bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 viskide güzeldir yarasın bira ile cila yapıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 viski guzel değil ya hakkaten değil acitiyo =/ bogazimi midemi ben yeni denediğim bişeyi cidden cok begendim, evet n00bum bileni boldur belki soguk vodka+tonik+limon suyu+1 adet buz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şarap iyidir //_- her çeşit var evde valla çilek, karadut, nar, kayısı, kırmızı erik ama şu an finallerim olduğu için sadece kola ve kahve içiyorum eheh [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 --offtopic-- bugun herkes //_- yolluyo bana emo gunu falan mi ilan edildi? ne demek istiyosunuz arkadasim!!1 ---- sarap fena değil, atmosferi olusturursan, cok pis içilir, de ben henuz olusturamadim cok rahatim ondan asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bana şarap için gereken tek atmosfer bilim yapılacak ortam ehe. geçiyorum bilgisayarın başına açıyorum proteinleri falan d: gerçi sanat yaparken de güzel oluyor. geçen fotoğraf dersinin ödevini nasıl yaptığımı hatırlamıyorum gece 12den sabah6ya kadar 3 film bitirmişim evde ama çok enteresan şeyler vardı içinde d: ehe. Şarap yaratıcılığı destekler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sarap için bilim yapmak sarap içince bilme inanmak bilim içinde sarap olmak sarap içerek bilme inanmak yapmak için bilim şaapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şarap şişesi içinde bir bilim adamı olmak isterdim. hmm oldum bile sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tam imzalik laf olmus o sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 içerim şarabı, olurum bilimadamı. ben daha iyiyim ardeth istersen bu konuyu içerken tartışalım eekekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hangi alanda kapışıyoruz ben moleküler modellemede kapışırım d: içelim güzelleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben içip çok güzel aşktan meşkten bahsedebilirim moleküler kimyanızı anlatırım sise! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 blackchaos dertlisin galiba? Doldurayım mı yeni bir tane? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 offff offff doldur kardeşim kendinede koy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 içelim güzelleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Viski bitti, birayla cilasını atmaktayım ben de. Anlat bari neymiş şu aşk dediğin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ayrıca çok fena dinlerim ama sigaram yok çok pis de otlanırım uyarayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben sigara kullanmam :) içerkenden kullanmam eheheh ne acaip dimiii diymii ama alırım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yok yok estafrullah aşk yarası olanı bakkala yollamayız, cips yiyorum o bastırır :) Hadi başla sen anlatmaya ben de yetişeyim arkandan?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 pati MIrc falan yokmu ya çok doluyum seri yazmak istiyorum fforumlar dar geliyo 2x gece vardiyası kadar malzeme birikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aynen içiorum anlat anlat bitmes benimkiler mirçe gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 mirç yok msn var en fazla =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 mirc isterim belirleyin server + oda takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Alkolik olmuş alem... Durumlar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kesmez toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kerahat vakti geldide geçiyor bile... haydi abbas, vakit tamam; akşam diyordun işte oldu akşam. kur bakalim cilingir soframizi; dinsin artik bu kalp agrisi. şu agacin golgesinde olsun; tam kenarinda havuzun. aya haber sal ciksin bu gece; gorunsun şoyle gonlumce. bas kirbaci sihirli seccadeye, goster hukmettigini mesafeye ve zamana. katip tozu dumana, var git, boyle ferman etti cahit, al getir ilk sevgiliyi beşiktaş'tan; yaşamak istiyorum gencligimi baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar