Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bugün bira içtim yarın şargoz yapayım özledim sanırım. ama şimdi bu pati topluluğu çimlere de gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 akşama muhabbetli rakı şalgam var. o yee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 votkamı yudumluyorum istanblue ilk kez denedim sadesi raks laraken nasıl bir damak zevkin var abi rakı salgam : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ewde rom buldum iciyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 KillJoy said: adam zengin.. biz bazooka'dan gidiorz hep. :D yemin ediyorum Tekel votkanın tadı Bazooka'dan iyi. Onu içiceğime ispirto içerim daha iyi :D Bugun grey goose diye bir Votka içtim. Böyle güzel birşey olamaz ilk kez bir votkayı sek içerken bukadar zevk aldım(Orgazm oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bırakmam gerek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 grey çok pahalı aga . gray 1 , belvedere 2 diyorlar votkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ABSİNTHE SATILIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la poupée Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 freeshoplarda nerdeyse yarı fiyatına yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 rakım var yeterince, mutluyum demekki bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yine dertli yine kederliyim bu gece.. Hadi sıhhatinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 karadut oralet içtim ben bugün anca. sınav haftam olmasa.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ocnni volıkır ıle ıdare dıeyoz. inş jack danilys ida ıms alack arkadaş. inş. sao.. ok oatcişık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 dayumum pıbrak bu ısler ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aloklü seviyıoruz,o da bğzi seviyotr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 LHAAAAAAANNNNNNNNNN ben bu topiği niye bukadar geç gördüm yazıklar olsun bana. Alkolu severim sevenide severim içmesini bileni daha çok severim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aynı düşünceye bende kapıldım.. lisede içki yüzünden 3 gün uzaklaştırma almıştım..seviyorum içmeyi be ama ağzıyla içmeyi bilenle içmeyi seviyorum çüş hayatımın en devrik cümlesi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aldım 50 lik yeni rakımı. akşam olsa da demlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bol alkollü bir haftasonundan sonra votkanın buzu yüzünden boğazlarım şişmiş olarak başladım siz siz olun eskişehirin gece soğuğunda votka içip sonra yarım saat yol yürümeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 viski, ben, bir sandalye, balkonum ve dusunceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir şişe Pinot Noir(boş :S), ben, ve (şu anda ve daima 2001'den sonsuzluğa) Paticik(Pepelek daha güzel isimde, özledim :)-D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 PatiRadyoda kav kşinin dinlediği dönüp dürüyor gözüm takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 semihle içioduk, semih uyudu, yetmişlik bana yar oldu. huzur doluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 iyi geceler semih, şerefe laraken :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 çın çın. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar