Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik alkol sevenler topiği

Apache

Öne çıkan mesajlar

Bira , rakı(güzel ortam olunca) , vodka ne fark eder biraz kafam iyi olsun , çakırkeyf olayım o bana yeter. Ama şu aralar sıcaklarla birlikte kanyaktır falandır filandır gitmez ya.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:07 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:16 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nerde bulmuştum bilmiyorum alkolle ilgili bi yazı vardı.

''Alkol,Ne güzel bir şey, bir çok alım yöntemi mevcut. Hangisi sana uyuyorsa, doldur kadehe, dik kafana. Yavaş yavaş yumuşatmasını bekle. Alkol için bir gecelik intihar demiş birisi. Bir gece için, bir an için bırakırsın herşeyi, bırakmasan bile rahatlarsın yanaklarından süzülen damlalarla. Tenini ıslattıkça kuruyan, suya özlem duyan bir toprak gibi emersin ruhunla gözyaşını, emdikçe rahatlarsın.''

evet aşığım :).3.5 seneden sora ilk defa birine birşey hissedebildim.istanbulumun en güzel kızlarından biri olabilcek seviyede biri.ve ben onu sebebini bilmediğim bir şekilde reddettim.çok pişmanım.affedilmiyorum bir türlü

ve evet rakı içiyorum suan.muabbet mevcut.meze var.manzara yok :)

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:21 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Manzara eksik kalsın. Sen rakı içmek için gereken şeylerin birçoğuna sahipsin zaten , manzara olmayıversin. Zaten birazdan düşüncelere dalarsın merak etme.

Edit : İçecek alkol kalmadı. Benim içinde için :D

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:25 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...