Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Selam. Birkaç gündür midemde inanılmaz bir ağrı var. Sabah şiddetli bir ağrıyla uyanıyorum, tekrar yatana kadar da devam ediyor aynı şekilde. Mesela dün gece 12 gibi yatmama rağmen, az önce kıvranarak uyandım. Sık sık bu şekilde azıyor ağrı, sanki midemde açık bir yara varmış da, üzerine tuz basılıyormuş gibi hissediyorum. Dün yemek bile yiyemedim örneğin, yerken bile acı devam ediyordu. Şimdi merak ettiğim, böyle birşey herhangi birinizin başına geldi mi? Sebebi ne olabilir? Ülser mi olduk sonunda? İstanbul'a dönünce zaten hastaneye gidicem ama öncesinde ne olabileceğiyle ilgili biraz bilgi toplayabilirim diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 2 3 gün kola içmedikten sonra sabah uyanınca iğrenç bir yanma hissediyorum ben. Ama o kadar şiddetli bişey değil. Tekrar içmeye başlayınca düzeliyor =) Sende bu her zaman mı oluyor yoksa sabahları uyanınca ve ya asitli bişeyler tüketince mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 2-3 gündür sabah kalktığımda inanılmaz bi ağrıyla uyanıyorum. Hatta bugün direkt olarak o ağrı uyandırdı, uykum var ama ağrı daha baskın. Daha önce hiç bu kadar şiddetli bi mide ağrısı yaşamamıştım. Diş ağrısının ardından 2. sıraya koyuyorum, o derece yani. Kola bi ara hayvanlarcasına tüketiyordum, günde 2x2.5 lt. alınıyordu eve, ona ara verdim. Alkol zaten pek kullanmam. Sigara var işte bir de, günde bir paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bekleme istanbula donmeyi, hemen git doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 miğdeden olduğuna eminmisin? doktor falan değilimde teşhis koymiyim hemen :P bağırsaklarda birşey olabilir ki bağırsak iltihaplanması yaşamıştım bi kere diş ağrısınında önüne koymuştum yani o derece. Heni eminsen mideden falan diye dikkat et yediğin birşeyden zehirlenmiş olabilirsin yada mide üşütmesi olabilir. bi doktora görün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 geçmiş olsun emre ya. ihmat elme bi sağlıkocağına git. hastaneye falan değil. beklemessin strese girmessin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bana geçen sene olmaya ba$lamı$tı.hatta dibimde top atsalar uyanmam ama o ağrı ile gece yataktan nasıl fırladığımı hatırlarım.direk doktora git bekleme hiç.gerçi bende dı$kıda kanda çıkmı$tı o ağrılardan sonra.doktor strese baglı mide spazmı demi$ti.hadi geçen sene öss vardı ondan olsun streste,bu sene de oldu 2-3 defa.en iyisi biran önce git doktora,belki çok daha ciddi bir$eydir kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Sağolun arkadaşlar =) Evdeki arkadaşım da çekmiş aynı ağrıyı vakt-i zamanında. Gerçi güvenilir değil ama, ağrı dayanılacak gibi değildi, ben de verdiği ilacı içtim, biraz bastırdı ağrıyı. Birkaç gün onunla idare edip hastaneye gitmeyi planlıyorum. Ağrının tam olarak nerede olduğunu bilemiyorum gobeeemde işte =) Ağrı dışında başka etkisi yok bir de, o yüzden umarım çok ciddi değildir. Neyse, gidip tahlil falan yaptırayım, sonuçlardan haberdar ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Evet aynı şekilde çakarım talcid'i bişeycikler olmaz dedim Rock'n Coke'un ortasında, dönüşünde mide kanaması hoop hastaneye. Direk doktora git abi hiç belli olmaz. Ha illa kanama geçirmezsin tabi ama doktora git, tahlil falan yapsınlar dediğin gibi, ne olduğunu gör, ona göre beslenir ilacını alır yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Gidicem zaten Leventciğim, sağlık karnesi İstanbul'da, kargoyla gelecek haftaiçi, o zamana kadar idare ediyorum artık ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar