nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/projeler-egitim/Hakem-4-Hakem-ve-Yrd-Hakem-El-Kitabi-2006.pdf Kurallar burada, isteyen okuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 @nocom, adam seni tınlamıyor sen hala cvp yazcam diye ugrasıyosun ahauh. kuralları koymuşsun. ee sonuç? cok beklersiniz tekrarlancak diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tekrarlansın gene çakarız,yetmedi heralde bir tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Jedi adam beni tınlamıyor ama hala yazıyorsun diyorsunda onun yaptığı ne :) destek vermek istiyorsan haydi kızlar okula kampanyasına katılabilirsin ^.^ isteyen okuyabilir, isteyen bak isteyen demişim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 O kural kitabinda da farkli bisey yazmiyor zaten, Dorduncu Hakemler kismina bakarsak 24. sayfada, benim yukarida yazdiklarimi hemen hemen ayni cumlelerle yazmis. "Dorduncu hakem patatestir anca oyuncu degistirir dakika gosterir hakeme karisamaz" diye bisey sozkonusu degil. (Karisamaz tabi de, hakem onu dikkate alip karar veremez diye bisey yok yani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Turkcell Süper Lig artıkk bitsinnnnnnnnn hala konuşuonuz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar