Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater-Systematic Chaos

MacbetH

Öne çıkan mesajlar

http://www.dreamtheater.net/news_dreamtheater.php

Bu linkte yeni albüm hakkında bazı bilgiler bulabilirsiniz

http://www.roadrunnerrecords.com/dreamtheater/

Bu linkte de bazı kısımları doldurarak yeni albümdeki "Constant Motion" şarkısının MP3'ünü indirebilirsiniz

Not:Link Dream Theater'ın sitesinden alınmadır. Özetle yasaldır.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum...promosunu indirdim ve calan sarkilardan duydugum o kısacık bolumlerınden soyle bi sonuc cikardim kendim icin:

2 sarki disinda(forsaken ve the ministry of lost souls),digerleri icin yine pek umutlu degilim :/

constant motion icin sdoit tadi aldim biraz ki sdoit'i fazla kotu bulmam fena degildi bence ama sdoit'den onceki doneme gore pekde ahım sahım degil tabi :) ama guzel

the dark eternal night ise benim icin umutsuz...

in the presence of enemies ise part 1-2 olarak 25dk'lik bir sarki ama bakalım nasıl olcak...octavarium ''Full Circle'' bölümü haricinde(sevemedim Full Circle bölümünü) normaldi(sözleri dısında...).Umarım In the presence of enemies daha güzel olur.

bu arada promo linki:
Systematic Chaos Promo

indirmek isteyenler icin(quicktime gerekiyor):
Systematic Chaos Promo Download Linki

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"ben bunu daha önce de duymuştum ?" dedim sık sık. kötü değil, hatta hafiften beğendim de ama sanki daha önce de dinlediğim bir albümü (veya 2-3 ünün karışımını diyeyim) dinliyor gibi oldum.

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 23:48 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yaşlandıkça böyle oluyo.
adamlar kendileri de diyo, yav biz aile adamıyız, yaşadığımız şeyleri yazsak komik olur, taşaklı bi albüm yapmak için böyle canavarlı manavarlı bişi yaptık diyolar. tecimsel kaygılar yani :)

teknik olarak ispat edecekleri bişi de yok, fan base zaten sağlam, eğlenmeye ve para kazanmaya bakıyolar. olağan şeyler bunnar.

ha ben dinnerim, güzel eğlenceli, ama bir awake mi, bir scenes from a memory mi... muhtemelen değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

prophets of war direk muse..jordan'ın muse aşkını anlamıyorum.anlamakta istemiyorum..In The Presence Of Enemies pt.1,pt.2 güzel sayılır..repentance zaten portnoy'un alkolizm şarkılarının devamı sanırım..genel olarak yavaş yavaş dt'nin beni kaybettiğini anlamama yardım eden bi albüm olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...