Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikkiyizbiz.com

Dev

Öne çıkan mesajlar

Bu ne laaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!11!!bir

Bunlar gerçek olamazlar ya. İnanmıyorum, gerçekten inanmıyorum yani.

Bune hele bu ne?

ayy evet cadde de insan sıkılmıyor havasından mı markalarından mı bilmiorm ama ben çok keyif alıorum

Caddenize kafam girsin emi. Bunlarla buluşma yapmak istesen caddeden başka yere gitmezler. Taksim'e de bok atarlar iyice tepemin tasını attırırlar. Biri valla bi buluşma ayarlasın şunlara lütfen. Bu haftasonu mümkünse lütfen. Vizelerden önce birkaç tanesini döveyim rahatlayayım.

Tekrarlıyorum... Bu ne laaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

taksimi bernde sevmiyorum.bok da atabilirim.herkes heryere gitmek zorunda degil.hayatımın yarısı caddede geçti.orda büyüdüm yani.evimde 2 sokak yukarsında.

hava karardıktan sora en azından caddede katiller tinerciler travestiler hırsızlar ugursuzlar ortaya cıkmıo.taksimde kız arkadşına yürüyemiosun gece vakti.mekanları güzel ama taksim gunduz güzel

site tamamen geyik bi site.o tikky dediginiz insanlar da tikkylerle dalga geçio ztn

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lol

başta aha ne süfer geyik yapmış adamlar, üşenmemişler ciddi ciddi site hazırlayıp bir de tek tek bölüm açıklaması yazmışlar falan dedim ama olay ondan ibaret değilmiş; bir baktım ciddi ciddi topicler açılmış, muhtelif üyelikler alınmış mesaj yazılmış falan

sitenin yaratıcılarını buradan çok takdir ettiğimi belirtmek isterim. kanımca geyikle karışık antipati de yaratacak bir site açıp, sonra da -burada örneğini gördüğümüz- doğal aşırı reklama bırakmışlar kendilerini, gelip üye olanlara da oyunu bozmadan takılmayı sürdürüyorlar diye düşünüyorum, hatta umuyor da olabilirim bilemem

öte yandan paket olarak ciddiyse bunlar, e o zaman evet üye alımlarını takip edip bir ara organize olup gitmek, bu muhabbetten ayrı kalmamak lazım

ortam süper!!!!

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:03 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...