c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım:: Matematik...Evet resmen ilkokul 2den beri başımın belası bu ders.Ve ilkokul 2den beri hiç aralıksız matematik dersi alıyorum.Anlamada falan hiç bir problem yok.Bütün sorunum sınav anıyla ilgili.Görünürde hiçbir stres problemi yok.Ama sınav kağıdı önüme geldiği dakikadan itibaren bildiğim sorularda dahil olmak üzere kesinlikle hiç bir şey yapmıyorum.Bilinçli olarak o soruları cevaplamayı reddediyorum.Notları tahmin edersiniz tabii ki...Rehberlikçiyle görüştüm.Bir süre düzenli olarak görüşmeler yaptı benimle ve son sınava sadece soru yapmak için girmem gerektiğini söyledi.Doğru veya yanlış hiç fark etmez sadece soruları çöz dedi.9 tane soru çözdüm sınavda sonuç gene aynı... Sayısal öğrencisiyim.Fen dersleriyle ilgili hiç bir sorunum yok.Ama durum böyle olunca haliyle ortalama ve benim psikolojik durumum baya sıkıntı yaratmaya başladı.Bölüm değiştirip Tm ye geçmeyi düşünüyorum.Bunda ki amacım en azından sınava kadar matematik üzerine yoğunlaşırım diye düşünüyorum.Yani fen derslerine bölünmez ilgim.Ama öteki yandan da fen dersleri benim için toparlayıcı görevi görüyor.Çünkü coğrafya,tarih gibi derslerle de aram pek iyi değil.Ne yapacağımı tamamen şaşırmış durumdayım.Bir yandan "dereyi geçerken at değiştirilmez" diyorum,öteki yandan "böyle devam edersen bu iş bitmez" diyorum.Fikir açısından bana yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 delirmişin kızım sen şaka be kuzum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 dereyi gecerken at degistirilmez hakkaten kas biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Fen de hic sorunum yok diyosun, TM'ye gecmek senin icin cozum degil ki... Yani TM'ye gecip sirf matematige yogunlasacagina, FM'de kal, matematige yogunlas yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 benim bir arkadasimin kardesinde sinav heyecani problemi vardi cocuk psikologa gidiyordu bayag yardimci oldu bence sende bir dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kızılcık sopası kullanmıomu sizin matamatikçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Doktora gitmekten başka çare kalmadı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bende de var aynı durum. Matematiği okuldaki sınavlarda bir türlü yapamıyor. Denemlerde falan rahatça yapıyorum ama 7. sınıftan beri matematik hep 1. Zaten şu liseye girdiğimden beri 17 tane mat sınavına girdim 1 tane 3 1 tane 2 var gerisi 1 ve 0. Rekorum da %3. Evet sınavda bi garip oluyorum, herşey uçuyor aklımdan ve kalıyorum öyle.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Universite bitti bitecek benim. Lise ve orta okul yillarim superdi. 7. siniftan 10.sinifa kadar matematikten 45 ten yuksek not alamadim ve dogal olarak sosyalci oldum. Bir anadolu lisesinde sosyal sinifi actirmak bayaa bir zor ama basardik ve 5 kisilik bir sosyal sinifinda son iki seneyi okudum. OSS ye ilk giriste 30 civari matematik neti yaparak Bahcesehir Universitesini burslu kazandim. Orada Matematikten kalinca okulu biraktim yine OSS ye girdim bu sefer daha fazla matematik neti yaptim ama illa Bursa olsun diye Uludag Universitesi Uluslararasi Iliskiler yazdim ve ikinci yari yilda matematik yine karsima cikti. Baktim kacar yol yok, OSS de yapiyorum niye Okulda olmuyor diye kastim ve gectim. Yani bu matematik belasindan ne kadar kacarsen o kadar kovaliyor Ya devlet basa, ya kuzgun lese, Ya ben bu dersten gecerim, ya da o ders bana gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ritalin çek , concerta çek , şeker gibi çözersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 matematik olmasa dunya ne guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar