McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Efenim güzel bir sosyal imleme sitesi Oyyla. Digg gibi, ama Türkçe. Sosyal imleme, digg nedir diyenler için açıklayayım. Beğendiğiniz siteleri gönderiyorsunuz, bekleyenler kısmına alınıyor. Diğer kullanıcılar oylarsa ana sayfaya çıkıyor. Bu sayede ana sayfada hep belirli bir sayıda insanın ilgisini çekecek şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ah ulan ben düşünmüştüm zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 @Pluton yukarıdaki sitede bir konu buldum ve birden senin söylediğin "ah ulan ben düşünmüştüm zamanında" cümlesine karşılık gelebilecekili bir makale çıktı karşıma. okumanı öneririm :) http://idriscin.blogspot.com/2007/03/nce-altyap-sonra-oluum.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben de bayadır düşünüyordum ama yapmaya başlamak için önce altyapı dedim :) Sizce nasıl olmuş site, neleri eksik, neler olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 güzel bir şeye benziyor sanki. bu tip önemli işlerin amatör insanlar tarafından yapılması kötü oluyor. bu site kötü değil. ama digg'ten farkı, teknolojiden ziyade eğlence üstüne durması. o yüzden diggerları digg'ten vazgeçirebilecek bir güce sahip gibi görmüyorum. ancak şu açıdan bakarsak, zaten türkiye'deki internet kullanıcıları digg'e takılmıyor. daha eğlenceli şeyler istiyor. oyyla çok popüler olacak. böyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Daler Mehndi'ye Hint Ajdari demis ayinin biri, ne alakasi var, mis gibi adam :) Adamlarin muzik kulturu bizden farkli diye sanatcilari Ajdar mi oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 limk.com var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 limk.com'dan farklı bir sistem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 @bone aslında pek çok başka siteyle karşılaştırıldığında daha çok teknoloji ağırlıklı. Hatta eğlence yanında tuzu biberi oluyor bile diyebilirim. Zaten yepyeni teknoloji haberlerini digg'den takip etmek halen mantıklı ama digg'de ana sayfayı bulamayacak, kimsenin ilgisini çekmeyecek yerel yazarlar, haberler için Oyyla birebir. limk biraz fazla boş zaman geçirgeci, ben Oyyla'yı daha çok boş zaman doldurgacı olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 güzel fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 güzel begendım siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Oyyla'nın tasarımı yenilenmiş. Sizce nasıl olmuş değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 (bkz:Sessiz harfi çiftledim marka oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ppaticik patticik paticcik paticikk "patticcik" "pattici" hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar