Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hehe merak etmeyin patide kız arkadas aramıyorum, ha varsa kısmet çıkarsa neden olmasın tabi de... neyse gelelim konuya birkaç haftadır iş ilanlarını okuya okuya ingilizce ilan olayları rüyama girer oldu. her teknik kelimeye karşı aşikar olduk be hatta öyle ki ilanlar arasında geçiş yapa yapa sonradan bende ilan vereyim az eğleneyim az da bakalım ne olcak nası karşılıcaklar belli mi olur belki tam istedigim gibi çekik yeşil gözlü kızıl saçlı zenci bi kız arkadaş bulurum düşüncesi ile(after 2 beer everything is possible) yazdım ilanı Ahanda ingilizce olduğundan kusura bakmasın anlamayanlar, çeviri yaparsam ahengi kayboluyor hele sitedeki diğer iş ilanlarını okuyup sonra geöiş yaparsanız daha zevkli de "i cant be arsed.. " dediğinizi duyar gibiyim :) PS: ilanı verdikten 10 dk sonra bir mail geldi, Katalin adında Hungarian :) lol zevkliymiş bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 "Have the ability to work as a team player" fesatım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 "under pressure" sanırım ben de fesatım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Yurdum insanı team player dediginde 11 kişi futbol takımından baska bisi bilmediginden fesatlık default on geliyor be izmirlim, suçun yok.. 2 kişi olunca da takım oluyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ee saatte 12 yi geçti normal yani =) ayrıyetten; "Have at least 1-2 week experience" az kullanılmı$ı kafidir,öyle tecrübe falan olmayacak.burdan -1 diyorum. p.s: ilk erkek arkada$ı olacaksın,diğer anlamda değil.o kadar da fesatla$mayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 run, jump, hide, let him find you , gozumun onune yesilcam filmleri geldi, agacin arkasina saklanan ciftler falan ,vapular garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Have the ability to work under pressure süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 abime bak be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ahah süpermiş be. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sponsored links # Gayther - Free Gay Chat A new standard in gay chat. More than 2500 guys online now ! www.gayther.com hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: All u need to do is ...get satisfied... Oh yeah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 en son gazetedeki ''matematik dersi'' ilani icin arayip, gittigimde pek ic acici seyler olmamisti. karsima cikan sahin k'nin zayif ve fransiz versionu olan herifin niyeti de denizin buz gibi sularindan gelen seyle ayniymis meger :P demek istedigim dikkatli olmak lazim -kıllı organizma olsaniz bile evek- o acidan kaptirma kendini fazla gomtanim ^^ ise bir de bu acidan bakmak lazimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 abi dünya cok garip biyer oldu ya hahea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ahah güzelmiş :) Nil bu arada hatırlıyorum bir ara topic açmıştın patiye o fransız olayı hakkında, kötü lan kafayı yerim ben öyle birşey olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: hi there this is a nice looking guy erkek merkek çakacam diyoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Aşk iki iken bir olmak demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 o resim ne ama dyna hhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 inanılmaz bu arada lol ne hallere gelmiş insanlar =(( adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 resimlen msg veriyor kızlara dyna ;) ...1-f56b0f98d8658715598224729870ffe5.__big__.jpg ayriyetten ben büyünce vin diesel olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://www.wordpress.tokyotimes.org/?p=469 Valla burda süper bir örnek var. Dikkat etmek lazım :]. Hasan battıydı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Hours: 20-40 hours per week (may include some weekends), flexible working hours : Monday to Friday : 6.00 Pm to 2.00 Am Saturday - Sunday : 1 Pm to 05 Am (Beer hours may reduce the time of work on weekends) Bir de merak ettim ya iki işte birden çalışmayı düşünüyorsa bulacağın canlı, o zaman tepkin ne olur? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar