Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Samsung e250

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

evet efm bayadir orta karar bir telefon ariyordum
smartphonelarin takozlugundan gina gelmisti telefon kakasini bile tuvalete gidip kendi basina yapicak olgunlukta olsada max 2 ay sonra insanin hevesi geciyor ve kendinizi cebinizde gaspcilarin agzinin suyunu akitan bir siskinlikle buluyorsunuz

en azindan bana hep oyle oldu bu defa dedim kucuk bisey alicam sonucta mp3 player desen var dijital kamera desen var 8mp lik dijital makineleirn fiyatlari yerde surunurken gidip 4mp telefonada ekstradan 400 milyon filan vermek mantiksiz bisi bence

v3 merakim basladi sonra hatta topiginide acmistim cok sorunlu dediler yok ekrana toz kaciomus yok kamerasi agriza yapiyormus filan

gittim bunu buldum ozelliklerine gore fiyati cok ucuz ozellikle patinin ogrenci insan kaynadigini dusunursek

bu renklerin disinda limon yesili ve turkiyede olmiyan gok mavisi rengi mevcut (pembe duruyor orda ama resim yanlis turkiyedekiler pembe degil kirmizi direk)

v3 den biraz daha kucuk bir telefon ve cok ince
tipide gorduyseniz hik demis d900 un burnundan cikmis baya bir karizma

sekli hos vga kamerasi olsada 1.2mp gecinen cogu telefondan guzel cekiyor samsung kaliteli kamera kullanmis muzik calari iyi radyosu var cart curt iste

fiyatida 290-340 arasi degisiyor bu kadar kucuk sekil bir telefon icin cok iyi keza benzer ozelliklerdkei telefonlar 400-500 civarinda seyrediyor

bayada satiyormus turkiyede hepsiburadada peynir ekmek gibi gidiyor

kucuk sekil ve ucuz telefon almak istiyen arkadaslara tavsiyemdir :)

(baska ozellikleride vardida bakmadim bile sekli yeter :P)

Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşımda var baya inceleme fırsatım oldu. hafıza kartı da takılıyor mp3 de çalıyor. fotoğraflar fena değil, bastığın an çekiyor o çok güzel olmuş çok seri çekiyor gerçekten :) çok ince ve minik bir telefon. hızlı da. tavsiye ediyorum ben de. fiyatı çok uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
bu telefonla çekilmiş bi kaç resim koyabilecek olan var mı acep?
hani kamera vga imiş ama samsung bu, belki vga kamerası bile güzeldir.
boyut önemli değil, 640x480 bile çekse görüntü net mi, güzel mi onu merak ediyorum.
bir de ekran 65k renkmiş.
şimdi bende 5 yıllık bi samsung var, o da 65k renkli. eğer ekranı bndeki dandik samsung gibiyse pek hoş durmaz gibi geldi bana.
neyse fazla karıştırmıyayım, e250 ile çekilmiş foto koyana +rep, koyanın terazisine abanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eniştem aldı 1hafta önce,fiyatına göre gayet güzel telefon.
Arabaya bağlayıp biraz mp3 dinledik telefondan,alt arka kısmı ısındı baya ama normalde de mp3 dinlerken biraz ısınma yapıyomuş.

Biraz düşük modeli c300'ü de ben aldım bugün,kamerası ve bluetoothu eksik,hafıza kartıda yok ama güzel telefon 150ytl falanda onun fiyatı.
C300
http://www.gsmarena.com/samsung_c300-1768.php

Sosyal ağlarda paylaş

Evet Buzx in eniştesi ben oluyorum.Isınma problemi gerçekten var.Ama buda i-pod değilki saatlerce müzik dinleyesin.Vga kamera hariç her özelliği kendi markasının pahallı modellerine eşit hatta d900 den radyo olarak fazlası bile var.Viktor a katılmamak elde değil.K750 nin modası geçmiş kalın ve hafıza kartı okum problemleri yüzünden Tercihimi E250 den yana yaptım.Herkese tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir durum var. Senelerdir abartı bir rakamla k750 satıldığı için, çıkan sorun sayısı da artış gösteriyor doğal olarak. Ben kullanıyorum aylardır, 2gb da kart taktım. Her allahın günü de müzik dinliyorum, en ufak bir sorun yaşamadım. Ayrıca k750nin fotolarına açık havada normal makine gibi bakıyorlar haberiniz olsun, heleki makro çekimleri filan kusursuz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadaşım da k750 aldı. çok iyi bakıyor aşırı titiz yani bozulmanın onla alakalı olması imkansız. 3. ay ekranı bozuldu cepkaska gönderdi, döndüğünde daha kötü ve düzelmemişti. bir daha gönderdi düzgün geri gönderdiler. daha sonra joystick'i bozuldu KVK kabul etmedi cepkask daha önce açtığı için (6 ay kasko 2 yıl da garantiliydi telefon). böyle saçmalık olmaz. 60ytlye joysticki yaptırdı. 1 ay sonra flashı bozuldu arada yanıyor arada yanmıyordu. Onu yaptırdı 40a bir daha bozuldu şimdi sadece teki yanıyor ve 2 gün önce joystick yine bozuldu aşağı inmiyor.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:06 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

k750 bi seyden kaybedio
sekil yok
takoz telefon kimse alinmasin ustune simdi
sekil olsun
telefon oalrak kullanicam
residme ayda yilda bir cekiyorum cok kullanmiyorum
otobsute filan bayginlik gelincede radyosu olsun mp3 dinliyim 2 dakka bisi dinlicez zaten 7/24 kulagimda diil

diyenelre yonelik bi telefon bu
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...