someone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 natalia in sylvester out[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ne diyim hll olsun kızlara[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bu forumda neslihana hasta olmayan varmı? kıza resmen yakışıyo abi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 of kötü oynuyoruz. uzun kalıyolar bizimkilere göre. e haliyle file üstünde alıyoruz elimize. arkada da kötüyüz. hücum da yapamıyoruz. kötüyüz yani şu ilk set kaybettik ilk seti 25-17 ya da 18 tam hatırlayamadım. glinka da acaip bi oyuncu ya tek başına takım nerdeyse kadın[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ilk set kötüydü 2. sette oyle gidiyo bakalım almanya macındaki gibi toparlanabilicezmi 3. sette ama boyle giderse polonya cok rahat 3-0 alıcak gibi bizimkiler maça konsantre olamamışlar[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 16-7 ikinci set yuh ya.. bu oyunla set diil 15i aşarsak şükretmek lazım. hadi ya hadi yaa!![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 polonya çıktı diye sevinenler hayal kırıklığına uğruyor. glinka'yı izlemediniz mi almanya maçında allah için ya. almanların blokları o kadar iyi olmasına rağmen polonya'nın sayılarının 1/3'ünü glinka smaçlarla almıştı. bizmi daha zayıf bloğumuzu çoook rahat bir şekilde geçiyor tabi ki[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 25-14..... 2-0....[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yenildik. :([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 neyse buraya kadar iyi geldik de polonya bizden oldukça üstün müş hakikaten 2.likte iyidir en azından olimpiyata lkatılıcaz[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bitti.. 25-17.. 3-0. bi dünkü ve önceki oyunlarımıza bak bi bugünkü. kendimiz gibi hırslı ve gayretli oynasak alamayacağımız maç da değildi öyle.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 dikkat ettiyseniz her alanda 2. 3. falan oluyorz neden acaba bence bunu araştırmalıyız. Sizce gerçekten (baskette yugolardan, futbolda brezilyadan, voleybolda polonya dan) daha mı kötüyüz? yoksa önemli maçlarda konsantre mi olamıyoruz?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 önceki maçlardaki oyunumuzla yenemeyeceğimiz takım değildi bence. o 2.lik 3.lük olayını da tecrübesizliğe bağlıyorum. bakın bugün kaçırdığımız servislere. turnuvada önceki maçların tamamında kaçırdığımız kadar servis kaçırdık nerdeyse. böyle büyük maçlar oynamamanın tecrübesizliinden oluşan heyecan olsa gerek. yine de büyük bi başarı. rusyanın italyanın gruplarından dahi çıkamadığı turnuvada onları geçerek 2. olduk. olimpiyatlara da katılacaz. ha bu maçta cidden ezildik ayrı mesele[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Solonor, 28 September 2003 20:42 tarihinde demiş ki: dikkat ettiyseniz her alanda 2. 3. falan oluyorz neden acaba bence bunu araştırmalıyız. Sizce gerçekten (baskette yugolardan, futbolda brezilyadan, voleybolda polonya dan) daha mı kötüyüz? yoksa önemli maçlarda konsantre mi olamıyoruz?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...Don't Cause any Trouble. bence saydığın hepsinde baskette yugolardan kötüydük (bodiroga varken) brezilyadan tabi ki kötüydük futbolda voleybolda da biz onlardan kötü diildik, ama onlar bizden iyiydi (hah süper cümle oldu), glinka tek başına ezdi. [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 28 September 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 komünist ülkeler bunlar, heralde yenicekler eşşek gibi çalışıyorlar biz 5 çalışıyorsak onlar 40 çalışıyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 28 September 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 puh ben gitmedim yeniliriz tabi ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yazık oldu ama hem biz kötüydük, hem onlar iyiydi. ikincilik de çok büyük bir başarı, helal olsun kaplanlarımıza.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar