Laraken Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 rakılı smiley isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Evet mide yanmasindan uyuyamiyorum ve yarin dogumgunum var, ne guzel di mi. Milletin karaciger yag baglar, benim mide silkindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bi şarraaaaaaap bir sigarraaaaaaaaa sonbuhaaaaaar koynumdaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ne varsa içmek istiyorum... şerefine sevgili...:( köpek gibi geri geliceksin bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahhhh ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 how i wish , how i wish you were here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dün votka içmişim. abartısız 2 saat herşeyi çift gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 alkol kullanmıyorum fakat facebooktan bir alıntı hediye ediim size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @ asinanyavuz guzelmiş hosuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahh ah iyiki param varda alkol alabiliyorum.Ne kadar vasat bi ilişki cüzdanım dolu olmadığında alkolde sigarada bırakıyo beni D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 always piyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bikoz göztepeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 genel olarak izmirliyiz diyelim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 alkol konusunda güzel espriler var cidden: ama kullanmamak en iyisi (önemli! sosyal mesaj) kaynak: feysbuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 rakı suyla içilir hemşerim. oldum olası rakıyı susuz içen adamların ortamlarda maymun oluşunu esefle kınamışımdır. bi' kere di-hidrasyon diye bi'şe var. elin iskoçu viskiye su katarken, sen nasıl rakıyı susuz içersin anlamak mümkün değil. ha 1 tek olmadı 2 tek içip duracak birisinin susuz içmesi tamam normal ama alem masasına oturup rakıyı susuz içmek sonu olmayan yola çıkmakla aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 su koyunca beyaz oluyorsa vardır bi hikmeti. su koymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bı su bardagın olacak bıde rakı bardagın bı rakıdan demlenecen ustune suyunu cekecen ben dedemden ole gordum ayrıca kendısı akcıger yetmezlıgınden vefat ettı nefes alamıyorum dıye ınleyerekten kac kere hastanelıl oldu neden cunku akcıgerlerın rontgenı cekılıyordu rontgende bısey yok neden cunku cıger yok yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi gün ayarlayında gidelim bi yerlere buluşma hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 di hidrasyon ne lan salak huun dehidrasyon. neyse anladınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 şuan ilk bardak vodkamı koydum haberiniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 alman bırasından sonra bu aksam efes fıcıya dondum en tatlısı en hosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 vodka bitti bacardi yi shot yapıyorum 5 oldu durum ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hep içiyorum hep içerim oratalamam: gün aşırı 2 bira promile denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 içmek stiyorum hemde çok pis nedense bizim tayfanın da hiç içesi yok bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar