu arada özür dilerim bi dahaki sefere genellemelerimden seni çıkarırım. Ardeth hariç derim.[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 caran haklı.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Caranlothwen, 03 Şubat 2003 22:07 tarihinde demiş ki: Bu arada özür dilerim bi dahaki sefere genellemelerimden seni çıkarırım. Ardeth hariç derim.[hline]Syh *!içi rahatlar* sağol şimdi kendimi daha iyi hissettim :)[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon edit:quote koydum karışmasın diye [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Şubat 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
geberik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Volfied, 03 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: Volfied Raven tabii isterim... Nicklerin bir amacı da budur zaten, her zaman olmak istediğiniz kişinin ismine sahip olursunuz[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' hade len :)
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hehe hastanede anons yapsalar... "Doktor geberik doktor geberik morgdan bekleniyorsunuz" :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: geberik, 03 Şubat 2003 22:11 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 03 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: Nicklerin bir amacı da budur zaten, her zaman olmak istediğiniz kişinin ismine sahip olursunuz hade len :) Muhaha koptum geberdim gülmekten yarıldı karnım eheh[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 isterdim,Leathas Al'Nair guzel :)[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Vay be 7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj
Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hatta bi ara paranoyak olmustum,yurtdisina gidersem soyadimi "Nerevar" koyacagim diye vay be :) guzel olur aslinda[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Vay be 7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Azmodai, 03 Şubat 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Azumodei super ya, japon bi oglum olursa kesin koyacam nerde duydum hatırlamıyorum da çok komiğime gitmişti şu laf: "Japonlar çocukları olunca yere bozuk para atıyorlar, çıkan sese göre çocuklarına isim veriyorlar." :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ehe herkes nickiyle baya butunlesmis heralde[hline] click here join the war
ianTHEian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: nerde duydum hatırlamıyorum da çok komiğime gitmişti şu laf: "Japonlar çocukları olunca yere bozuk para atıyorlar, çıkan sese göre çocuklarına isim veriyorlar." :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn lol be biz onu tencere diye duymuştuk. Ortada bir hürafe var fakat hürafeyi söyleyenler arasında bağ yok.[hline]War, War never changes... Humanoid Bot's backup program "Oh_Shit.exe" kicks in. [Bu mesaj ianTHEian tarafından 04 Şubat 2003 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 walla ben adımdanda soy adımdanda memlunum oldukça uniqler Tümkut Anılsın :)[hline]Thief of pepelek
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Tümkut'un manası ne?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Benim nickimin nasıl okunacağını söylerseniz bende nickimin ismim olmasını isterdim[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 aslında ben fazlasıyla isterim. ilginç olur. Levie Maxilack zaten bana asıl ismimle seslenen çok az kişi kaldı.ciddi.[hline]Bir insanın kalbi kirli olsa bile Bir köşesinde temiz bir bölüm vardır O temiz bölüm ne kadar küçük olursa olsun İçinde kimsenin düşünemeyeceği kadar büyük bir aşk vardır
Öne çıkan mesajlar