Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tam onu diyecektim. biranın ve karışık votkanın tadı süper. rakıda tat alamıyorum abi ben. biranın tadı süperdir. soğuk bira yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 soğuk bira yer adamı yer.. bitirir,yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bira , rakı(güzel ortam olunca) , vodka ne fark eder biraz kafam iyi olsun , çakırkeyf olayım o bana yeter. Ama şu aralar sıcaklarla birlikte kanyaktır falandır filandır gitmez ya. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:07 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:16 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 rakıdan tat almayı beklersen zaten tat alamazsın :) hani canın içmek ister vodka içersin bira içersin ama rakı içilmez.içmesine içersin tabi ama zevki yok rakı için güzel bir muabbet ortamı.güzel bir meze.mümkünse güzel bir manzara fena olmaz.ve biraz efkar olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 doru diosun diablo. rakı mezesiz hele hele muhabbetsiz(muhabbette meze sayılır ama nese) iyi olmaz. içmek için içiosan o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 nerde bulmuştum bilmiyorum alkolle ilgili bi yazı vardı. ''Alkol,Ne güzel bir şey, bir çok alım yöntemi mevcut. Hangisi sana uyuyorsa, doldur kadehe, dik kafana. Yavaş yavaş yumuşatmasını bekle. Alkol için bir gecelik intihar demiş birisi. Bir gece için, bir an için bırakırsın herşeyi, bırakmasan bile rahatlarsın yanaklarından süzülen damlalarla. Tenini ıslattıkça kuruyan, suya özlem duyan bir toprak gibi emersin ruhunla gözyaşını, emdikçe rahatlarsın.'' evet aşığım :).3.5 seneden sora ilk defa birine birşey hissedebildim.istanbulumun en güzel kızlarından biri olabilcek seviyede biri.ve ben onu sebebini bilmediğim bir şekilde reddettim.çok pişmanım.affedilmiyorum bir türlü ve evet rakı içiyorum suan.muabbet mevcut.meze var.manzara yok :) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:21 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 buyrun o halde c.bostan sahile bende aşığım galiba çünkü içmeye çıkıorm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Manzara eksik kalsın. Sen rakı içmek için gereken şeylerin birçoğuna sahipsin zaten , manzara olmayıversin. Zaten birazdan düşüncelere dalarsın merak etme. Edit : İçecek alkol kalmadı. Benim içinde için :D [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:25 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Diablo sana bu dizeleri armağan ediyorum durumuna uyuyor gibi: Please don't make me beg, give this heart a break. Please don't make me make the same mistakes. But it's too late, I'll leave on the light. These arms are open all night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya g*tü kalkık bir insan olmak kötü birşey yani böyle olucagını hiç tahmin edemedim.o kadar pişmanım ki.bilemiyorum çok karışık duygular var birde 3. kişi var offf yıldız tilbe-yalan mı [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 04:37 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bugun seni sevmiyorum alkol kktnxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bu sıcakta rakı gider tabii ki. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 rakı içtik arkadaşlarla şimdi geldim başım dönüyo, ama mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 4 bira içtim kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 daha 2. biradayız. bis mil lah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 dev içince msnde süper oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 6X [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aynen bende 6ladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bi daha 4 tane desperados icmeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 çin çin valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Çipura salata bira 12 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 geçen akşam annemler evde yoktu liseden arkadaşımı çağırdım sabaha kadar balkonda votka içip sohbet ettik. alkol bi şekilde insanları mutlu ediyo ben bunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben var ya kendimi aştım 3 gün ağzıma gram alkol almadım ama uyuyamıyorum lan. bi de sabahları yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum. du bakim nereye kadar dayanabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben birayı tuvalette icmeye karar verdim. ne lan bu 5 dk de bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bazen uzun sürüyor benim tuvalet. alıyorum 1-2 şişe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar