MacbetH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 http://www.dreamtheater.net/news_dreamtheater.php Bu linkte yeni albüm hakkında bazı bilgiler bulabilirsiniz http://www.roadrunnerrecords.com/dreamtheater/ Bu linkte de bazı kısımları doldurarak yeni albümdeki "Constant Motion" şarkısının MP3'ünü indirebilirsiniz Not:Link Dream Theater'ın sitesinden alınmadır. Özetle yasaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 güzel olmuş constant motion..klasik dt soundu..internete koyduklarına göre en iyi şarkıları bu değildir zaten..hani çok da iyi parça değil..petrucciden solo beklioruz=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bilmiyorum...promosunu indirdim ve calan sarkilardan duydugum o kısacık bolumlerınden soyle bi sonuc cikardim kendim icin: 2 sarki disinda(forsaken ve the ministry of lost souls),digerleri icin yine pek umutlu degilim :/ constant motion icin sdoit tadi aldim biraz ki sdoit'i fazla kotu bulmam fena degildi bence ama sdoit'den onceki doneme gore pekde ahım sahım degil tabi :) ama guzel the dark eternal night ise benim icin umutsuz... in the presence of enemies ise part 1-2 olarak 25dk'lik bir sarki ama bakalım nasıl olcak...octavarium ''Full Circle'' bölümü haricinde(sevemedim Full Circle bölümünü) normaldi(sözleri dısında...).Umarım In the presence of enemies daha güzel olur. bu arada promo linki: Systematic Chaos Promo indirmek isteyenler icin(quicktime gerekiyor): Systematic Chaos Promo Download Linki [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Beğenmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben de pek beğenmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 dt beni kaybediyo yavaş yavaş...nerdesin kevin gel gör şu grubun halini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 cık cık tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şu anda dinliyorum - ilk üç şarkı iyiydi. Inner Turbulance'a benzettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende yeni indirdim alışmaya çalışıyorum. parçaların bazı bölümleri çok karışık ve kafa ütüleyici geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Dream Theater'dan nefret etmeme ramen indirdim ve gayet hoş albüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 "ben bunu daha önce de duymuştum ?" dedim sık sık. kötü değil, hatta hafiften beğendim de ama sanki daha önce de dinlediğim bir albümü (veya 2-3 ünün karışımını diyeyim) dinliyor gibi oldum. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 23:48 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kevin abinin projeleri daa güsel ben dtye küsüm kevin gitti gideli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 The Dark Eternal Night http://www.youtube.com/watch?v=EkF4JD2rO3Q&mode=related&search= [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:58 tarihinde, MacbetH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yaşlandıkça böyle oluyo. adamlar kendileri de diyo, yav biz aile adamıyız, yaşadığımız şeyleri yazsak komik olur, taşaklı bi albüm yapmak için böyle canavarlı manavarlı bişi yaptık diyolar. tecimsel kaygılar yani :) teknik olarak ispat edecekleri bişi de yok, fan base zaten sağlam, eğlenmeye ve para kazanmaya bakıyolar. olağan şeyler bunnar. ha ben dinnerim, güzel eğlenceli, ama bir awake mi, bir scenes from a memory mi... muhtemelen değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 çok füfü olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 prophets of war direk muse..jordan'ın muse aşkını anlamıyorum.anlamakta istemiyorum..In The Presence Of Enemies pt.1,pt.2 güzel sayılır..repentance zaten portnoy'un alkolizm şarkılarının devamı sanırım..genel olarak yavaş yavaş dt'nin beni kaybettiğini anlamama yardım eden bi albüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 youtubedaki sarkinin hastasi oldum ben yahu.sarkinin bazi yerlerinde az daha kassalar necrophagist gibi bisi oluyomus hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: dt beni kaybediyo yavaş yavaş...nerdesin kevin gel gör şu grubun halini.. kevin moore amca nerde derseniz reklam olcak gibi ama burdan alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar