Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Var mıdır daha güzeli ha sorarım sizlere ! http://www.viconia.de/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Katiliyorum,yalniz aerie de az degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Anneannem daha güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 cagla şıkel bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 acıların drowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 harbiden zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Çağla Şikel e benzeyen Jaheira ydı yaw... Viconia ne alaka? Buarada Viconia cidden süperdir, party de bulunması ayrıca bi de kendisine yavşanması farzdır:) Gerek healiyle filan party nin can damarı olurken diğer yandan güçlüdür de, party de adam eksikliği hissettirmez (Güzelliğine değinmiyorum bile) Ne Jaheira ne Aerie yani... Jaheiranın bi güzel yanı arada dialoglarda herkese laf sokmasıydı.Başka bi marifeti yoktu. Aerie de güzeldi ama saftı,salaktı bayağı. Aksiyonun ortasında gaz müziğin yerini salak bi melodiye bırakmasıyla birlikte gelen "benim kanat olayları vardı bi zamanlar ama kestiler sonra" şeklindeki emo tavırlarıyla bütün adrenalinin içine limon sıkardı. Tabii "yemişim kanadını, bak ne güzel kuşlar çiçekler böcekler" derseniz hemen veriyodu kalbini çok fesatsınıız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 çağla şıkel demişsiniz kınıyorum burdan hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar