Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Bayan Voleybol takımının başarısı

Loading

Öne çıkan mesajlar

of kötü oynuyoruz. uzun kalıyolar bizimkilere göre. e haliyle file üstünde alıyoruz elimize. arkada da kötüyüz. hücum da yapamıyoruz. kötüyüz yani şu ilk set
kaybettik ilk seti 25-17 ya da 18 tam hatırlayamadım.
glinka da acaip bi oyuncu ya tek başına takım nerdeyse kadın[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

polonya çıktı diye sevinenler hayal kırıklığına uğruyor. glinka'yı izlemediniz mi almanya maçında allah için ya.

almanların blokları o kadar iyi olmasına rağmen polonya'nın sayılarının 1/3'ünü glinka smaçlarla almıştı. bizmi daha zayıf bloğumuzu çoook rahat bir şekilde geçiyor tabi ki[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat ettiyseniz her alanda 2. 3. falan oluyorz neden acaba bence bunu araştırmalıyız. Sizce gerçekten (baskette yugolardan, futbolda brezilyadan, voleybolda polonya dan) daha mı kötüyüz? yoksa önemli maçlarda konsantre mi olamıyoruz?[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

önceki maçlardaki oyunumuzla yenemeyeceğimiz takım değildi bence.

o 2.lik 3.lük olayını da tecrübesizliğe bağlıyorum. bakın bugün kaçırdığımız servislere. turnuvada önceki maçların tamamında kaçırdığımız kadar servis kaçırdık nerdeyse. böyle büyük maçlar oynamamanın tecrübesizliinden oluşan heyecan olsa gerek.

yine de büyük bi başarı. rusyanın italyanın gruplarından dahi çıkamadığı turnuvada onları geçerek 2. olduk. olimpiyatlara da katılacaz.

ha bu maçta cidden ezildik ayrı mesele[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 28 September 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
dikkat ettiyseniz her alanda 2. 3. falan oluyorz neden acaba bence bunu araştırmalıyız. Sizce gerçekten (baskette yugolardan, futbolda brezilyadan, voleybolda polonya dan) daha mı kötüyüz? yoksa önemli maçlarda konsantre mi olamıyoruz?[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.

bence saydığın hepsinde
baskette yugolardan kötüydük (bodiroga varken)
brezilyadan tabi ki kötüydük futbolda
voleybolda da biz onlardan kötü diildik, ama onlar bizden iyiydi (hah süper cümle oldu), glinka tek başına ezdi.
[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 28 September 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...