A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Baktım kimse açmamış,ben açayım dedim.An itibari ile devre arası 12. dk.'da Ahmet Dursun'un golü ile Antalya 1-0 önde,bakalım 2. yarı neler olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 eheh bari şampiyonlar ligi garanti olsun ya bastır antalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 galatasaray bi gol bulur 1-1 biter fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Song attı 1-1 oldu..O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 MadCat birde Beşiktaş şampiyon olur de bakayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 şampiyon belli zaten.. =) ikinci olabilir.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 antalya son 10 dkk da 3 forvet oldu, atabilir gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 gs gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bitti maç şampiyonlar ligi garanti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Şampiyonluktan bahsediyordu fatih gökçen hafta arası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Harbi gerizekalı şu GS'li oyuncular ya, bu maçı nasıl alamazsın... Hele bu kadar önemli noktada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 MUHAHEAHEHAHHAHAHEAHEHEHAHEAHEAHHA!!! triple üzüldü bu hafta beşiktaşla galatasaray hem kankaları yenildi hem kendileri yenildi bi de üstüne fener yendi..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 gs liler maçın son dkk larında canaydın istifa diye bağırdılar. gs yi fazla takip etmiyorum, sadece maçlarını her hafta izliyorum, yönetimin yaptıklarını falan bilmiyorum ama şl iddası olan bir takımın, hatta şampiyonlukta şansı olan bir takımın bu kadar silik oynamaması lazımdı. emre aşık gibi birisi defansta oynuo, golde onun yüzünden geldi. song gibi adam dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 antalya bi yenseydin be.Hadi koçlar sizede gg olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yıkıldım ya.hakkaten çok üzüldüm.napalım seviyoruz desteğe devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ahhh gs ahhh boyle maçlarda nasıl puan kaybediyorlar anlamıyorum sanki kaybetmek icin cıktılar sahaya kabullenmişler gibi 3. lügü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 GS ŞAMPİYON sdfg saat kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 adnan a sormak lazım ... epey geç oldu bence artık!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Yahu Cintonik, ayıptır. Geçen seneki şampiyonluğu bi 100 sene daha hazmedemez zaten fb, bari hatırlatma yüzün kızarmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ben şampiyonum , senin yuzun kızarsın senin takımın bitik.2 hafta sonra sıra sizde sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 beşiktaş ile nerden kanka oluyomuşuz, öyle bişey yok. şampiyonlar ligi de garanti değil ayrıca puan farkı 3 ve 3 maç daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 geçen seneyi unutmadık dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: Cintonik üye § 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ben şampiyonum , senin yuzun kızarsın senin takımın bitik.2 hafta sonra sıra sizde sabret. Yoo, şu anda ben şampiyonum, bu sene lig bitene kadar benim takımım şampiyon hala, şampiyonluk bir sonraki sonuca kadar sürüyor işte. Üstelik de bayağı bir acıtarak aldım o şampiyonluğu :) 3 hafta sonra şampiyonum diyebilirsin ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: geçen seneyi unutmadık dsf. unutamassınız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kankalığınızı unutmadık diyorum. kanka değiliz biz,yeriz anam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar