Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 evet efm bayadir orta karar bir telefon ariyordum smartphonelarin takozlugundan gina gelmisti telefon kakasini bile tuvalete gidip kendi basina yapicak olgunlukta olsada max 2 ay sonra insanin hevesi geciyor ve kendinizi cebinizde gaspcilarin agzinin suyunu akitan bir siskinlikle buluyorsunuz en azindan bana hep oyle oldu bu defa dedim kucuk bisey alicam sonucta mp3 player desen var dijital kamera desen var 8mp lik dijital makineleirn fiyatlari yerde surunurken gidip 4mp telefonada ekstradan 400 milyon filan vermek mantiksiz bisi bence v3 merakim basladi sonra hatta topiginide acmistim cok sorunlu dediler yok ekrana toz kaciomus yok kamerasi agriza yapiyormus filan gittim bunu buldum ozelliklerine gore fiyati cok ucuz ozellikle patinin ogrenci insan kaynadigini dusunursek bu renklerin disinda limon yesili ve turkiyede olmiyan gok mavisi rengi mevcut (pembe duruyor orda ama resim yanlis turkiyedekiler pembe degil kirmizi direk) v3 den biraz daha kucuk bir telefon ve cok ince tipide gorduyseniz hik demis d900 un burnundan cikmis baya bir karizma sekli hos vga kamerasi olsada 1.2mp gecinen cogu telefondan guzel cekiyor samsung kaliteli kamera kullanmis muzik calari iyi radyosu var cart curt iste fiyatida 290-340 arasi degisiyor bu kadar kucuk sekil bir telefon icin cok iyi keza benzer ozelliklerdkei telefonlar 400-500 civarinda seyrediyor bayada satiyormus turkiyede hepsiburadada peynir ekmek gibi gidiyor kucuk sekil ve ucuz telefon almak istiyen arkadaslara tavsiyemdir :) (baska ozellikleride vardida bakmadim bile sekli yeter :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 evet arkadaşımda var baya inceleme fırsatım oldu. hafıza kartı da takılıyor mp3 de çalıyor. fotoğraflar fena değil, bastığın an çekiyor o çok güzel olmuş çok seri çekiyor gerçekten :) çok ince ve minik bir telefon. hızlı da. tavsiye ediyorum ben de. fiyatı çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bugun turkcell aradı fatura hep 100 milyon ustu geldigi için aylık 95 milyon mu ne sabit ucret kabul edersek bedava veriyolarmıs.ettim bende gelir yakında (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bunu alana kadar k750i alsanız? sırf kızaklı diye almıyorsanız biraz daha akıl karı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 piyasda 260 ytl'e sıfırını bulmak mümkün. o fiyatın hakkını en iyi şekilde veriyor. ben ikincil telefon olarak kullanıyorum, gayet über alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu telefonla çekilmiş bi kaç resim koyabilecek olan var mı acep? hani kamera vga imiş ama samsung bu, belki vga kamerası bile güzeldir. boyut önemli değil, 640x480 bile çekse görüntü net mi, güzel mi onu merak ediyorum. bir de ekran 65k renkmiş. şimdi bende 5 yıllık bi samsung var, o da 65k renkli. eğer ekranı bndeki dandik samsung gibiyse pek hoş durmaz gibi geldi bana. neyse fazla karıştırmıyayım, e250 ile çekilmiş foto koyana +rep, koyanın terazisine abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ekran kalitesi kötü değil gayet güzel + fotoyu tuşa bastığın an çekmiş oluyor utanmasa basmadan çekicek :D birkaç foto buldum: [spo][/spo] edit: spo [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 03:04 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 pek güzelmis telefon alinabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kamerasi 1MP gecinen cogu telefondan daha iyi [spo][/spo] bu rengi var bende [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:27 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Birde gercek boyutlarini böyle kalemle sigarayla karsilastirarak cekseniz süper bir tutorial olurmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kapalı hali sigara paketinden biraz küçük kalınlığı da yaklaşık 110 sayfalık saman kağıt kitap kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Eniştem aldı 1hafta önce,fiyatına göre gayet güzel telefon. Arabaya bağlayıp biraz mp3 dinledik telefondan,alt arka kısmı ısındı baya ama normalde de mp3 dinlerken biraz ısınma yapıyomuş. Biraz düşük modeli c300'ü de ben aldım bugün,kamerası ve bluetoothu eksik,hafıza kartıda yok ama güzel telefon 150ytl falanda onun fiyatı. C300http://www.gsmarena.com/samsung_c300-1768.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Evet Buzx in eniştesi ben oluyorum.Isınma problemi gerçekten var.Ama buda i-pod değilki saatlerce müzik dinleyesin.Vga kamera hariç her özelliği kendi markasının pahallı modellerine eşit hatta d900 den radyo olarak fazlası bile var.Viktor a katılmamak elde değil.K750 nin modası geçmiş kalın ve hafıza kartı okum problemleri yüzünden Tercihimi E250 den yana yaptım.Herkese tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 "Vga kamera hariç her özelliği kendi markasının pahallı modellerine eşit hatta d900 den radyo olarak fazlası bile var" bu söylediğin imkansız yanlız=)hiç bir özelliği aynı değil yanlış yönlendirmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bunun yerine e390 da alınabilir arada 40 ytl civarı fark var boyutu nedir ne değildir bilmiyorum ama ekranı daha büyük ve kamerası 1.3 megapiksel [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:47 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Şimdi şöyle bir durum var. Senelerdir abartı bir rakamla k750 satıldığı için, çıkan sorun sayısı da artış gösteriyor doğal olarak. Ben kullanıyorum aylardır, 2gb da kart taktım. Her allahın günü de müzik dinliyorum, en ufak bir sorun yaşamadım. Ayrıca k750nin fotolarına açık havada normal makine gibi bakıyorlar haberiniz olsun, heleki makro çekimleri filan kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 benim bir arkadaşım da k750 aldı. çok iyi bakıyor aşırı titiz yani bozulmanın onla alakalı olması imkansız. 3. ay ekranı bozuldu cepkaska gönderdi, döndüğünde daha kötü ve düzelmemişti. bir daha gönderdi düzgün geri gönderdiler. daha sonra joystick'i bozuldu KVK kabul etmedi cepkask daha önce açtığı için (6 ay kasko 2 yıl da garantiliydi telefon). böyle saçmalık olmaz. 60ytlye joysticki yaptırdı. 1 ay sonra flashı bozuldu arada yanıyor arada yanmıyordu. Onu yaptırdı 40a bir daha bozuldu şimdi sadece teki yanıyor ve 2 gün önce joystick yine bozuldu aşağı inmiyor. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:06 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 k750 alinacaksa onun yerine w810i alin, ne ortadaki tu$ problemi var ne de diger sorunlar tamamen kusursuz yaklasik 8 aydir kullaniyorum hicbir kusurunu görmedim ama bu telefonda daha tasarruflu yani ben sahsen 2. bir telefon almayi düsünüyorum bu e250 aklima yatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 k750 bi seyden kaybedio sekil yok takoz telefon kimse alinmasin ustune simdi sekil olsun telefon oalrak kullanicam residme ayda yilda bir cekiyorum cok kullanmiyorum otobsute filan bayginlik gelincede radyosu olsun mp3 dinliyim 2 dakka bisi dinlicez zaten 7/24 kulagimda diil diyenelre yonelik bi telefon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ben şeklini çok beğeniyorum valla telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 halam aldı çok memnun, şeklini pek beğenmesem de güzel bi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aklıma bi soru daha takıldı bu telefonla ilgili, hani bu mp3 çalıyo ya, wma dosyalarını da çalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu gün aldım güzelmiş. an itibariyle memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar