druenler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hakikaten gordugum en kaliteli "paylasim" sitesinden birisiydi projecttr. bilenler bilir, forum ingilizceydi ve cok titiz bir sekilde upload yapiyorlardi. imdb top 250 film i rapidshare e upload etmek gibi hayvanliklari da vardi. benim gibi bi herife bile rapidshare premium aldirmisti eheh. p2p cok kasiyor. torrent den tiksiniyorum eski essek de cok sorunlu. var mi bildiginiz bu tarz kaliteli siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 http://www.rapidreactor.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 usenet kullan.. easynews gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 usenet trial'i almistim ilk ciktiginda ama pek hosnut kalmamistim bakmak lazim. hmm rapidreactor guzel gibi de invite istiyormus. soyle yardim sever birisini de nerden bulacagiz simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 var mı invitesi olan gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 üye olmadan da arama yapıp, linkleri görebiliyorsun. üye olman sadece dosya eklerken işine yarayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ÇOK kral siteymiş rapidreactor. Sonunda rapid hesabım boşa gitmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 warez forumu diyorsunuz yani? www.projectw.org diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 en sağlam yabancı; www.warez-bb.org türk; www.cithiz.com [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:27 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 share.nigmae.net ozelikle rapid.com icin(rapid agilirkli en azindain) arama tarama somurme sitesi varsa yazin lutfen .. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:40 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:40 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 http://www.projectw.org http://www.devilived.com/ [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:44 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 aslinda projecttr gibi derken pure warez degil, mesela rapidreactor gibi forumlari kastetmistim. gene de linkler icin +rep ledim bol bol. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:24 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar