Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En eğlenceli dota anları

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Konu açık zaten, illa ki çılgın eğlenceli geçen oyunlarınız olmuştur, o eğlenceli anları paylaşalım işte. Aslında SS alıp koymak lazımdı ama o anlarda gülmekten aklıma gelmedi, artık bundan sonraki seferlerde yaparız.

-----------------------------------------------------------------------------
Oynayanlar Azmo, Dela, Fistan, Aquila, Ben ve hatırlayamadığım birkaç arkadaş daha. Hala abartı n00b dönemlerimiz, Azmo oyuna başlayalı 2 gün olmuş. Azmo'ya Furion gelmiş, ben Azwraith'im, en sağdaki koridorda Dela ve ben varız, karşımızda Azmo ve Fistan.

Oyunun başları, hala taciz ediyoruz birbirimizi, kim üstün gelecek belli değil. Creepleri kalkan olarak kullanıp birbirimize mümkün olduğunca zarar vermeye çalışıyoruz, sonra bir anda Dela'yla saldırıya geçiyoruz, Azmo ve Fistan geri çekilirken Furion beni ağaca alıyor. "Aha yattık valla" diyorum ama benim karakter ağacın içinde birşeye vurmaya devam ediyor. Sol tarafta bir yazı "Joscelin pawned Azmodai's head for 200 gold". Sonradan anlaşılıyor ki, Azmo ağacın içine kendisini de hapsetmiş. Bonus olarak aynı olay oyunun içinde defalarca tekrarlanıyor, Azmo küfrediyor, biz gülüyoruz =D

Oyunda birtek Dela'yı hatırlıyorum, sanırım 1vs1'di. Dela Leoric'i almış, ben yine Azwraith'im. Ne para kasabilmişim ne level, Dela kök söktrüyo, itemları da dizmiş, kodummu oturtuyo. Oyunun ortalarında nasıl oluyosa Dela'yı alıyorum aşağı, canlanıyo yine alıyorum. O da ne? Divine Rapier düşüyo Dela'dan yere. Kaçırmıyorum alıyorum tabii ki. Ondan sonra oyunun sonuna kadar Dela'ya reskill yapıyorum, Dela anlam veremiyor. Meğersem Divine Rapier'ın düştüğünü bilmiyormuş arkadaş, düşürdükten sonra tekrar almamış. Dela Critical'larının nasıl bu kadar düştüğünü ve benim nasıl bu kadar yüksek damage vurduğumu anlamaya çalışırken oyun bitiyor, kendisine el sallıyorum =D

Son olarak çok taze bir olay. Geçen gün Tunca'nın canlı olarak yayınladığı oyun. 5vs5 oynanıyor, bizim tarafta bi arkadaş çılgın atıyor, ben ilk kez Yurnero'yu almışım, ne para ne de level kasabiliyorum, oyunda tek bir kill'im yok. Oyunun sonlarına kadar hiç varlık gösteremiyorum, karşı takımda Zaugna çılgın level kasmış, tam bir "kill machine". Bir ara bir karambol oluyor, g3nk'e gidiyoruz, başarılı bir g3nk'ten sonra kaçarken zaugna benim peşimden gelip yakalıyor. Durum umutsuz, kesin yatıcam. Henüz ultiyi hiç denememişim Yurnero'yla, sallıyorum Zaugna'nın üstüne. 40 hp'm varken Yurnero Zaugna'nın üzerinde experimental hareketler yapıyor. "Ahaha yattık yine a.k" derken Yurnero son derece gururlu bir şekilde 40 HP'yle ayağa kalkıyor, ben kopuyorum, Zaugna küfrediyor (İnkar etme, içinden ettin biliyorum) akabinde Fatal error veriyor oyun =D

----------------------------------------------------------------------------

Şimdilik aklıma bu kadar geldi, bi ara her gece aynı tayfayla oynadığımız oyunlarda ne cevherler vardı da gelmiyo aklıma. Diğerleri de hatırladığını yazsın, hatırlayıp gülelim. =D
Sosyal ağlarda paylaş

Wepladaki g3nk takimindan birinin (kim oldugunu ifsa etmiyorum,yoksa atilirim klandan :p ) Akashasi var.2 tane cani az adam orta koridorda kendi sentinel üslerine arka arkaya,tek sira halinde kosuyorlar.Aralarinda az bir aralik var, 100 range filan.Akasha'nin tek ultiyle ikisini de alma sansi var ama arkadan atarsa sadece birini alabilir,biraz uzak.O da blink ile adamlarin paralel hizasina geçiyor ve ultisini atiyor.Ne var ki ultinin sekli giderek yayilan dalga seklinde oldugu için ve akashadan ilk çiktiginden noktasal oldugu için ulti, iki adamin arasindan geçiyor(evet 2 cm filan) ve akasha bunu sokundayken adamlar kaçiyor.

Ne gülmüstüm....
Sosyal ağlarda paylaş

Weplada bir elemanın oyun boyunca takımdan ayrı takılması,base de savunma yapmamız gerekirken adamın koridorda tek başına kasması,biz atağa geçtiğimizde yine bizden ayrılıp kendisi naturel kasması ve akabinde -Ne yapıyorsun hacı sen ya? soruma -Karışmayın bana kafam bozuk yanıtını vermesi ve benim -konuşmak ister misin? yanıtımla gelişen olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

azmo ap'de hero bulamayinca oyundan cikmisti.
deladan kacarken birinin rastgele attigi ultiye yatmistim.
kac kere yanlis kisayola bastigim icin yattim, basiyorum basiyorum lan neden bisey olmuyo diyorum, sonra bi bakiyorum parmak yanlis yerde. cokta kendime guvenerek giriyorum, ulan ultiyi basarim alirim assa diye, sonra husrana ugruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine aynı tayfayla ilk oyunumuz. Azmo'nun da ilk oyunlarından bir tanesi sanırım. Henüz tanışmıyoruz Azmo'yla. Bana Goblin Techies geliyor, hiç level/item/para kasmakla uğraşmadan , önüme gelene kafadan dalıp kendimi patlatıyorum.

Oyun başlıyor, ben baştaki karambole 1-2 kişi alıyorum aşağıya kendimle beraber, ama yavaş yavaş akıllanıyo millet. Ben kendimi patlatmaya giderken blink atmalar olsun, teleport'lar olsun bir şekilde karavana patlatmaya başlıyorum. Koridor değiştiriyorum haliyle. İlk olarak sol üste gidiyorum, orda kendi halinde kasan zavallı Azmo'yu patlatıyorum. Azmo gülüyor sadece, "Ne oldu lan?" diye soruyor, fazla birşey olmadan oyun devam ediyor.

Ben gazı almışım, respawn'dan sonra aşağı koridora iniyorum. Çok sinsi takılıp orada kasan 2 kişinin arkasından dolaşıyorum. aralarına girip kendimi patlatıyorum, creeplerle beraber Azmo'yu indiriyorum. Azmo "Haydaaa" tarzı hayıflanmaya başlıyor.

Ben bir yandan gülüyorum, bir yandan da düşük levelimden dolayı mayın döşüyorum etrafa. Artık millet 1k HP'yi geçecek kadar kasmış, Armor da var, tek vuruşta alamıyorum aşağıya. Her neyse, mayınlarla şansım pek yaver gitmiyo, ben yine kendimi intihara veriyorum. Tekrar yukarıdaki koridordan başlıyorum, tekrar yukarıda kasanı patlatıyorum ama bu sefer bi değişiklik var. Sol tarafta biri bağırıyo "YA OLM BELA MISIN NESIN?! SKTRGIT!!" Evet doğru tahmin; patlayan yine Azmo.

Ben Azmo'yu o gün tanıdığımdan "Abi ciddi misin? Bulaşmayayım istemiyosan" diyorum, Azmo "Geyik bunlar geyik, takıl sen" diyor. Aynı oyunda Azmo'yu -yanlışlıkla- birkaç kez daha karambole öldürüyorum. Azmo sadece gülmekle yetiniyo, içinden kimbilir neler diyo... =D
Sosyal ağlarda paylaş

- Dynun Goblin oynuyor, arcane de de vengeful spirit var. Sağ taraftaki rune lerin olduğu yere dizmiş dinan goblinin mayınlarını, sağ koridorda da arcane takmış peşine 2 ya da 3 kişiyi (hatırlamıyorum). Canı falan da az oldukça, gitti gidecek halinde falan. Dinan da o civarlarda, yakında duruyor. Arcane ulti atar dinana, swaplar kendisini, adamlar mayının üstündeyken zaten şok olurlar bi; hemen üzerine de mayınlar patlar. Hoop: Dominating!

- Harbinger ile oynuyorum, random gelmiş. İlk defa oynayışım bir de, hangi skill ne yapar falan yeni yeni çözüyorum. Karşımda da elesentra var, Drow Ranger ile. Sol tarafta runelerın az yukarısında karşılaşıyoruz şans eseri. Kesinlikle öleceğim, biliyorum yani. Dedim "ulan adamı astral hede hödöye alırım, o onun içindeyken (stun gibi bir şey efenim bu) kaçarım ben" Büyüye tıkla (kısayol dahi bilmiyorum) sonrasında heyecanla adama tıklayacağıma kendime tıklayayım ben. Büyünün de özelliği var, yaptığın kişiyi haritadan siliyormuş. Birden ekran karardı, ben yokum hiçbir yerde falan, şok olmuş bir şekilde ekrana bakıyorum, "lan herom kayboldu" modunda. Sonrasında geri gelir benim hero. Bu sırada drow da gitmiş çoktan, ben kalmasını beklerken. Adam da az biliyor tabi, "anaa herif kaçtı lan" modunda gitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim butcher aldığım her oyunda bişey oluyor . Dela adamı kovalıyor , çok az canı var kaçan arkadaşın ama bana sanki kaçıcakmış gibi geliyor , ben de bunu çekeyim bari diyorum , sallıyorum hooku , delanın popoya yapışıyor ve yanıma çekiyor delayı . Ondan sonra acı bir sessizlik...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- Dynun Goblin oynuyor, arcane de de vengeful spirit var. Sağ taraftaki rune lerin olduğu yere dizmiş dinan goblinin mayınlarını, sağ koridorda da arcane takmış peşine 2 ya da 3 kişiyi (hatırlamıyorum). Canı falan da az oldukça, gitti gidecek halinde falan. Dinan da o civarlarda, yakında duruyor. Arcane ulti atar dinana, swaplar kendisini, adamlar mayının üstündeyken zaten şok olurlar bi; hemen üzerine de mayınlar patlar. Hoop: Dominating!

Ehueh süperdi o. Lyrent'da lich vardı ve önüne geleni gruplar halinde yatırıyordu. Beni sağ koridorda yakaladı, canım çok az kalınca suda Dynun'un mayınların oraya koşmaya başladım. Lyrent'da HP çok, mayın tarlasında bile ölmeyecek durumda. Mayınların üstünde Dynun'a swap attıp kurtuldum, patlayan mayınların üstüne Dynun tam o anda suicide ı basıp Lyrent'in lichini öldürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama o arcane'in ultiden sonra goblinin o 2 sn içinde mayınların arasında duruşu, sanki bi boyunuza göre biriyle ölçüşün havası vardı :p pers orduları karşısında ölümü bekleyen 300 spartalı gibiydi goblin gerçekten çok hoştu =) benim dota oynadığım süre boyunca gördüğün en güzel olaydı ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

Goblin ile ulti leri orta koridor senteinel çıkışının tam başına dizdim ( 7 tane ) , mağlum scourge own modunda , bende alt taraftaki mega creeplerle uğraşıyorum.
Bir anda ortaya creep binalarını indirmeye çalışan 3 scourge hero muz bir anda "d" tuşuna basmam halinde havaya uçmuşlar , bende triple ımı aldıktan sonra sandalyeden düştüğümü hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...