Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Tarkan ruslara konser verdikten sonra "yol yarısı, yaş 35, baba olmak istiyorum" gibisinden sözler söylemiş muhabirlere. Benim ilgimi çeken ruslara verdiği konsernden sonra bunun aklına gelmesi :D http://www.haberturk.com/haber.asp?id=22242&cat=150&dt=2007/05/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 iskele babası bile olmaz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bize ne biz mi yatağa sokacağız onu ? gitsin bulsun,yapsın çocuğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 çok gülüyorum bu tarkana çamur atanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ne mutlu tarkana LöL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: bize ne biz mi yatağa sokacağız onu ? gitsin bulsun,yapsın çocuğunu Bilmem, ben haber olsun diye yazmıştım, bir de rus olayı komiğime gitmişti. Ama sen ünlü erkeklerin isimlerini duyunca aklına onlarla yatağa girmek geliyorsa kötü tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yani? isteyebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 lol brigand ya geç bile kaldı bence çocuk yapsa süper olur. bide rus gelin alsın oheley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: çok gülüyorum bu tarkana çamur atanlara ben okan bayulgenciyim arkadaşım!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 büyümesin,yanlış anlaşılma olmuş zaten... dp:6 dakika kala edit ne güzel oluyormuş,aksiyon dolu [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 22:04 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 gayler çıkıyo tek tek fdsg tepişmeyin be ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 şşşt kavga yok not: ema apla koş kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ortalık karıştııı düzen bozulduuuu şaka maka paticikte herkes birbirnin açığını aramaya başladı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 darkrider bize ne biz mi yatağa sokacağız onu ? gitsin bulsun,yapsın çocuğunu dedin abi :D adam orda bi haber iletti sadece sen çıkıştın ilk önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bak hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ha o zaman yanlış anlaşıldı özür dilerim, ben onu konuyu açan brigand'a değil,tarkan'a söylemiştim bize ne diye.(özne eksikliği,yoksa nesne eksikliği mi,neyse) yanlış anlaşılma için özür dilerim,bende durduk yerde sataştı sandım :D edit:çok rerorerö oldum [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:59 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hadi sarılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yok devenin bale pabucu.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Yeraltı dünyası bu kadar oynak adamı kaldıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: ha o zaman yanlış anlaşıldı özür dilerim, ben onu konuyu açan brigand'a değil,tarkan'a söylemiştim bize ne diye.(özne eksikliği,yoksa nesne eksikliği mi,neyse) yanlış anlaşılma için özür dilerim,bende durduk yerde sataştı sandım :D edit:çok rerorerö oldum Bende yanlış anladığım için ve aşırıya kaçan yanıtımdan ötürü özür dilerim =) Ohh bee patide böyle düşünceli insanlar da çıkıyormuş, ulan akşam akşam bi mutlu oldum sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 burda duygusal anlar yaşandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fazla kaynaşmayın hakkınızda gaylik maylik dedikoduları dönerken böyle, uygunsuz olur =P haber haber değilde yoruma katılmadan edemeyeceğim brigand hehe [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 07:35 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ne alakası var gaylikle. Sadece paticikte çok nadir yaşanan bir yanlış anlama konusu bir özür ile sonuçlandı. İbret alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: çok gülüyorum bu tarkana çamur atanlara :)omg tarkan fanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 vuruyor muyuz, tarkan fanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar