Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün hayatım yalan olmuş.

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Bir insan 2 senesi yalan üzerine kurar mı sizce ?

Hayallerim, Planlarım, Yaptıklarım, Yapacaklarım ve dahası...

Ne kadar daha yalan olabilir ki. Okadar çok sevdim ki. Biliyorum bu dünyada bitek aşık ben değilim ama okadar çok yalan oldum ki.

Hayatımda birtek olsun Doğruyu bulabilmek için herşeyimi verirdim sadece birtek "DOĞRU"!
Sosyal ağlarda paylaş

sen sevgiline çok mu yalan söledin olivies. Yanlış anlama sakın sordum sadece ama "o" dediğin kişi olmadığı mı biliyorum.

Okadar çok şeyi değiştirdim ki. En başta hayallerimi değiştirdim. Önceden lan nolacak okuyup napacam derken şimdi avukatlığa hazırlanıyordum sadece iyi bir gelecek verebilmek için.

Herkese çok teşekkür ederim fikirleri tesellileri için, ben çok şey kaybettim ama en azından aşkı tattım ve yaşadım.
Sosyal ağlarda paylaş

"zamanla doğru bulunuyor" diye teselli edip kendini,birilerine aşırı kaptırma konusunda dikkatli davranarak aşabilirsin bu olayı.

bir de bu olayı büyüterek daha da yıpranacağını da aklından çıkarma.

geçmiş olsun,daha dikkat edersin bundan böyle.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:29 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek 2 sene heba oldu...2 sene yalanmış ne demek.. eminim çok güzel şeyler geçmiştir aranızda..o kadar yaşanan şeyden sonra yaptığı bir hata veya bir kaç hatadan sonra bunu diyebiliyormusun.hiç mi saygın yoktu ilişkiye..biraz olsun güzeldi ve bitti olarak düşünemiyormusun..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...