Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demokrat Parti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adı kukuland partisi bile olsa vermem oyumu ne ağara ne de mumcuya. türkiyede sol adına bi parti de yok. akp zaten olmaz. yine ağlaya zırlaya chp'ye mi vericez oyumuzu, bu mudur ya :((
Mesaj tarihi:
en azından %10luk barajı asabilirler. baraj aşılamayınca bu donemki meclis gibi olucak bence iyi oldu

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:36 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
29 eylül 1960 ında liboş partiden kurtulmustuk tekrardan ne diye hortlatıyorlar ki?

kurtulduk mu?

bence beterlerini gördük, hem de çok pis acayip feci beterlerini, onların devamı olan.

nitekim biri başımızda, bu seçimde %10u geçemesinler inşallaaah.

ha tabi boşuna sevmemezlik etmiyomuşum ben bu mumcuyla ağarı. onu anladım hoş oldu.
Mesaj tarihi:
Mumcu kadar da rezil bir adam bilmiyorum acikcasi ben.

Ama ama ama her lidere karsi lafim hep icimde kalmisti, biizm okuldaki Genc Bakis'a Mumcu katilmisti, allahim ne guzel laf sokmustum ne guzel laf sokmustum.
Mesaj tarihi:
Menderes' e özenerek yapıyorlarsa o "Demokrat Parti" adını, kafam girsin onlara.
Osmanlının dış borcunu 1950 lerde bitirdik. Menderes denen kuş, gitti hemen ardından tekrar borçlanmaya gitti.

Ulan vatan hainliğinin adı demokrasi olmuş, ne günlere kaldık ya...
Mesaj tarihi:
Birde şu var.

Demokratik Toplum Partisi
Demokrat Parti

Şimdi bizim millet DYP-ANAP'a verecem diye kürtlere oy verir mi? Bence verir.

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:21 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...