cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 evet kullananlar burdan görüşlerini bildirebilirmi? almayı düşünüyorum ama hala tam karar veremedim... stabilite nasıl? driver sorunları? güncel oyunlar yada yazılımlar ne durumda? her çeşit varmı... 64 bit sorun oluyormu? yoksa bazı programları kullanamicakmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ben bi sorunla karşılaşmadım daha. Ama - bir müzisyen olarak - Vista'yı yüklediğimde sevinçten havalara zıplamıştım. Resim herşeyi anlatıyor : [spo]http://img20.imagevenue.com/img.php?image=49125_Untitled_122_1015lo.jpg[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bende de birsorunu yok. Sadece MS'in bazı şeylerde komple yeniliğe gitmesi nedeniyle diğer firmalara ait programlarda ufak sorunlar çıkabiliyor. Sistemin çok eski değilse Vista driver'ı bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 oha müzik olayı iyimiş gerçekten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yeni laptop aldım,içindede vista kurulu şekilde geldi. özellikleri falan güzelde xp ye alısmısım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben 2,5 hafta kullanip xp ye dondum. kendi basina sidebar kullanirsaniz 680 mb civari ram yiyor. ayrica normalde catir catir calisan oyunlari kastirmasida cabasi. oyuncu tayfaya tavsiye etmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben herbişiyi kapatıp Vista+OneCare kullanınca 200 mb ram yedi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Sidebar bende kapalı kullanmıyorum gereksiz geliyor bana. Oyunlarda kastırma nedeni Driver'larda halen tam oturtamadıklarından. nVidia bunun üstünde çalıştıklarını yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 atide sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 zomg gp nin sesi ayarlama olayı imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o Guitar Pro nun özelliği değil Vista nın özelliği. Programa göre ses ayarı yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar