Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV'nin sesini kisarken bilgisayari kitledim...


GE-TA

Öne çıkan mesajlar

Dun gece surf yaparken muzik dinlemek icin mp3 cd'mi bilgisayara takip winamp'i actim. Hos hos dinlerken odadaki tv'nin sesini kismak istedim, ses kargasasinda muzigin anlami kalmiyordu. Ve olanlar oldu. Kumandanin ses dugmesine basinca IR isin creative cdrom'un IR alicisinada denk geldi ve salak makina eject komutu almis gibi tray'i acti, winamp'de cd'yi bulamayinca sistemi kitledi.

Isin ilginci bu creative'nin ilk vukuati da degildi. Daha oncede odada undying oynuyordum. Ortam olsun diye isiklar sonuk idi. Derken annem camasir asmak icin balkona giderken beni gordu ve sunu karanlikta oynamasana, gozlerini bozacaksin dedi ve isigi acti ve olanlar oldu. Odadaki florasan lamba'nin starter'i lambayi yakmaya calisirken olusan yanip sonmelerden birini creative yine eject komutu sandi ve tray yine out.

Su an elektrik bandi ile kor ettim gozunu, uzaktan kumandasini kullanmiyorsaniz tavsiyemdir, eglenceniz kesilmesin. :D[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Infra'sInI tek kIran ben degilmi$im. Uzak durulasI alet...[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
Benim asus valla çok sinir edio beni kumandası felam yok ama cd yi döndürmeye başlayınca bilgisayar 10sn felam donuyo çok kesildim uoda 10sn donmalarla:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...