Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızarkadaş Aranıyor İlanı

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
hehe merak etmeyin patide kız arkadas aramıyorum, ha varsa kısmet çıkarsa neden olmasın tabi de... neyse gelelim konuya

birkaç haftadır iş ilanlarını okuya okuya ingilizce ilan olayları rüyama girer oldu. her teknik kelimeye karşı aşikar olduk be

hatta öyle ki ilanlar arasında geçiş yapa yapa sonradan bende ilan vereyim az eğleneyim az da bakalım ne olcak nası karşılıcaklar belli mi olur belki tam istedigim gibi çekik yeşil gözlü kızıl saçlı zenci bi kız arkadaş bulurum düşüncesi ile(after 2 beer everything is possible) yazdım ilanı

Ahanda ingilizce olduğundan kusura bakmasın anlamayanlar, çeviri yaparsam ahengi kayboluyor hele sitedeki diğer iş ilanlarını okuyup sonra geöiş yaparsanız daha zevkli de "i cant be arsed.. " dediğinizi duyar gibiyim :)

PS: ilanı verdikten 10 dk sonra bir mail geldi, Katalin adında Hungarian :)

lol zevkliymiş bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

en son gazetedeki ''matematik dersi'' ilani icin arayip, gittigimde pek ic acici seyler olmamisti.
karsima cikan sahin k'nin zayif ve fransiz versionu olan herifin niyeti de denizin buz gibi sularindan gelen seyle ayniymis meger :P
demek istedigim dikkatli olmak lazim
-kıllı organizma olsaniz bile evek- o acidan kaptirma kendini fazla gomtanim ^^
ise bir de bu acidan bakmak lazimdi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hours: 20-40 hours per week (may include some weekends), flexible working hours :
Monday to Friday : 6.00 Pm to 2.00 Am
Saturday - Sunday : 1 Pm to 05 Am (Beer hours may reduce the time of work on weekends)

Bir de merak ettim ya iki işte birden çalışmayı düşünüyorsa bulacağın canlı, o zaman tepkin ne olur? ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...