Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bir insan 2 senesi yalan üzerine kurar mı sizce ? Hayallerim, Planlarım, Yaptıklarım, Yapacaklarım ve dahası... Ne kadar daha yalan olabilir ki. Okadar çok sevdim ki. Biliyorum bu dünyada bitek aşık ben değilim ama okadar çok yalan oldum ki. Hayatımda birtek olsun Doğruyu bulabilmek için herşeyimi verirdim sadece birtek "DOĞRU"! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 geçmiş olsun diyerek değiştiriyorum yorumumu : ) [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 18:26 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 geçmiş olsun. ne desek teselli edemeyeceğimiz için söylicek bişey yok. bu tip şeyler hep oluyor hepde olacak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Oluyor, geliyor geçiyor. Sana kalan anılar oluyor. Sabretmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Gecmis olsun, ama iste hicbir insana kendi hayatinin akisini degistirecek kadar baglanmayacaksin Bazen bunu yapmak icin bir kere birseyleri yasamak gerekiyor sanirim, seninki biraz agir olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Geçmiş olsun,napalım işte insanlar böyle,sana ne sözler verir?Neler anlatır ve birgün olmuyor der ve gider,Ne desem sana faydası yok,umarım uzun sürmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bi kere Topigindeki mantikla devam edersen zor kurtulursun bu durumundan. Yani askla isi karistirirsan, ve askin hayatini degistirmesine, mahvetmesine izin verirsen asil o zaman yalan olursun. Önemli olan er ya da gec farkina varabilmek, uyanabilmek. E günaydin. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 biliyomusun,aynı topigi acmayı düsünüyordum.ama benim 3 sene yoksa sen o musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sen sevgiline çok mu yalan söledin olivies. Yanlış anlama sakın sordum sadece ama "o" dediğin kişi olmadığı mı biliyorum. Okadar çok şeyi değiştirdim ki. En başta hayallerimi değiştirdim. Önceden lan nolacak okuyup napacam derken şimdi avukatlığa hazırlanıyordum sadece iyi bir gelecek verebilmek için. Herkese çok teşekkür ederim fikirleri tesellileri için, ben çok şey kaybettim ama en azından aşkı tattım ve yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sana kalanların üzerinden yapmaya devam et bence, o gitti ama ilerde kendini ne kadar geliştirirsen hepsi sana gerekecek, hepsi sana lazım olacak. bastır kısacası d: bilim adamı falan olabiliyo insan sen de avukat olursun hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Yaşanacak bu hayat öyle yada böyle.kendini teslim etme yeterki bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 "zamanla doğru bulunuyor" diye teselli edip kendini,birilerine aşırı kaptırma konusunda dikkatli davranarak aşabilirsin bu olayı. bir de bu olayı büyüterek daha da yıpranacağını da aklından çıkarma. geçmiş olsun,daha dikkat edersin bundan böyle. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:29 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ne demek 2 sene heba oldu...2 sene yalanmış ne demek.. eminim çok güzel şeyler geçmiştir aranızda..o kadar yaşanan şeyden sonra yaptığı bir hata veya bir kaç hatadan sonra bunu diyebiliyormusun.hiç mi saygın yoktu ilişkiye..biraz olsun güzeldi ve bitti olarak düşünemiyormusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Güzel günlerimiz oldu hemde fazlasıylan. not: Bu arada barıştık biz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Böyle girdim bir hiddetle topiğe , barıştığınızı görünce bütün hevesim içimde kaldı . Küser misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ağzından yel alsın aman dikkat :) aynene devam küsmeyin hiç birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Teşekkürler arkadaşlar. Cümlemizin sonu böyle olsun inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 barıstıgına sevindim yoksa benim gibi kendini toplaman uzun surerdi Not: 4 ayda 35 kilo verdim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ne mübarek adamım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 aşk diye bir şey yok ya bırak ayak yapma kaçan kovalanırdan başka bi durum oyk aslıda rahat ol. Seni terkettiği için kıymıete bindi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Beni terkettiğini kim sölediki. Neyse zaten geçmişte kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 doğru olan tek şey ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Gerçeği her zaman savun, anlayan olmasa bile vicdanına karşı hesap vermekten kurtulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bak adam son sözü söylemiş ve uçurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bir topicte ben tüttürecem bu konuyla ilgilide. Tanıdık biri görürse pek hoş olmayan muhabbetler geçer. Hey yavrum hey. 2 sene :S. En azından sen barışmışsın. Hadi gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar