eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Az önce biten karşılaşmada manchester city'yi 1-0 mağlup eden manchester united yarın chelsea'nin arsenal deplasmanında puan kaybetmesi durumunda şampiyonluğunu garantiliyecek. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:42 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 haha topik aççaktım bende şimdi.. forza man utd!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Evet arkadaşlar mütevazı biri olarak Chelsea'li arkadaşlar üzülmesin diye (!) topic açmamıştım ama açılan topiğe yazarım çatır çatır :) Manchester'ımızın şampiyon olamaması ancak Chelsea'nin Arsenal'i, bizi ve son maçını kazanması ve bizim son maçta West Ham'a puan kaybetmemiz durumunda olacak. Forza Man Utd Mourinho gg! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 +1.. mourinho gg...! o değil de bi de kupa maçı var o ne zaman.? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:02 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 19 Mayıs'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Chelsea'yi kim tutuyo ki paticikte sdfds. herkes man utd.li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ya da Man Utd düşmanları ne bileyim işte :) Var bikaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o değil de benim aklım hala ilk kupadaki arsenal maçında.. sen git veletleri oynat,henry yanda delirsin falan.. mourinhoya kupa verdiler ya püf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Onu da zar zor aldılar zaten çocuklara karşı tam kadro :D O değil de maçtan sonra Man Utd'li futbolcular taraftarını selamlamaya gittiğinde çirkef saha görevlileri onları yaklaştırmadı. Van der Sar formasını çıkardı atmak istedi, adamlarla tartıştı izin vermediler, arkasını döndü sonra bir anda dönüp aralarından koştu ve formayı fırlatıı :D Hoşuma gitti ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 valla ben liverpool luyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 derbi maci o sonucta, saha guvenligi normalden daha kati olabilir. lan harbiden super oldu bu sene. takim oyununun parayi pulu yendigi, ronaldonun nihayet gercek performansinda oynadigi bir seneydi. mor rengi de en cok kasinti mourinho dallamasina yakisyordur eheh ha reklamdan su quote u ekleyeyim: said: paranin satin alamayacagi bazi seyler vardir [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:19 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: valla ben de said: liverpool luyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: paranin satin alamayacagi bazi seyler vardir geri kalan herşey için master card fdsfsd.ben man utd den nefret ederim.chelsea ye de bayılmam ama man utd den milyon kat fazla severim.liverpool u masum böle kendi halinde arkadan yarıran bi takım olarak görürüm severim.arsenal i nedense hiç bilmem yani takımda kim var desen bi henry e başka?bilmiyom.çok muhattap deilim arsenalle ama onuda man utd den çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: derbi maci o sonucta derbi maçı değil, şl maçı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 @toggie: nileppezdel'e cevaben van der saar'in yaptigina diyorum. manchester derbisi iste ne sampiyonlar ligi maci? valla chelsea i sevmemekten ziyade mourinho yu sevmiyorum. para bende kral benim moduna girdiler tiksindim. evet manu taraftariyim ama genel olarak severim premier league i. birak sadece pl i alt liglerden maclar bile bizim derbiler kadar hatta daha guzel bile olabiliyor. ingilizler harbiden cok calisti ama lokal takimlari, saha duzenlerini felan cok cok iyi yaptilar. yani adam cidden kendi bolgesinin takimini tutuyor. ne bilim 3 tane bayan arkadas bayraklari elinde gidebiliyor her macina tuttugu takimin. zaten herseyi bu kadar kaliteli yaparsan sonuc sahaya da yansiyor. liverpool u onceden sevmezdim. alex ferguson ve manu tahtindan etmeden once ingiliz futbolunun acik ara lideriydi. tum kupalara felan ambargo koyan, avrupa kupalarinda baya kok sokturen bir takimdi. ne zaman alex ferguson geldi manu u yaratti o egemenlik bitti eheh. ama sonradan isindim biraz daha. muthis bir taraftari & stadi var. atmosfer olarak yani. 40 bin kisi tek agizdan u'll never walk alone soyleyince tuyleri diken diken oluyor insanin. arsenali de severim bu arada. tieri hayri gibi bir artisi var kafadan. ilgin varsa biraz arastir alex ferguson un gelisini ve neler yaptigini. buyuk idealleri varken ilk sezonlarda neredeyse kume dusmeye gittigini, sonradan neler basardigini. sevgimin ve saygimin en onemli nedenlerinden birisidir. bu arada orjinalini bulamadim super bi video idi (sozlere dikkat eheh) http://www.youtube.com/watch?v=RIEhG9zZgsk [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 04:30 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 manchester kimle oynadı van der sar formasını seyirciye atmak istediğinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 United'ın nesini tutucam. Gerçi bütün İngiliz takımlarına eşit uzaklıktayım ama Uniteda daha ib uyuzum, go chelsea =)99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 VEEEEEEEEEEE ŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON MANCHESTEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR UNITEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDDDD.!!!!!!!!!!! [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 19:54 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 gibisini kaldıralım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bol kufur icerir 18+ [spo]See I will Always Love the Reds so much We are the team nobody else can touch United I love them They're the only team I like The other ones are shite And now I'm gunna tell you how I feel Fuck Peter Kenyon and Abramovich Fuck you Mourinho you son of a bitch Fuck Kevin Keegan and fuck Brandon Lee Fuck Steve McManamman and fuck Man City Fuck Leeds United you're down in your day Fuck Norman Hunter and fuck Eddie Gray Fuck Everton and fuck you Liverpool Fuck all you Scousers cos Manchester rule Ronaldo, van Nistelrooy play for the badest team With Ferdinand and super Roy Keane Silvestre and Ryan Giggs we never let them back Dressed in red, white, and black We don't give a damn about no one else Fuck Peter Kenyon and Abramovich Fuck you Mourinho you son of a bitch Fuck Kevin Keegan and fuck Franny Lee Fuck Steve McClaren and fuck Man City Fuck Ars.Wenger and fuck Arsenal too Fuck all the Cockneys we fucking hate you Fuck Everton and fuck you Liverpool Fuck all you Scousers cos Manchester rule Rule rule United x4 Now I hate the Scousers and I hate Liverpool They're fucking shite and United rule And Chelsea who do you think you are It's been 50 long years It's gunna end in tears You'll never be as big as Man United Fuck Barcelona and fuck Real Madrid I've loved United since I was a kid Fuck Bayern Munich and AC Milan Fuck Deportivo and Vasco De Gam Fuck Kevin Keegan and fuck Brandon Lee Fuck Steve McClaren and fuck Man City Fuck Everton and fuck you Liverpool Fuck all you Scousers cos Manchester rule Rule rule United x8 [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 S"ö"ke s"ö"ke şampiyon olduk :D Mourinho gg!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar