Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Oynuyoruz herkesin lvl paralel gitmekte,10 civarlarındayız,heroyu hatırlamıyorum ancak tam kasarken altta bir yazı çıkıyor,yandaki pc ye bkyrz rock golem arkadaşı kesmiş :)Kahkahalarla dönüp sorduğumuzda abi vg bitmedi daa dalmışım diyor hahahah (Bu arkadaşta 1 senedir fln oynayan 1 arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şu zeus olayını bugün denedim bizim takıma söyledim herkes aynı anda ulti zeus çabuk kelimelerini kullanarak bir cümle türetti ve baya bir güldük ultiden sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=AZ_j-EvMbwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ortalama oynarım oyunu her hero ilede ortalama oynayamam kötü oynadığım çoktur arkadaşlarımda öyle. herneyse güzel pro lu murolu bir grupla karşılaştık hamachide 3vs3 olucak. arem olsun dediler iyi dedik bizde. bizim gruba gelen herolar oblivion,slayer,void karşı taraf, rexar, mortred, zeus sonuç hiç bu kadar kill aldığımı hatırlamadığım bir oyun oldu sonunu bile göremedik zaten sonra baktık ağ danda silmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 anlamadım videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 enchanter impetusu attıktan sonra chen onu base'e ışınlıyor, aradaki mesafe eşek kadar oldugu için +600 gibi bir dmg vuruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 +400 dmg cap var aga impetusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 +600 gibi bişi okunuyo. ama cok zor bi olay, saliselik, ok havadayken bascan falan delay olmicak vs. şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya oha. ama ayıp bir de yani. miranaya impetus attığımda zıplayıp kaçtığında benim impetus boşa gidiyor; burada +400/600 vurması hayal kırıklığı. Ayrıca, bir dahaki oyunda kim chen alıyor, bunu deneyeceğiz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Jackie Chan hero'su istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya çok komik değil de; ilginçti. oyunun sonu, adam vuracak ve öleceğim; oyun bitti. öncesinde 14-0 run yaptı tabi tiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Panda var Jackie Chan herosu -hai hia diye bağırıyo [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:35 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 of enchantress + chan çok iyiymiş, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 5v5 yapıoduk.. 5v2 basıldık delayla.. 3 kişi kestim kaçıyodum 50 canla fln. dela da müdahele etme geregi duydu nedense kovalayanı çekicene butcherla beni çekti yanındaki adamın yanına öldüm 20 küsür - 1 bitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ne kadar ayıp . [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Dotayi geçti bence,kirli çamasirlar dökülüyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kaan bu yaptığını ruslar yapmaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cok ayip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=OHFn_CtMaqU&NR=1 Dinan nuubsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 lunayla karsı takım base girerken sentinel 2 baraka ortası hold position yapıp ( satanic bkb travel fly hot ) takımdakilere local oldugu icin burası spartaaaa diye bagırıp combatı ordan alısımız :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Ahaha. Chain videosu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 lunanın ultisi tam olrk nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 beamler halinde 300 damage veriyor ilk levelda daha az beam var sonraları artıyor. 1 playerda 4 kere stackliyor, aghanimle 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 lvl 4 10 beam 3k damage mı yni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar