Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Xaero as once (19:45/03.02.2003) kafama bole bi fikir soktu.. Galiba daha once bi kac ki$inin daha aklini celmi$ bole .. Gercekten merak ettim nickinizin gercek isminiz olmasini ister miydiniz? .. Benim nick tek kelime olduu icin Soyad oLayi bozar ama birden fazla ise (Ör: Xaero Farbright ) bayaa saalam oLur .. Soleyin bakam isteyenler kimler .. Not:Kendini bi$i sanan LamerLer i$aLLah bu topii daatmaslar .. [hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Dextra Quantell olmak fena olmazdI sanIrIm. :)[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =]
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Valla askerden sonra hollandaya yerleşince yaptıracağım.. Nası olsa hollandada bu tür olaylar serbest orada :) Yani bu ne biçim isim len böle demiolar...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
HarHar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Benim isimi HarHar olacağına Saldıray ossun.....
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Yanlız genede en karizma Nukem amcanın ki olur :) Nukem Verite :D Onunkinde pürüz çıkmazda bakem ben nası kabul ettircem Xaero Farbright'ı[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 03 Şubat 2003 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Olum sen Disap Pear yaptır :D[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Xaero sen git Hollanda'da yaptir .. Ben 1 saat yalvarsam bilion Turkiye'de yaptiririm :) .. Ama karizma bi soyadi bulmak lasim :) .. Acaba Ilkay'da izin aLip "De'Javu" mu yaptirsam :) Yoq Yoq buldum "Ang Wen" olsun (elfce Iron Maiden dimek) ..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Dorlin Reerblood olmasını isterdim. Dorlin Aşçıoğlu uymuyo :D ehh tabi mahkeme denen bişey var kardeşim !!![hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hamti damti hmmm heheh yanındaki yumurtaya bakınca vazgeçer:P[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: UrZa, 03 Şubat 2003 20:21 tarihinde demiş ki: ged = Takoz yandansokar[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. Neden Yandansokar ? Duz oLmuo mu?[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Berk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Danowan Nightsinger olsun benimki.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Sammy Jankis hafif yuvarlak ama ossun hiç fena deel idare ederiz eheh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ben kendi ürettiğim isim ve Artemisin soyadını isterdim ElNor Entreri, hatta forsatım olsa nickimide ElNora çevirirdim ama ardethde baba isimdirde soyadı biraz garip Ardeth Bay Genede kendi ismimede hayaranım daha hayatım boyunca bi tane Sina gördüm sadece ha bide ibni sina var :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Babacum Mostors.... hmmm fena değilmiş gibi? -Sayın Mostors basın açıklaması yapacakmısınız? -Ha-yirrrr...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Volfied Raven tabii isterim... Nicklerin bir amacı da budur zaten, her zaman olmak istediğiniz kişinin ismine sahip olursunuz[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben evrensel bir selamlama olarak nickimi aldım ama... hem gerçek adım daha güzel[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 önce nick için bir soyadı bulmam lazım hmm Nightson olabilir eheh direk araklayayım dalamar'dan :) (onunki argent diye atlamayın biliorum)[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 mesela Tiara Sataris die bir isim var yakından tanıdıgım bır arkada$(dı)[hline]†PePeLeK SeVeR†
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Benim ismim nick olarak Tomato Van R'yan olmasını ısterdım :)[hline]†PePeLeK SeVeR†
Craven Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hmm olabilir craven die isim var zaten aslında soyadı olarak gördüm hep idare ederiz[hline]www.hayalkent.net/freestyle
Craven Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: nicotinee, 03 Şubat 2003 20:42 tarihinde demiş ki: mesela Tiara Sataris die bir isim var yakından tanıdıgım bır arkada$(dı)[hline]†PePeLeK SeVeR† Satiris olcak o tianın gerçek adı deil o[hline]www.hayalkent.net/freestyle
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ne meraklısınız ingilizce isimlere be.[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Caranlothwen bu merak değil tam olarak, insanlar kendilerine yabancı lan şeyi merak ederler ve severler, çünkü ilgi çekicidir. E yabancılara da türk isimlerini gösterirsen şaşırırlar ve sevebilirler. Bu sonuçta bizimle ilgili bir şey değil. Volfied Kuzgun uymaz zaten :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 volfied aslında tartışmanın yeri değil. uzatmıyım da içimde kaldı söyleyeim. Biraz da özentilik var burada. Kimse alınmasın türk toplumuna genelleme yapıyorum. Yabancı ülkeler öyle bir beyinlerimizi yıkadı ki ingilizce olan herşey karizmatik görünüyor gözümüze. Yani nick komik değil de rumuz komik geliyor insanlara. İngilizce'ye duyulan hayranlık çığ gibi oldu. Neyse boşverin devam edin tartışmaya :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Caranlothwen, 03 Şubat 2003 21:34 tarihinde demiş ki: ne meraklısınız ingilizce isimlere be.[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Puhaha caran koptum abi yardın beni El'Nor ingilizce isimmi şimdi valla ilk defa duyuyorum. Tiarada zaten amerikada Tiaralardan geçilmiyo abi yapma şu mantığa hastayım ya Elduin isim koyarsın niye yabancı isim koyuyosun derler neceki sanki Elduin lol[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Öne çıkan mesajlar